Dianna Krall 1/7/2013

Απιστευτη παιδια η αποψινη συναυλια της στο Ηρωδειο...
Βεβαια 3ο με 4ο κομματι επαιξε το πιο γνωστο της "Temptation"
Στο τελος περιμεναμε επικο κλεισιμο αλλα μας αποχαιρετησε με ενα που μαλλον επικο δεν ηταν αλλα γκρουβατο οπως το ειπε και η Νταϊανα.
Το Ηρωδειο τιγκα,γνωστες παρουσιες Νανα Μουσχουρη και Υπουργος Παιδειας(λεφτα υπαρχουν για εκδηλωσεις αναψυχης....)
Επισης,αναφερθηκε πολυ λιγο για τον Κοστελο,αλλα μιλησε πολυ για τα παιδια της που ηθελε να βρισκονται στην Αθηνα...
Περιμενω να ακουσω εντυπωσεις και απο αλλους!!!

To Temptation είναι του Tom Waits αλλά ναι πολύ ωραία βραδιά :)

To Temptation είναι του Tom Waits αλλά ναι πολύ ωραία βραδιά :)

Αυτό το θράσος στην μουσική (και τώρα μιλάω σοβαρά) λίγες φορές έχει γίνει! Καλά το ότι διασκεύασε _δολοφόνησε το walk on by δεν το συζητώ γιατί το συγκεκριμένο με τα χρόνια κατέληξε να γίνει μουσική υπόκρουση σε event της καλής κοινωνίας με έφεση στα διαμάντια και την φιλανθρωπία

Αλλά το να έχει το θράσος να αγγίζει το temptation και να μετατρέψει τον ύμνο του κεραμιδόγατου σε μουσική υπόκρουση που ταιριάζει γάντι με την έκτη σειρά μαργαριταριών της Μπιμπής στο”Μια ζωή την έχουμε “ ήταν κάτι παντελώς μη αναμενόμενο!
Πάντως είναι ικανή! Είναι πολύ δύσκολο να καταστρέψεις τέτοιο κομμάτι
Αλλά αυτή τα κατάφερε θριαμβευτικά

έχει καμμιά σχέση μ αυτούς ? :Banane0:

temptations.jpg

εγώ αυτούς ξέρω αυτούς εμπιστεύομαι

Αλλά το να έχει το θράσος να αγγίζει το temptation και να μετατρέψει τον ύμνο του κεραμιδόγατου σε μουσική υπόκρουση που ταιριάζει γάντι με την έκτη σειρά μαργαριταριών της Μπιμπής στο”Μια ζωή την έχουμε “ ήταν κάτι παντελώς μη αναμενόμενο!
Πάντως είναι ικανή! Είναι πολύ δύσκολο να καταστρέψεις τέτοιο κομμάτι
Αλλά αυτή τα κατάφερε θριαμβευτικά

Εσύ δεν θα έπρεπε να ανησυχείς. O χάμπυ θα έπρεπε να νιώσει μια αβεβαιότητα γιατί αντί του δικού του 'πειρασμού' προτίμησε να ερμηνεύσει παύλα whatever αυτόν του Waits.... Πλήρης συζυγική απαξίωση λέμε...

μέχρι να καταλάβω ότι χάμπυ λέτε εκείνο τον ανεκδιήγητο εκνευριστικό σύζυγο της που ποτέ μου δεν κατάφερα να χωνέψω, ούτε ένα τραγούδι του έστω, ίδρωσα. Στην αρχή με παρέπεμπε σε χόμπιτ - κι εδω που τα λέμε μάλλον του ταιριάζει. Από τον χάμπυ λοιπόν χίλιες φορές καλύτερη η "χάμπαινα".

οχι καλυτερος ο χαμπι τσεκαρε τα αλμπουμ του αρχες με μεσα 80's
η φωνη του μου την σπαει και μενα... μπουκωμενη μια ζωη ... κακιστη αρθρωση
αλλα η συζυγος δεν λεει σε κανενα επιπεδο...

Re: Απάντηση: Dianna Krall 1/7/2013

μέχρι να καταλάβω ότι χάμπυ λέτε εκείνο τον ανεκδιήγητο εκνευριστικό σύζυγο της που ποτέ μου δεν κατάφερα να χωνέψω, ούτε ένα τραγούδι του έστω, ίδρωσα. Στην αρχή με παρέπεμπε σε χόμπιτ - κι εδω που τα λέμε μάλλον του ταιριάζει. Από τον χάμπυ λοιπόν χίλιες φορές καλύτερη η "χάμπαινα".

Εγώ μπορώ να παραθέσω τουλάχιστον 3 αριστουργηματικούς δίσκους, 4-5 πολύ καλούς, ενώ όλους τους υπόλοιπους τους έχω για επίπεδο ''καλός και πάνω'' ... Ούτε ένα τραγούδι του, δικέ μου ;;;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=_ByW-zcd3F0

Να συμπληρώσω, προς όφελος τυχόν νεουδίων εδώ μέσα, ότι απολύτως κορυφαίος του είναι για μένα το imperial bedroom... αστραφτερό δεκάρι... με άπειρους τόνους ...

Ο δίσκος με την Hasselblad και αυτός:

TheRiverInReverse.jpg

To The River in Reverse είναι και σχετικά πρόσφατο, από τους καλύτερους του 2006.

ο άνθρωπος πήρε γυναίκα με το πιάνο της, τα γαλλικούλια της, τις δαντέλες της....
...ε... πήρε και το πηγούνι της...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dianna Krall 1/7/2013

Εγώ μπορώ να παραθέσω τουλάχιστον 3 αριστουργηματικούς δίσκους, 4-5 πολύ καλούς, ενώ όλους τους υπόλοιπους τους έχω για επίπεδο ''καλός και πάνω'' ... Ούτε ένα τραγούδι του, δικέ μου ;;;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=_ByW-zcd3F0

τον έφαγε για δεκατιανό......

http://www.youtube.com/watch?v=UjUkjpJa6bY

Πίτσες ....

Δεν ήξερα ότι αναφέρεσαι μόνον σε ερμηνείες, ούτε και τα γούστα σου τόσα χρόνια βασίζονται σε φωνάρες ... ελάχιστες προγκ γκρουπάρες ευτύχησαν σε κορυφαίες φωνές .... συνήθως ήταν απλά γεμίσματα, όρα Κάμελ, Κάραβαν, ΚC, κλπ. κλπ...

το κομμάτι είναι σύνθεση / στίχοι του Κοστέλο ... με αυτό ουσιαστικά βγήκε από το τέλμα και ξαναστήθηκε στα πόδια του και ο Ρόμπερτ ... ουδέποτε υποστήριξα την φωνάρα του Έλβις, αλλά το ότι είναι ίσως ο ευφυέστερος δημιουργός στο είδος, τα τελευταία 30 χρόνια ...

ο άνθρωπος πήρε γυναίκα με το πιάνο της, τα γαλλικούλια της, τις δαντέλες της....
...ε... πήρε και το πηγούνι της...

ε, και αυτή δεν πήρε και τον Αλέν Ντελόν ακριβώς ...