Διακόπτες προτεραιότητας

εαν ειναι στo ιδιo ευρος συχνοτητων του hotbird που ειναι συντονισμενος εκεινη την ωρα ο xtrend,θα σου παιξει και ο pace.
εαν ειναι σε διαφορετικο ,δεν θα σου παιξει ο pace.λογικο και δεν εχεις προβλημα...

Καλό μεσημέρι παιδιά.Εχω τον vu+duo & σημερα μου ηρθε ο KAONMEDIA STB NS 1110 για τον OTE TV.Απο το πιάτο κατεβαίνει ενα καλώδιο και απο οτι είδα κανένας απο τους δύο δεν έχει Loop.Με πιο τρόπο θα τους συνδέσω για να δώσω σήμα και στους δύο;

Last edited by a moderator:
Ευχαριστω πολυ Κυριε Σεραφειμ που με επαναφερατε στην ταξη,αλλα ειλικρινα δεν ειχα ιδεα γιαυτη την λυση.Επομενως οταν ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ για την εγκατασταση,θα το εχω stand-by.Και μια δευτερη ερωτηση.Ο Vu+Duo ειναι πανω σε ενα Gibertini OP-125L.Επομενως θα χρειαστω ενα DiSEqC 2 θεσεων.Το κινητο θα μπει στην θεση 1 και το σταθερο του ΟΤΕ στην θση 2.Σωστα τα εγραψα;

Re: Απάντηση: Διακόπτες προτεραιότητας

Με διακόπτη προτεραιότητας, δεν δουλεύουν μαζί Pace και δέκτης ΟΤΕ σωστά?

Ο διακόπτης μπαίνει για να μπορείς να δουλεύεις τους δέκτες εναλλάξ (και όχι μαζί) με μία κάθοδο καλωδίου..

Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Ναι το γνωρίζω. Απλά ρωτάω αν κάνει ο διακόπτης προτεραιότητας ή χρειάζομαι 0/12 V αναγκαστικά.

Mάλλον δεν έθεσα πολύ σωστά την ερώτηση, τώρα που διάβασα τι έγραψα. :P

καλησπερα , χρονια πολλα , εχω και εγω Nova pace hd με nova sports pack και ο αλλος δεκτης ειναι ενας cloud i box , το συστημα μου εχει Hotbird και astra τωρα στον pace εχει τον hotbird πως γινετε να συνδεσω και τον αλλον δεκτη , βεβαια ενοειτε ο ενας δεκτης πρεπει να ειναι κλειστος οταν παιζει ο αλλος , εχει πανω δυο ντισεικ , το κατροπτο ειναι 85 cd , Ευχαριστω .

το δορυφορικό καλώδιο από το πιάτο θα πάει κατ ευθείαν στον cloudibox, και από την έξοδό του μετά, θα διώξεις δορυφορικό καλώδιο στον pace.
θα κλείνεις τον icloud και θα ανοίγεις τον pace.

Δες εδώ για έχει ξανασυζητηθεί

Last edited:
Ο cloudibox νομίζω ότι δεν εχει έξοδο δορυφορικού σήματος
3977-2.jpg

ναι νικολαε αυτο τον cloud εχω , πως μπορω να το κανω αυτο να παιζουν και οι δεχτες ;

Θα χρειαστείς ένα διακόπτη προτεραιότητος και θα βάλεις τον cloud στην θέση προτεραιότητος(priority) και τον pace στην άλλη.
Πρόσεχε να μην πάρεις απλό splitter.

Με ένα διακόπτη προτεραιότητας :smile:
Δε κατάλαβα τι σε μπερδεύει, θα τον συνδέσεις στο δορυφορικό καλώδιο από το πιάτο και οι 2 έξοδοι του θα πάνε στους δέκτες με ξεχωριστά καλώδια.
Δε το έχω κάνει γιατί ο δικός μου δούλεψε με το lnb in/out
αλλά μπορείς πληροφοριακά και να ρωτήσεις από εκεί που θα τον προμηθευτείς.

Attachments

• diakoptis protereotitas.png
    diakoptis protereotitas.png
    62.2 KB · Views: 247
σας ευχαριστω παρα πολυ θα παω να παρω , πως οριζω την προτεριοτητα ενοω πιο θα βαλω στο α και πιο στο β .... δηλαδη στο α τον cloud και μετα την νοβα το β ; για να βλεπω στον cloud πρεπει να εχω κλειστο την νοβα και την νοβα το cloud κλειστο ; .

Από τη στιγμή που θα βάλεις τον cloud στη θέση προτεραιότητητας, όταν θα ανοίγεις τον cloud θα παίζει αυτός, άσχετα αν είναι ανοιχτός ή όχι της νόβα. Για να δεις νόβα θα πρέπει ο cloud να είναι κλειστός και της νόβα προφανώς ανοιχτός.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που ψάχνω άλλα δεν μπορώ να βρω αν έχει απαντηθεί. Άμα υπάρχει μοτέρ στο πιάτο έχει πρόβλημα, από πλευράς κίνησης, με το διακόπτη προτεραιότητας;

Απάντηση: Re: Διακόπτες προτεραιότητας

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που ψάχνω άλλα δεν μπορώ να βρω αν έχει απαντηθεί. Άμα υπάρχει μοτέρ στο πιάτο έχει πρόβλημα, από πλευράς κίνησης, με το διακόπτη προτεραιότητας;

Όχι