Θωμά τις 50ρες HDReady Kuro τις έχεις αποκλείσει ?
Καλά, δε λέγαμε μέχρι τώρα οτι οι πλάσμα σε τηλ. σήμα είναι καλύτερες από τις LCD
"Απο τις LCD" ειναι πολυ γενικο. Εδω μιλαμε για την Χ3500 που ειναι απο τις κορυφαιες της αγορας.
Ειδικα αν η πλασμα ειναι Full HD ειναι δυσκολο να πεις. Μονο η Pioneer LX φαινεται να ειναι πολυ καλη σε SD , οι υπολοιπες (Samsung , Panasonic, LG) δεν φαινεται να τα καταφερνουν και τοσο καλα.
ο φίλος όμως θέλει 52+ (και πολύ καλά κάνει!)Νομίζω δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 3000 για μια tv τη στιγμή που τα νέα μοντέλα έρχονται με -20% αρχική σε σχέση με τα περσινά. Η νέα άφιξη από samsung a656 είναι μια κορυφαία επιλογή και το ίδιο η toshiba zf355 με τιμή στα 2700 και οι δύο... εκτός αν κοιτάς την pioneer 50lx που σου πέφτει λίγο μικρή αλλά είναι υπεράνω κριτικής και κόστους:grandpa:
άντε κι από βδομάδα πάω κι εγώ για παραγγελιά 46άρας.. its euro time!
Υπάρχει και η LG 60" που είναι εκεί κοντά αλλά και πάλι αυτή η κατανάλωση μου φαίνεται είναι χειρότερο από όλα.
Ανάλυση 1366 x 768p αυτο ειναι το κακο
ειναι πολλες οι ιντσες Γιαννη!
Βασιλη ειναι βεβαια ενα μειον που δεν ειναι full HD αλλα για το σημα χαμηλης αναλυσης γινεται συν.![]()
Γιώργο, δεν τις έχω αποκλείσει, αλλά τώρα λέμε να πάμε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κι ας είναι λίγο σε βάρος της ποιότητας. Από τα 5+ μέτρα δεν νομίζω να υπάρχει και τρομερή διαφορά στην εικόνα.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα αμέσως μετά και ανακάλεσα την πρόταση μου. Από τα 5.5 μέτρα δεν αξίζει η υπέρβαση για πιο ποιοτικό μοντέλο στις 50'' ανεξάρτητα από την τεχνολογία. Προσωπικά θα πήγαινα για την 50άρα LG6000, αλλά αφού έχεις ενδοιασμούς μπορείς να δεις κάτι σε LCD, όπως η νέα W4000 στις 52'' ή κάποια Philips όπως ανέφερες.
Aν μιλαμε για αυτην....
http://www.net-electric.gr/catalog/lg-60py2r-plasma-p-418.html
Την βλεπω πολυ συχνα σε μια καφετερια και μου εχει κανει πολυ θετικη εντυπωση η εικονα της.
μαρεσει που εχεις και προτζεκτορα
κατι μου λεει οτι η επομενη τηλεοραση σου θα δειχνει σε περισσοτερες ιντσες απο αυτον:aktion033:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΤΗ-65PΖ700E έχει τόση μεγάλη διαφορα στην τιμή από την ΤΗ-58PΖ700E.
Και εγώ θωμά περίπου στην ίδια απόσταση θα κάθομαι αλλα κάτω από 60" δεν το συζητώ.
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές πάνω από 52".
Η καλύτερη επιλογή πιστεύω σε πολλές ίντσες είναι η 60άρα pioneer.
Κάπου διάβασα οτι είναι και πιό οικονομική στην κατανάλωση από άλλες τέτοιου μεγέθους, αλλά τόσο που κάνει.............. άσε καλύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.