Διαλιέχτεεεε!!

Αναμφίβολα, χωρίς κανένα ενδοιασμό η λύση της Σόνυ, δεν είμαι σονάκιας θα με κέρδιζε.

εαν και δεν εχω καποιο συγκριτικο μεταξυ των δυο,θα διαλεγα την μεγαλυτερη ελπιζοντας οτι απο αυτην την αποσταση
δεν θα εβλεπα τα χαλια του τηλεοπτικου σηματος αλλα απο την αλλη θα το απολαμβανα σε hd.

Η PZ700 δεν ειναι λιγο παλια πλεον?

Παντως για την αποσταση αυτη θα διαλεγα το μεγαλυτερο δυνατο μεγεθος και αρα απο τις δυο την Panasonic και ας ειναι χειροτερη σαν εικονα απο την X3500.

Απάντηση: Re: Διαλιέχτεεεε!!

Αναμφίβολα, χωρίς κανένα ενδοιασμό η λύση της Σόνυ, δεν είμαι σονάκιας θα με κέρδιζε.

Γιατί; Δεν θα είναι μικρή για τόσο μεγάλη απόσταση;

Δεν ξέρω όμως πόσο θα καίει η πάνυ.:chinscratch:

Η PZ700 δεν ειναι λιγο παλια πλεον?

Παντως για την αποσταση αυτη θα διαλεγα το μεγαλυτερο δυνατο μεγεθος και αρα απο τις δυο την Panasonic και ας ειναι χειροτερη σαν εικονα απο την X3500.

Είναι παλιά. Αλλά η νέα PZ800 δεν θα είναι ακριβότερη;
Αν δεν θα είναι, μου φαίνεται οτι θα τη χτυπήσω στ´αλήθεια κι ας άνοιξα το θρεντ χωρις να το πολυσκεφτώ.
Πάντως στο μυαλό μου παίζει πολύ η σκέψη για μια tv μεγαλύτερη και από 52".

Α, για ταινίες έχω τον DILA δεν με ενδιαφέρει και πολύ.
Για καμιά ταινία από την TV κάτι θα παίζει.

Αγαπητε Θωμα χαιρομαι για τις επιλογες σου οσον αφορα τα μεγεθη.
Εγω θα πουλησω την δικη μου 46αρα αμεσα η θα την ανταλλαξω με 52αρα(αν βρω καμια σε αψογη κατασταση σαν την δικη μου).
Τελικα οι 46'' μετα την πρωτη εβδομαδα ειναι πολυ λιγες.

Βασίλη θα πας στις καινούριες Pioneer; Ή περιμένεις τη νέα σειρά Σόνυ;
Πάντως άνετα αγόραζα από εσένα μεταχειρισμένη τηλεόραση, είσαι κιμπάρης τύπος και φαίνεται πως τα προσέχεις τα πράγματά σου. :grinning-smiley-043

περιττο να σου πω οτι την εχω σκεπασμενη με την αρχικη συσκευασια τα βραδια για να μην σκονιζεται:flipout:

οχι θα παρω την 52αρα Χ3500 γιατι δεν θελω να παω σε κατι νεο και με ενδεχομενο ρισκο.

η pio μπορει να περιμενει λιγο και πρεπει να μου αποδειξει πολλα πριν την αγορασω.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια:ernaehrung004:

Αγαπητε Θωμα χαιρομαι για τις επιλογες σου οσον αφορα τα μεγεθη.
Εγω θα πουλησω την δικη μου 46αρα αμεσα η θα την ανταλλαξω με 52αρα(αν βρω καμια σε αψογη κατασταση σαν την δικη μου).

Τί να σας κάνω Βασίλη;
Όταν εγώ έλεγα πάρτε όσο μεγαλύτερη μπορείτε, εσείς δεν ακούγατε!

Παίζει και αυτή εδώ αλλά είναι πιό ακριβή.

http://www.skroutz.gr/s/24755/Toshiba-57Z3030DG-57%22.html?keyphrase=TOSHIBA+57Z3030DG

Re: Απάντηση: Re: Διαλιέχτεεεε!!

Γύρω στα 500W ...

Αποκλειεται να καιει τοσο λιγο.

Εδω λεει 638 Watt "Normal use"....

http://www.avland.co.uk/panasonic/th58pz700/th58pz700.htm

Δηλαδη λογικα πρεπει να παρεις και ενα air condition μαζι με την τηλεοραση για να βγαλει το καλοκαιρι.

Με το που την εβαλες στο επιπλο εγινε 42". Ειδατε που τα λεω εγω.:flipout:

Θα την αγοραζα εγω την 46Χ3500 Βασιλη αλλα δεν με παιρνει με τιποτα το πλατος της.

δεν την ξερω την πλασμα που προτεινεις και δεν θελω να την αδικησω.
Η ΣΟΝΥ ειναι εκπληκτικη σε ποιοτητα κατασκευης,design,ποιοτητα απεικονισης και αψεγαδιαστη σε μαυρο και κινηση ΑΛΛΑ....ειναι μονο 52''....

απο την αλλη η πλασμα εχει απιστευτο μεγεθος αλλα φοβαμαι την θερμοκρασια....

Δυσκολη αποφαση.....

Καλά, δε λέγαμε μέχρι τώρα οτι οι πλάσμα σε τηλ. σήμα είναι καλύτερες από τις LCD (και ιδιαίτερα η πανυ πζ700);

Εκείνα τα 638Watt κατανάλωση είναι να σε τρομάζoυν.
Ισα με ένα Κλιματιστικό.

Last edited: