Διανομή σήματος απο 8 lnb σε 10 ανεξάρτητες συσκευές

MANOS

Inactive User
1 July 2007
1,780
Γίνετε από 1 πιάτο με 8 LNB να συνδεθεί με κάποιο μηχάνημα και να μοιράζει τα 8 LNB με μόνο 4 καλώδια σε 3 σπίτια, όπου τα 3 καλώδια θα είναι για 2 tuner και το άλλο για 4 tuner (συνολικά 10 Tuner) και να μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα όλοι οι δέκτες??? Σημείωση ότι το 1 καλώδιο θα είναι και για TV και ραδιόφωνο.

Αμφιβάλω αν σου απαντήσει ποτέ κανείς...

Έχεις ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά για τους συνηθισμένους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτό το κομμάτι του φόρουμ! Αδυνατώ να ακολουθήσω την πορεία της σκέψης σου απο τα LNB στούς δέκτες και ορισμένες ασήμαντες αριθμητικές πράξεις.

Από τις 29 θεάσεις μέχρι τώρα, ειλικρινά, είναι οι 6 φορές δικές μου!

8 μονά LNB = 8 καλώδια = 8 δέκτες
1 οχταπλό LNB= 8 καλώδια = 8 δέκτες
8 οχταπλά LNB = 64 καλώδια = 64 δέκτες
8 τετραπλάLNB = 32 καλώδια = 32 δέκτες

Last edited:
υπαρχουν και τα multiswitch με τα οποια μπορεις να δωσεις απο 1 4πλο lnb σε 4 , 8 12 και 16 δεκτες

Το πρόβλημα μου είναι να μπορώ να συνδέσω πολλαπλά LNB με 1 μόνο καλώδιο σε ανεξάρτητους δέκτες με πολλαπλά tuner ο καθένας. Ως τώρα έχω 2 λύσεις για την περίπτωσή μου.
1. Unicable πολυδιακόπτης. Ως 2 LNB με ως 8 tuner ανά γραμμή. Το πρόβλημα είναι ότι και ο δέκτης πρέπει να υποστιρίζει το unicable. Ως τώρα ο μόνος γνωστός καλός δέκτης που το κάνει είναι ο Triple Dragon. Αλλά έχει 1 tuner. Μέχρι τώρα με ως 2 tuner έχω δει. Οι Dreambox δεν το υποστιρίζουν, αλλά ελπίζω να αλλάξει αυτό αφού το μόνο που χρειάζετε από όσο ξέρω είναι ένα software για να λειτουργίσει.
2. Κλασσικός πολυδιακόπτης. Ως 4 LNB, με ως 16 δεκτές με 16 καλώδια. Το καλό μ' αυτό είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους δέκτες.

Ξέρει κανείς καμιά άλλη καλή λύση???

Last edited: