Diana Krall στο Ηρωδειο:Ηρθε?

Εγώ επειδή έχασα τη συναυλία πήρα τον Κρόκο και πήγαμε στο Mike's Irish Bar το Σάββατο όπου ακούσαμε τους Cabin54 σε funk και soul δρόμους. Δε συγκρίνεται με το Ηρώδειο, αλλά γουστάραμε dB και δυναμική περιοχή.:flipout:

Panagiotis Manopoulos said:
Εγω θα ομολογησω οτι οι λογοι που δεν ακουω καποιους καλλιτεχνες οφειλονται σε στερεοτυπα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ Mainstream.

θέλει που και που να μπορείς να ακούς τη μουσική χωρίς να ξέρεις τι είναι.
ή και να ξέρεις να κάνεις το κορόϊδο...

πάντως είναι ειλικρινής άποψη και σεβαστή....

O Δημοσθένης έχει δίκιο για Milo Z.

O Kωστόπουλος το είπε λίγο διαφορετικά, ιλουστρασιόν.
Δεν με χαλάει πάντα αυτό γιατί μπορεί να φταίει η παραγωγή για π.χ.
Αλλά είναι η ίδια έτσι και της βγαίνει και στον τρόπο που τραγουδάει.
Για π.χ. το Look of love το λέει πιο αδιάφορα και από τις 20 διαφορετικές διασκευές που έχω. Δεν με βάζει στο κλίμα με τίποτα.
Οι άρτιοι μουσικοί επίσης δεν μου λένε τίποτα.
Δεν υπάρχει ψυχή στις ηχογραφήσεις αλλά από ότι κατάλαβα δεν υπήρξε ούτε στο live.
Τέλος πάντων.
Ο Τάκης έχει απόλυτο δίκιο.

εγώ μ αυτήν θυμάμαι μια παλιά εκπομπή στο ραδιόφωνο: μπαίνανε κάτι γλυκανάλατα έγχορδα και μετά μια φωνή όλο νάζι που έλεγε "Μουσική για τις ώρες που τα φώτα χαμηλώνουν". :silly:
Μετά, σέρβιραν τα πιλάφια.

κανονικά, επειδή την ακούνε οι χαιεντάδες, δεν θα έπρεπε να την ακούω και γω.
Πάντως το live είναι απίστευτα καλό, και λέτε ό,τι θέλτε.

όσο γιά τα πιλάφια πάρτε να ακούσετε το superbass που οι αμερικάνοι ακούνε τις μπασιές και στο ένδιάμεσο ακούτε τα μαχαιροπήρουνα στου Scully's και αν αυτό σας φαίνεται επίσης ιλουστρασιόν πάρτε τον Pat Martino Live at Yoshi's (εστιατόριο και αυτό στο Oakland) που παίζουν τρία άτομα, ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ όλη τη jazz σκηνή και είναι γιά μένα από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας (από το 2000 μέχρι 2010) και επίσης στο ενδιάμεσο ο κόσμος τσουγκρίζει ποτήρια.

Άμα ο λαός που πάει πρώτο τραπέζι δεν καταλαβαίνει από μουσική δε φταίει η Diana ή ο Pat

Απάντηση: Re: Diana Krall στο Ηρωδειο:Ηρθε?

Δ. Παναγιωτίδης said:
κανονικά, επειδή την ακούνε οι χαιεντάδες, δεν θα έπρεπε να την ακούω και γω.

όσο γιά τα πιλάφια πάρτε να ακούσετε το superbass που οι αμερικάνοι ακούνε τις μπασιές και στο ένδιάμεσο ακούτε τα μαχαιροπήρουνα στου Scully's και αν αυτό σας φαίνεται επίσης ιλουστρασιόν πάρτε τον Pat Martino Live at Yoshi's (εστιατόριο και αυτό στο Oakland) που παίζουν τρία άτομα, ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ όλη τη jazz σκηνή και είναι γιά μένα από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας (από το 2000 μέχρι 2010) και επίσης στο ενδιάμεσο ο κόσμος τσουγκρίζει ποτήρια.

Άμα ο λαός που πάει πρώτο τραπέζι δεν καταλαβαίνει από μουσική δε φταίει η Diana ή ο Pat

Ετσι ετσι ......:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Δε θα ξεχάσω στο παρισι σε υπογειο μπαρ κουαρτετο πνευστων, στριμωγμένος σε μια γωνια να κερναω συνεχως ποτα τους υπόλοιπους για να κατσουν κι άλλο και το ζευγος Ιαπώνων πρωτο τραπέζι με το κλαρίνο και την τρομπέτα στην κυριολεξια μεσα στα αυτια τους να κοιμουνται και να τους πεφτει το κεφάλι :sleep:, ετσι μουρθε να παω να τους πιασω απ τα αυτια :violent-smiley-008:και να τους πεταξω έξω γ@μω τα λεφτά τους.

Δ. Παναγιωτίδης said:

Eμείς δεν είπαμε ότι Δεν είναι καλό. Αλλοίμονο, με τέτοιους μουσικούς.
Προσωπική μου ένσταση είναι ότι δεν συμβαίνουν και πολλά στους δίσκους της. Ξέρεις τι ακριβώς αγοράζεις, με μηδαμινές πιθανότητες έκπληξης. Θα μου πείτε ο περισσότερος κόσμος δεν τις βλέπει με καλό μάτι τις εκπλήξεις εδώ και κάποια χρόνια. Και θα συμφωνήσω μαζί σας.

Επίσης: καλό είναι και το live της Αλεξίου, άψογα παιγμένο και ηχογραφημένο. Μήπως θά'πρεπε να με αφορά και αυτό;