Διακοπτικό ποτενσιόμετρο

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,454
Θέλω να φτίαξω ένα, με αντιστάσεις που θα διαλέξω και θα ταιριάσω προσεκτικά μόνος μου.
Χρειάζομαι το μηχανισμό, ο οποίος φυσικά, θα προτιμούσα να είναι καλής ποιότητας .
Είχε πάρει το μάτι σας κάποιον που να πουλάει τέτοιους μηχανισμούς ?
ΤΙΑ

Καλησπέρα. Ίσως ενδιαφέρει αυτή η αγγελία που έχω ανεβάσει πρόσφατα.

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.
Γεια χαρά σε όλους.

Μου έχει ξεμείνει ένα ολοκαίνουργιο-αχρησιμοποίητο stereo pot στα 100K το οποίο προορίζονταν για εγχώριο προτζεκτ προενισχυτη που δυστυχώς ναυάγησε - έχω και απόδειξη αγοράς στα 179 us dollars.

http://www.partsconnexion.com/contro...or_khozmo.html

Ενδιαφέρεται κανείς; Αθήνα μένω.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Διακοπτικό ποτενσιόμετρο

Καλησπέρα. Ίσως ενδιαφέρει αυτή η αγγελία που έχω ανεβάσει πρόσφατα.

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.
Γεια χαρά σε όλους.

Μου έχει ξεμείνει ένα ολοκαίνουργιο-αχρησιμοποίητο stereo pot στα 100K το οποίο προορίζονταν για εγχώριο προτζεκτ προενισχυτη που δυστυχώς ναυάγησε - έχω και απόδειξη αγοράς στα 179 us dollars.

http://www.partsconnexion.com/contro...or_khozmo.html

Ενδιαφέρεται κανείς; Αθήνα μένω.

Ευχαριστώ

Θα ήταν προτιμότερο προσωπικές προσφορές με πμ.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Διακοπτικό ποτενσιόμετρο

Θα ήταν προτιμότερο προσωπικές προσφορές με πμ.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.-bye-

ΟΚ απλά στην ροή της κουβέντας υπέδειξα υπάρχουσα αγγελία που αναρτήθηκε παλαιότερα και στα σωστά σημεια του forum μιάς και νόμιζα (ίσως εσφαλμένα όπως προκύπτει απόπ μία δεύτερη ανάγνωση του ζητήματος που σηζητιέται) ότι έχει συνάφεια με το θέμα.

Αλλωστε σε σιτε on-line αγορών παρέπεμπε και η προηγούμενη υπόδειξη. Το pm το θεώρησα λίγο πιο αδιάκριτο στην παρούσα φάση να το πω έτσι. Πάντως δεν ήταν πρόθεσή μου να καταχραστώ το νήμα προς όφελός μου.

Ευχαριστώ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Διακοπτικό ποτενσιόμετρο

ΟΚ απλά στην ροή της κουβέντας υπέδειξα υπάρχουσα αγγελία που αναρτήθηκε παλαιότερα και στα σωστά σημεια του forum μιάς και νόμιζα (ίσως εσφαλμένα όπως προκύπτει απόπ μία δεύτερη ανάγνωση του ζητήματος που σηζητιέται) ότι έχει συνάφεια με το θέμα.

Αλλωστε σε σιτε on-line αγορών παρέπεμπε και η προηγούμενη υπόδειξη. Το pm το θεώρησα λίγο πιο αδιάκριτο στην παρούσα φάση να το πω έτσι. Πάντως δεν ήταν πρόθεσή μου να καταχραστώ το νήμα προς όφελός μου.

Ευχαριστώ

Κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ για την υπόδειξη , όμως εγώ φτιάχνω κάτι πολύ συγκεκριμένο (ως προς τις τιμές των αντιστάσεων).