ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Status
Not open for further replies.

THANOS77

Senior Member
11 January 2007
348
Εκφράζω τις έντονες αντιδράσεις μου για την συμπεριφορά του κ. Νίκου Μπαβιόλη, υπεύθυνου για την διαχείριση των αγγελιών.

Πρόλαβε όπως είδατε και αλλοίωσε την αγγελία μέλους που για τα καλώδια του έβαλε τίτλο "για όσους ξέρουν και οχι άσχετους", χωρίς κανένα δικαίωμα να το πράξει αυτό, και χωρίς φυσικά ο τίτλος να εμπεριέχει ή να υποννοεί καμία επιθετικότητα...

Το " για όποιον έχει και διαθέτει" που έβαλε παραπάνω άλλο μέλος δεν είναι επιθετικό ή ακόμα χειρότερα ρατσιστικό και προσβλητικό στους μη έχοντες??? Η εκεί το χρήμα ισοπεδώνει και την δήθεν καλλιεργημένη σας αισθητική που βιάστηκε από τον τίτλο "για όσους ξέρουν και όχι άσχετους" ??? Και ποιος λέει ότι τα μηχανήματα θα τα πάρει αυτός που έχει και διαθέτει?? Εγώ έχω καταλάβει στα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με τέτοια μηχανήματα ότι αυτά τα ακριβά τα παίρνουν αυτοί που δεν έχουν και δεν τα διαθέτουν αλλά έχουν και διαθέτουν πολύ μεράκι και στερούνται από άλλα υλικά αγαθά στα οποία θα μπορούσαν να τα διαθέσουν (βλ. τζιπάκια πορσε, γκούτσι ρολόι κτλ...) αλλά προτιμούν να ικανοποιήσουν την τρέλα τους για τον απόλυτο κατά τα αυτιά τους ήχο!!!!
Θεωρώ απαράδεκτο να γίνει στο μέλος αυτό τέτοια παρατήρηση ,όταν από το κείμενο μέσα διακρίνεται ότι μόνο επιθετικότητα δεν εκφράζει και στιγματίζω τους δήθεν εξυπνάκηδες των αγγελιών που ρωτάνε δήθεν από ενδιαφέρον και απλά σαν κοράκια επιθυμούν να εξυπηρετήσουν άλλα αθέμιτα συμφέροντα συνήθως...(όχι ότι το εν λόγω μέλος ήθελε να αποφύγει αυτούς αλλά προφανέστατα άλλη μερίδα συμμετέχοντων στις αγγελίες..)

Γράφω αυτήν την επιστολή απλά και μόνο για να υπενθυμίσω ότι το κλαμπ δεν αναθέτει σε κάποιους να διαχειρίζονται μια στήλη για να πράττουν κατά το δοκούν και κατα το συμφέρειν αλλά για να λειτουργούν ως κόμβος ελεύθερης , ακώλυτης, ανεξάρτητης έκφρασης ιδεών και απόψεων.

Απο τα βάθη της καρδιάς μου σας ενημερώνω ότι ούτε τα μέλη που έστειλαν την αγγελίες γνωρίζω ούτε και τον Κ Μπαβιόλη

Απλά αγανάκτησα και εγώ με κάποιους "έξυπνους"¨που δραστηριοποιούνται στις αγγελίες και θεώρησα πολύ λογικό τον τίτλο του μέλους και την αυθαίρετη διαγραφή του από τον διαχειριστή ενώ καταφανέστατα υπάρχουν άλλες πολύ πιο προσβλητικές αγγελίες...

ο τιτλος του ποστ ηταν απαραδεκτος
συμφωνω με την πραξη του διαχειριστη να επεμβει διακριτικα χωρις να αλλοιωσει η να επηρεασει την αγγελια σε τιποτα την ωρα μαλιστα που αλλος διαχειριστης σβηνει κατα το δοκουν αποψεις αξιολογων ανθρωπων
νομιζω οτι κακως διαμαρτυρεσαι σε αυτην την περιπτωση, η διαμαρτυρια ομως ειναι δικαιωμα σου και μαλιστα σεβαστο

Για ποια αγγελια μιλαμε ? Διαγραφηκε εντελως η αλλαξε απλως ο τιτλος ?

Ως διαχειριστης των αγγελιων εκρινα οτι ο τιτλος "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ KAI ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!" πρεπει να αλλαχθει και ετσι μετονομαστηκε σε "Καλωδια ρευματος". Δεν θεωρω οτι εκανα τοσο μεγαλο κακο ενημερωνοντας οτι πρεπει να βαζουμε πιο κοσμιους τιτλους στις αγγελιες.

Τωρα θα ηθελα να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα την παρακατω φραση σου :

Γράφω αυτήν την επιστολή απλά και μόνο για να υπενθυμίσω ότι το κλαμπ δεν αναθέτει σε κάποιους να διαχειρίζονται μια στήλη για να πράττουν κατά το δοκούν και κατα το συμφέρειν

@ΤHANOS77: ΑΠΛΑ, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ….

Καλά έκανε ο Νίκος και στηρίζω και εγώ την απόφαση του ως σωστή, προς τον προκλητικό τίτλο.

Τωρα θα ηθελα να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα την παρακατω φραση σου :

Γράφω αυτήν την επιστολή απλά και μόνο για να υπενθυμίσω ότι το κλαμπ δεν αναθέτει σε κάποιους να διαχειρίζονται μια στήλη για να πράττουν κατά το δοκούν και κατα το συμφέρειν [/QUOTE]

Δεν είναι μομφή σε προσωπικό επίπεδο ούτε ότι λειτούργησατε κατ' αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την περίπτωση, τουλάχιστον στην δεύτερη μορφή του(δηλαδή ότι σας συνέφερε κάτι τέτοιο). Είναι η προσωπική μου άποψη για τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης.
Αλλά σίγουρα δεν αντιμετωπίσατε με τα ίδια μετρα και σταθμά τις αγγελίες γιατί όπως προανέφερα θεωρώ την αγγελία για τους έχοντες , μακράν πιο προσβλητική....!!! Ούτε καμία αλλαγή έγινε αλλά και ούτε καμία σύσταση.
Και σε προσωπικό επίπεδο ,ένιωσα προσβολή με την μία αγγελία (τους έχοντες) και όχι με την δεύτερη (τους άσχετους)

Μπορουσατε πολυ απλα να μας ενημερωσετε αν σας πειραζε τοσο ο τιτλος της αλλης αγγελιας πραγμα που δεν το κανατε οπως και κανεις αλλος. Ενω στην συγκεκριμενη αγγελια καποιοι προσβληθηκαν και με ενημερωσαν και με pm αλλα και μεσα στην αγγελια οποτε θεωρησα σωστο να επεμβω.

Η διαμαρτυρια σου απεναντι στο ατομο μου ειναι πολυ προσβλητικη διοτι αφηνεις αρκετα υπονοουμενα στο πρωτο σου ποστ για εναν ανθρωπο που δεν τον γνωριζεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Σε παρακαλω να ανακαλεσεις ολους τους χαρακτηρισμους.

Πολυ καλα εκανε ο Μπαβιολης.
Αντε να δουμε,τι αλλο θα δουμε εδω μεσα...

Ευχαρίστως να ανακαλέσω αλλά ποιους ακριβώς χαρακτηρισμούς? Δεν σας χαρακτήρισα με κάποιο προσδιορισμό. Η διαμαρτυρία μου είναι ότι δεν αντιμετωπίστηκαν δύο αγγελίες με τον ίδιο τρόπο. Και δεν έχει σχέση αν διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι..Κάποιες πάγιες αρχές διέπουν το φόρουμ..

Και όταν λέω για "έξυπνους" δεν εννοώ φυσικά τον διαχειριστή.Εννοώ τρίτα πρόσωπα που λειτουργούν με τέτοιο τρόπο που απλά παρακωλύει τον ρόλο των αγγελιών και ταλαιπωρούν τον κόσμο..

--Πρόλαβε όπως είδατε και αλλοίωσε την αγγελία μέλους που για τα καλώδια του έβαλε τίτλο "για όσους ξέρουν και οχι άσχετους", χωρίς κανένα δικαίωμα να το πράξει αυτό, και χωρίς φυσικά ο τίτλος να εμπεριέχει ή να υποννοεί καμία επιθετικότητα...

--Η εκεί το χρήμα ισοπεδώνει και την δήθεν καλλιεργημένη σας αισθητική που βιάστηκε από τον τίτλο "για όσους ξέρουν και όχι άσχετους" ???

--Γράφω αυτήν την επιστολή απλά και μόνο για να υπενθυμίσω ότι το κλαμπ δεν αναθέτει σε κάποιους να διαχειρίζονται μια στήλη για να πράττουν κατά το δοκούν και κατα το συμφέρειν

--την αυθαίρετη διαγραφή του από τον διαχειριστή ενώ καταφανέστατα υπάρχουν άλλες πολύ πιο προσβλητικές αγγελίες..

Διαβασε τα παραπανω και δες πως με φωτογραφιζεις χωρις καν να με γνωριζεις.

Συμφωνω απολυτα με τον κυριο Μπαβιολη...ο τιτλος ηταν απαραδεκτος και καπως προκλητικος...

Υ.Γ. Ειλικρινα και χωρις καθολου κακη διαθεση...τι ειδους συμφερον μπορει να εξυπηρετησει μια αλλαγη τιτλου που οπως βλέπω απο το συγκεκριμένο θέμα κανείς δεν θεωρεί σωστό?

Last edited:
@ΤHANOS77: ΑΠΛΑ, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ….

Καλά έκανε ο Νίκος και στηρίζω και εγώ την απόφαση του ως σωστή, προς τον προκλητικό τίτλο.

Συγνώμη πάλι αν γίνομαι κουραστικός ή εριστικός αλλά στο φόρουμ ισχύει αποφασίζω και διατάζω??? Γιατί αν είναι έτσι , παρακαλώ να διαγραφώ οριστικά γιατί δεν θέλω να συμμετάσχω σε συζητήσεις που κάποιος αποφασίζει και εκτελεί...Δεν είναι προσωπικό το παράπονό μου προς τον Κ. Μπαβιόλη.
Απλά στιγματίζω ότι μια αγγελια αλλοιώθηκε ως προκλητική όταν ακριβώς παραπάνω από αυτήν ήταν άλλη που οχι απλά προσέβαλε..αλλά έθιγε βάναυσα την προσωπικότητα των συμμετεχόντων...Και σκέφτηκα να προβάλλω το παράπονό μου γιατί και εγώ έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα από ανθρώπους όταν έβαζα κατά καιρούς κάτι αγγελίες...

Τίποτα παραπάνω...

Και Ανακαλώ τις ως άνω ανάρμοστες για τον διαχειριστή διατυπώσεις ως μη πρέπουσες.

Δεν αλλοιωθηκε καμμια αγγελια. Σε βλεπω να το λες και να το ξαναλες. Προσεβαλε καποιους ,ο τιτλος ,οι οποιοι ενημερωσαν και γιαυτο αλλαξε απλα ΜΟΝΟ ο τιτλος. Αν νομιζεις οτι σε θιγει μια αγγελια η καποιο αλλο θεμα μεσα στο AVClub τοτε επικοινωνεις με την διαχειριση και αυτη με την σειρα της πραττει αναλογα. Δεν εχω καμμια διαθεση να συνεχισω αυτην την κουβεντα μαζι σου ιδιως μετα απο αυτα που ειπες και στα τονιζω στο ποστ 15.

Φιλε Θανο.
Αφου πρωτιστως σου πω οτι συμφωνω μαζι σου ως προς την αλλαγη του τιτλου-εγω δεν θα την αλλαζα, αλλα θα παρακαλουσα τον γραψαντα να την αλλαξει ο ιδιος- θα ηθελα να σου πω οτι οντως η αγγελια με πειραξε προσωπικα αρκετα, Πως θα φαινοταν αν εγω εστελνα μυνημα στην παραπανω αγγελια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ KAI ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ!!!"
Για την αλλη αγγελια που γραφεις ηταν προΚλητικη οντως με αποτελεσμα να την αγνοησω αν και ενδιαφερομουν για καποια απο αυτα τα μηχανηματα, οπως αγνοω και τις αγγελιες που λενε - μονο σοβαρες προτασεις - λες και οι μισοι ημαστε σοβαροι και οι αλλοι μισοι οχι.
Στην συγκεκριμενη αγγελια λοιπον ας επανελθουμε παλι ειναι αγγελια για καυγα φαντασου τι θα γινοταν αν εγραφα ως απαντηση το παραπανω μυνημα πως θα φαινοταν στον γραψαντα;
Tελος ως υπερβολη θεωρω την αποχωρηση σου απο το σαιτ, γιατι εχοντας διαβασει αρκετα μυνηματα σου στο παρελθον σε θεωρω πολυ χρησιμο γι αυτο και πιστευω και επιθυμω, να παραμεινεις.

Status
Not open for further replies.