- 8 April 2010
- 79
Ευχαριστώ......Γνώμη σου Wahrheit να διαλέξω τις Genalex?Άσχετα με την τιμή, Η τιμή είναι για τη μία λάμπα η ζεύγος?
Δεν υπάρχει ντόπια αγορά...Τις πουλάνε σχεδόν διπλή τιμή και πάνω σε σχέση με τι διαδίκτυο...Είπαμε του τρελλού να χ....ι,αλλά όχι κι έτσι...
6Ν1 λάμπες ως γνωστό έχουν μόνο οι Κινέζοι. αντίστοιχες θεωρούνται - ECC85--ECC88 και η 6Ν1P που προσωπικά την βρίσκω ότι είναι η πλησιέστερη αντικαταστάτρια της 6Ν1.η 6N1P-EV θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή .Να σας ευχαριστήσω για τις διάφορες γνώμες σας και σίγουρα είναι όλες σεβαστές.....Ακόμη δε παρήγγειλα τις λάμπες που ήθελα για τον Dared Mp15 όχι γιατί δεν κατέληξα κάπου, απλά το τελευταίο διάστημα λόγο εργασιακών υποχρεώσεων έχω μετακομίσει στη Ρόδο από Λάρισα….Τα μηχανάκια και τα ηχεία φυσικά και με ακολουθήσανε όσα μπόρεσα να πάρω μαζί μου…Οπότε βρήκα για αυτό το διάστημα πιο ενδιαφέρων τις δραστηριότητες του νησιού παρά να κάνω τις αλλαγές στις λάμπες και τις απαραίτητες δοκιμές…Ένα μικρό Break θα κάνω και θα στρωθώ από Τέλη Σεπτεμβρίου και πάλι στις δοκιμές…..Βέβαια έχω αποφασίσει για τις Genalex KT88 και General Electric 5670…Όταν με το καλό τις πάρω στα χέρια μου θα σας πω τις εντυπώσεις και ελπίζω και ο φίλος που ανέφερε για τις μανίσεις λάμπες να μας διαψεύσει και χαλάλι τα 150 Euro…Άλλωστε το χόμπι πληρώνεται για την ευχαρίστηση και όχι για το ποσοστό βελτίωσης του ήχου μιας και τελικά τα αυτιά του κάθε ανθρώπου είναι σα τα δακτυλικά αποτυπώματα!!!Θα ήθελα επίσης τη βοήθεια σας σχετικά με αντίστοιχο κωδικό και γενικά αν υπάρχει κάποια πρόταση σε λάμπα [FONT="]6N1(ECC85) για κάτι ποιό ποιοτικό από τις κινέζικες….Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!!!!!!
[/FONT]
Ας βάλω και 'γω ένα κερασάκι...
Οι Κινέζικες λυχνίες, η γενικά οι μαμίσιες λυχνίες ενός μηχανήματος, είναι αναντικατάστατες! Ψάχνεις, παλεύεις, πληρώνεις και στο τέλος γυρίζεις στις ίδιες!
Ο λόγος;
Με αυτές έχει καλιμπραριστεί το μηχάνημα και με αυτές πετυχαίνει την καλύτερη απόδοσή του συνολικά, έστω και αν σε κάποια επιμέρους σημεία μπορεί να υστερεί με τις μαμίσιες και να υπερέχει με τις αντικατάστασης.
Τυχόν εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα και προκύπτουν μετά από πολύ κόπο, χρόνο, κόστος και αγώνα! (Εντάξει, για κάποιους έστω και έτσι είναι ενδιαφέρον και μέρος του σπορ!).
:smile:
Λυπαμαι που θα το πω αλλά μην παραμυθιάζεσαι με τις λάμπες
να θυμάσαι οτι το φθηνό μαχάνημα δεν το σώζουν οι λάμπες
και οτι το ακριβό μηχάνημα δεν έχει ανάγκη απο λάμπες ακριβές
το συμπέρασμα δικό σου
Δεν έχω σχετική πείρα στο θέμα, αλλά μου προκύπτει η ερώτηση:... οι μαμίσιες λυχνίες ενός μηχανήματος, είναι αναντικατάστατες! Ψάχνεις, παλεύεις, πληρώνεις και στο τέλος γυρίζεις στις ίδιες!
Με αυτές έχει καλιμπραριστεί το μηχάνημα και με αυτές πετυχαίνει την καλύτερη απόδοσή του συνολικά, ...
Η πλάκα είναι πως δεν έχω καταλάβει να μου λείπει κάτι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.