ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Status
Not open for further replies.
2 παρατηρήσεις μόνο από εμένα:

1. Οταν ένα post γίνεται edit από οποιονδήποτε moderator, θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει η υποσημείωση
"edited by <ταδε> , reason: <ταδε> "
όπως είναι πάγια τακτική σε κάθε board.

2. Πραγματικά απορώ μερικές φορές γιατί γίνονται τόσο μεγάλα θέματα για το τίποτα. Sorry ρε παιδιά, αλλά μήπως τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά? μήπως το βλέπετε και πολύ εγωιστικά? Ωραία αλλάχτηκε ένας τίτλος , so fkn what? αλλάζει το νόημα τις αγγελίας μήπως?

Απάντηση: Re: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

2 παρατηρήσεις μόνο από εμένα:

1. Οταν ένα post γίνεται edit από οποιονδήποτε moderator, θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει η υποσημείωση
"edited by <ταδε> , reason: <ταδε> "
όπως είναι πάγια τακτική σε κάθε board.

2. Πραγματικά απορώ μερικές φορές γιατί γίνονται τόσο μεγάλα θέματα για το τίποτα. Sorry ρε παιδιά, αλλά μήπως τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά? μήπως το βλέπετε και πολύ εγωιστικά? Ωραία αλλάχτηκε ένας τίτλος , so fkn what? αλλάζει το νόημα τις αγγελίας μήπως?

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο... Συμφωνώ απόλυτα.

Δηλαδή κάτω από οποιοδήποτε άλλο τίτλο ο πραγματικός σκοπός του θέματος (που ήταν η πώληση καλωδίων) δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί, άρα έπρεπε ο τίτλος να είναι τόσο προκλητικός;

Tυχαινει να ειμαι Super moderator σε ξενογλωσσο φορουμ για αυτοκινητα.

Εκει αναλογη ενεργεια , δηλαδη η δημοσια αμφισβητηση ενεργειας ενος διαχειριστη (να αλλαξει τον τιτλο ενος θεματος η οτιδηποτε αλλο) θα ειχε ως αποτελεσμα την διαγραφη του νηματος και ισως και το μπαναρισμα του μελους αν επεμενε στις προσβλητικες αποψεις του.

Αυτα προς κ. Θανο για να ξερει ποιες ειναι οι κανονικες πρακτικες σε ενα φορουμ για να θεωρει τον εαυτο του τυχερο που βρισκεται ακομα αναμεσα μας.

Εκει αναλογη ενεργεια , δηλαδη η δημοσια αμφισβητηση ενεργειας ενος διαχειριστη (να αλλαξει τον τιτλο ενος θεματος η οτιδηποτε αλλο) θα ειχε ως αποτελεσμα την διαγραφη του νηματος και ισως και το μπαναρισμα του μελους

Και αυτο τωρα ειναι σωστο παραδειγμα;
Τι σε κανει να πιστευεις οτι κατι τετοιο ειναι καλο για το σαιτ;

να θεωρει τον εαυτο του τυχερο που βρισκεται ακομα αναμεσα μας.

Εγω παντως θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που βρισκεται αναμεσα μας. Και απο τον τελευταιο εδω μεσα κατι εχω να μαθω.

Εκει αναλογη ενεργεια , δηλαδη η δημοσια αμφισβητηση ενεργειας ενος διαχειριστη (να αλλαξει τον τιτλο ενος θεματος η οτιδηποτε αλλο) θα ειχε ως αποτελεσμα την διαγραφη του νηματος και ισως και το μπαναρισμα του μελους αν επεμενε στις προσβλητικες αποψεις του.

Αυτα προς κ. Θανο για να ξερει ποιες ειναι οι κανονικες πρακτικες σε ενα φορουμ για να θεωρει τον εαυτο του τυχερο που βρισκεται ακομα αναμεσα μας.

Τι μας λες ρε Γιάννη? Μήπως θα πρέπει να βαράμε και προσοχές?
Για κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ .........

Σημείωση: Δεν κρίνω το παρόν γεγονός αλλά αυτά που γράφει ο Γιάννης
και τα θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτα ....... για να μην χρησιμοποιήσω άλλη φράση ...

Σώωωωωωωωπα!
Εσύ δλδ όποιον σε αμφισβητεί τον μπανάρεις; Ο κ.Θάνος κ όλοι οι υπόλοιποι να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που ΔΕΝ συμμετέχουμε στο φόρουμ που συντονίζεις...

Speechless...

Συγνώμη, γιατί σας κάνει εντύπωση αυτό που λέει ο rivers; νομίζετε ότι δεν γίνεται σε άλλα φόρουμ αυτό που λέει; ίσα ίσα κι εγώ που συμμετέχω σαν μέλος αυτή είναι η σύνηθες πρακτική.
Αλλο αν μας αρέσει ή όχι. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των φόρουμ είναι αυτή που αναφέρει ο Rivers.

Ορισμένοι εδώ μέσα έχουν την εσφαλμένη τάση να εκλαμβάνουν την ανοχή της διαχείρισης ως αδυναμία διαχείρισης.

Οντως, συμμετέχω σε παραπάνω απο 10 fora, παντου ισχυουν τα ίδια δηλαδή απλα τηρουν κατά γράμμα τους κανόνες καθε forum, και οι Mods αλλα και τα μέλη. Οπου δεν υπαρχει συμμορφωση (happens sometimes) λειτουργουν βάσει κανονισμου ταχιστα οι mods, χωρις περιθωρια διαπραγματευσεων.
Και όμως υπαρχει ηρεμια τάξη και ολοι ευχαριστημένοι, τουλάχιστον αυτο φαινεται...

Να τα χαίρονται τα forum τους τότε ......... Βρε ουστ ....

... και για να θυμήσω σε μερικούς μερικούς ότι βασικό συστατικό της επιτυχίας του AVClub
ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι το φιλόξενο, φιλικό και παρεϊστικο περιβάλλον.
Όλα τα άλλα όπως "οι κανονικες πρακτικες σε ενα φορουμ για να θεωρει τον εαυτο του τυχερο που βρισκεται ακομα αναμεσα μας"
και εγώ δεν ξέρω τί άλλο ξαναλέω ότι τα θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτα και προσβλητικά.

Last edited:
Για πάνε κάνε μαγκιά στο dpgr...

Εγώ είχα γράψει (προ αμνημονεύτων) ένα μνμ αναφερόμενος σε κάποιο άλλο μέλος με τον τρόπο που είχα συνηθίσει εδώ, σε εμάς.

Περιττό να σας πω το πόσες αρνητικές αξιολογήσεις μάζεψα. Και υπόψιν, δεν αμφισβήτησα mod! Τα άκουσα κανονικά.

Παρόλα αυτά, respect απο μένα στο site.
Ένιωσα θιγμένος, ντροπιασμένος, αλλά μετά από λίγες μέρες σκεφτόμενος λογικά κατάλαβα...

Συμμορφώθηκα και συμμετέχω στο site με τους δικούς του όρους.

Έτσι πρέπει να γίνεται.

ΥΓ: Και αυτά δε συμβαίνουν μόνο στο dpgr.

Αλέξη σε παρακαλώ να ξεκαθαρίσεις τί εννοείς με τη φράση "βρε ουστ".

Είναι ξεκάθαρο το τί εννοώ ....

Εννοώ "βρε ουστ στα φορα που ακολουθούν τις απαράδεκτες πρακτικές που ανάφερε ο Rivers"

Κατανοητό?

όλα σχετικά είναι... άλλο moderation χρειάζεται το board για games με τα 15-20χρονα ,άλλο το board με 50.000 μέλη κτλ.

Ο καιρός μόνο θα δείχνει πόσο "tight" πρέπει να είναι η διαχείριση.

Για το φιλικό και παρείστικο περιβάλλον συμφωνούμε απόλυτα.

Ο τίτλος που έβαλε το μέλος που διαμαρτυρήθηκε εντάσσεται σε αυτό το πνεύμα ή στο πνεύμα "να δω ποιός είναι τόσο μάγκας ή λέει ότι έχει τόσα χρήματα ας το αποδείξει";

Διότι η διαμαρτυρία έγινε για τη επέμβαση στον τίτλο μιας αγγελίας. Η διόρθωση δεν αλλοίωσε το περιεχόμενο της αγγελίας.

Για το φιλικό και παρείστικο περιβάλλον συμφωνούμε απόλυτα.

Ο τίτλος που έβαλε το μέλος που διαμαρτυρήθηκε εντάσσεται σε αυτό το πνεύμα ή στο πνεύμα "να δω ποιός είναι τόσο μάγκας ή λέει ότι έχει τόσα χρήματα ας το αποδείξει";

Διότι η διαμαρτυρία έγινε για τη επέμβαση στον τίτλο μιας αγγελίας. Η διόρθωση δεν αλλοίωσε το περιεχόμενο της αγγελίας.

Για το παρόν thread ήμουν ξεκάθαρος

Σημείωση: Δεν κρίνω το παρόν γεγονός αλλά αυτά που γράφει ο Γιάννης
και τα θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτα ....... για να μην χρησιμοποιήσω άλλη φράση ...

Status
Not open for further replies.