Κάλλη Συνοδινού
Supreme Member
- 17 June 2009
- 3,594
Απιστευτη παιδια η αποψινη συναυλια της στο Ηρωδειο...
Βεβαια 3ο με 4ο κομματι επαιξε το πιο γνωστο της "Temptation"
Στο τελος περιμεναμε επικο κλεισιμο αλλα μας αποχαιρετησε με ενα που μαλλον επικο δεν ηταν αλλα γκρουβατο οπως το ειπε και η Νταϊανα.
Το Ηρωδειο τιγκα,γνωστες παρουσιες Νανα Μουσχουρη και Υπουργος Παιδειας(λεφτα υπαρχουν για εκδηλωσεις αναψυχης....)
Επισης,αναφερθηκε πολυ λιγο για τον Κοστελο,αλλα μιλησε πολυ για τα παιδια της που ηθελε να βρισκονται στην Αθηνα...
Περιμενω να ακουσω εντυπωσεις και απο αλλους!!!
To Temptation είναι του Tom Waits αλλά ναι πολύ ωραία βραδιά![]()
Αλλά το να έχει το θράσος να αγγίζει το temptation και να μετατρέψει τον ύμνο του κεραμιδόγατου σε μουσική υπόκρουση που ταιριάζει γάντι με την έκτη σειρά μαργαριταριών της Μπιμπής στο”Μια ζωή την έχουμε “ ήταν κάτι παντελώς μη αναμενόμενο!
Πάντως είναι ικανή! Είναι πολύ δύσκολο να καταστρέψεις τέτοιο κομμάτι
Αλλά αυτή τα κατάφερε θριαμβευτικά
οι πειρασμοί του χάμπυ έληξαν εδώ και καιρό....
μέχρι να καταλάβω ότι χάμπυ λέτε εκείνο τον ανεκδιήγητο εκνευριστικό σύζυγο της που ποτέ μου δεν κατάφερα να χωνέψω, ούτε ένα τραγούδι του έστω, ίδρωσα. Στην αρχή με παρέπεμπε σε χόμπιτ - κι εδω που τα λέμε μάλλον του ταιριάζει. Από τον χάμπυ λοιπόν χίλιες φορές καλύτερη η "χάμπαινα".
Εγώ μπορώ να παραθέσω τουλάχιστον 3 αριστουργηματικούς δίσκους, 4-5 πολύ καλούς, ενώ όλους τους υπόλοιπους τους έχω για επίπεδο ''καλός και πάνω'' ... Ούτε ένα τραγούδι του, δικέ μου ;;;;;;
http://www.youtube.com/watch?v=_ByW-zcd3F0
ο άνθρωπος πήρε γυναίκα με το πιάνο της, τα γαλλικούλια της, τις δαντέλες της....
...ε... πήρε και το πηγούνι της...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.