Διαμόρφωση Κήπου - διάφορες εργασίες

Re: Απάντηση: Διαμόρφωση Κήπου - διάφορες εργασίες

Ευχαριστώ πολύ! Μηχανικά είναι μαμά (το μικρό, 143ιπ). Άσ' το πονεμένη ιστορία και τρύπιος κουμπαράς τα αυτοκίνητα. Το ανακάλυψα με την δύσκολη μέθοδο βέβαια, αγοράζοντας. Το πήρα μεταχειρισμένο το '06 κι έριξα πολύ χρήμα για να το φέρω στα γούστα μου. Τα γούστα πληρώνονται βέβαια, μικρός ήμουν κι έμαθα! χα χα χα Δεν μπορώ να πω πάντως ότι δεν το ευχαριστήθηκα!

Έτσι οπως τα λες ειναι. Πληρώνονται και θα συμπλήρωνα μαζί με τα γούστα και τα χόμπι, τα βίτσια, τις κακές συνήθειες κ.α.
Τέτοιες μικρο απολαύσεις ειναι το αλατοπίπερο της ζωής.
Πάντως μεράκι εχεις και φαίνεται.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κύριοι, πρόκειται να κόψω δαμασκηνιά που εξερραθη. Κάποια συμβουλή μπας και βγάλω κάνα κομμάτι καλό ξύλου, απο κλάδο ή κορμό ώστε να το επεξεργαστω μελλοντικά?

Κύριοι, πρόκειται να κόψω δαμασκηνιά που εξερραθη. Κάποια συμβουλή μπας και βγάλω κάνα κομμάτι καλό ξύλου, απο κλάδο ή κορμό ώστε να το επεξεργαστω μελλοντικά?

Η δαμασκηνιά έχει τρομερό ξύλο για καλλιτεχνίες (τουλάχιστον οπτικά) αλλά και για μουσικά όργανα.

Ανάλογα τι θες να φτιάξεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κομμάτι του δέντρου.
Απλά φρόντισε να το αφήσεις κάμποσο καιρό να ξεραθεί.

αν σου περισεψει κανένα κούτσουρο και δεν το χρειάζεσαι το θέλω. από 10 cm διάμετρο και πάνω μου κάνει...

αν σου περισεψει κανένα κούτσουρο και δεν το χρειάζεσαι το θέλω. από 10 cm διάμετρο και πάνω μου κάνει...

εχω και δυο κουτσουρα με διαμετρο 30 αν θες...:BDGBDGB53:
το θεμα ειναι δεν μπορω να τα διαχειρηστω τοσο μεγαλα!! το εργαλειο μου ειναι μικροτερο...:flipout:

εχω και δυο κουτσουρα με διαμετρο 30 αν θες...:BDGBDGB53:
το θεμα ειναι δεν μπορω να τα διαχειρηστω τοσο μεγαλα!! το εργαλειο μου ειναι μικροτερο...:flipout:

Με το αλυσοπρίονο θα τα χειριστείς!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαμόρφωση Κήπου - διάφορες εργασίες

Περιμένω το μεγάλο με τη τριανταπεντάρα.
Τελικά δεν είναι και πολύ σωστά ταβξυλα Παύλο. Εφουν σκουλικι.

Ναι βρε Νεκτάριε, έχεις δίκιο. Αυτό δεν αναιρεί όμως τη συνέχεια, έτσι δεν είναι;

Οχι. Αλλα δεν μπορεσα να βρω και να αποφασισω που θα γραψω την ερωτηση μου, οποτε επειδη με το κοψιμο του δεντρου και αποκτωντας τα κουτσουρα, ταυτοχρονα κανω διαμορφωση κηπου, το βρηκα πιο σχετικο αυτο το θεμα. :fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαμόρφωση Κήπου - διάφορες εργασίες

Περιμένω το μεγάλο με τη τριανταπεντάρα.
Τελικά δεν είναι και πολύ σωστά ταβξυλα Παύλο. Εφουν σκουλικι.

Θα δώσεις το μικρό για να πάρεις το μεγάλο;

Γεια σας κύριοι.
Βρίσκομαι σε αναζήτηση ξύλου (έστω και εισαγωγής) για δημιουργία τραπεζιού ή τάβλας κήπου που να αντέχει σε υγρασία και χειμώνα (μιας και δε θα μπορεί να μετακινηθεί εντός...
Κάποια συμβουλή ή εμπειρία;
Ευχαριστώ.

Δεκτές και προτάσεις σε έτοιμο έπιπλο κήπου αρκει να αντέχει έμπρακτα στα παραπάνω.

Γεια σας κύριοι.
Βρίσκομαι σε αναζήτηση ξύλου (έστω και εισαγωγής) για δημιουργία τραπεζιού ή τάβλας κήπου που να αντέχει σε υγρασία και χειμώνα (μιας και δε θα μπορεί να μετακινηθεί εντός...
Κάποια συμβουλή ή εμπειρία;
Ευχαριστώ.

Δεκτές και προτάσεις σε έτοιμο έπιπλο κήπου αρκει να αντέχει έμπρακτα στα παραπάνω.
:smile:

Κανενα ξυλο δεν αντεχει την υγρασια για αυτο η ξυλεια για εξωτερικους χωρους παντα εμποτιζεται η/και βερνικωνεται.
Ολα τα ετοιμα επιπλα κηπου ειναι μια χαρα αρκει να συντηρουνται σωστα.