Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Δημήτριος Ντοκατζής said:
με τους κουρασμένους

it s better to burn out
than it is to rust ;)

το λέω αυτό γιατί έχω την υποψία ότι οι Jethro Tull είναι απ αυτούς που γεννιούνται κουρασμένοι :icon15:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
it s better to burn out
than it is to rust ;)

το λέω αυτό γιατί έχω την υποψία ότι οι Jethro Tull είναι απ αυτούς που γεννιούνται κουρασμένοι :icon15:

τι εννοείς ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

it s better to burn out
than it is to rust ;)

rust never sleeps... όμως....-bye- το λέω αυτό γιατί έχω την υποψία ότι οι Jethro Tull είναι απ αυτούς που γεννιούνται κουρασμένοι :icon15:

επειδή είχε γενειάδα στα νιάτα του και έμοιαζε γέρος...

Τώρα όμως?:flipout:

Δ. Παναγιωτίδης said:
επειδή είχε γενειάδα στα νιάτα του και έμοιαζε γέρος...

Τώρα όμως?:flipout:

Aυτό λέω κι εγώ: μιά ζωή μαϊμού. Τότε έδειχνε γέρος. τώρα δείχνει πιο νέος, κάπου στο ενδιάμεσο τραγούδησε κι ένα ντουέτο με το Γιώργαρο...:icon15:

μωρέ, καλά κάνω εγώ και δεν έχω κρατήσει ούτε ένα δίσκο του :p

Last edited:
Δ. Παναγιωτίδης said:
χάνεις....
θα σου στείλω το τελευταίο του

μη μπείς στον κόπο: εγώ πάντα μπλέκω την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη με το έργο του. Απαξ και τραγούδησε ντουέτο με το Γιώργαρο...-bye-

θα μπορούσα να του συγχωρήσω άλλα κι άλλα

αλλά αυτό...:damnyou:

Last edited:
και ξέρεις
αυτά έχουν και ...αντιδάνεια...

ΔΗΛΑΔΗ ....ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΥΣ...!:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Aυτό λέω κι εγώ: μιά ζωή μαϊμού. Τότε έδειχνε γέρος. τώρα δείχνει πιο νέος, κάπου στο ενδιάμεσο τραγούδησε κι ένα ντουέτο με το Γιώργαρο...:icon15:

μωρέ, καλά κάνω εγώ και δεν έχω κρατήσει ούτε ένα δίσκο του :p

Καλά βρε, πέταξες όλους του δίσκους του Νταλάρα επειδή μία φορά στη ζωή του κι αυτός τραγούδησε με κάποιον ...prog?:flipout:

Fuse said:
Καλά βρε, πέταξες όλους του δίσκους του Νταλάρα επειδή μία φορά στη ζωή του κι αυτός τραγούδησε με κάποιον ...prog?:flipout:

Μήν ανησυχείς . Τα ξαναπέρνει σε cd σε γιαπωνέζικο ρεμίξ . Δεν βλέπεις που παρακάτω λέει tv και all tv . Είναι από τις εμφανίσεις του νταλάρα στην τηλεόραση -bye-

| ジャパニーズポップス
ロック & ポップス | ダンス&ソウル
ジャズ | ワールド | 韓国 / アジア
サウンドトラック | イージーリスニング
クラシック

TV 映画
All TV&映画 | 日本映画 | 邦画 | TV
アニメ | スポーツ&ドキュメンタリー&その他 | 海外映画 | 洋画 | TV | アニメ
スポーツ&ドキュメンタリー&その他

Πoύ τραγουδάει ο Γιώργος φέτος???Κατι άκουσα για συνεργασία με Tool.Kαι μετά μόνον να κάνει τον τενόρο στην 9η του Βeethoven,τούμεινε ,και θά ´κλείσει´ως καλλιτέχνης.:flipout: :flipout:

δεν έκλεισε ακόμα...
πρέπει να τραγουδήσει και με τον Πανούση...

Σπύρο, να με συγχωρήσεις, αλλά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, πάνω, κάτω και πλαγίως. Αφού η μουσική δεν κλείνει ποτέ, επομένως δεν κλείνει και ο Νταλάρας! :flipout:

Re: Απάντηση: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Lepton said:
Σπύρο, να με συγχωρήσεις, αλλά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, πάνω, κάτω και πλαγίως. Αφού η μουσική δεν κλείνει ποτέ, επομένως δεν κλείνει και ο Νταλάρας! :flipout:

:chinscratch: τα πράγματα δηλαδή είναι σοβαρά....

Lepton said:

Λευτέρη πώς θα πάω να ψηφίσω μεθάυριο μετά την ανατριχιαστική σου διαπίστωση???:flipout: :flipout:
Προτείνω το θέμα να μεταφερθεί στίς ταινίες τρόμου που παρουσιάζονται στα D.V.D του avclub:dead:

Ναι . Ο σκοπός του τίτλου επετεύχθη . Ο Λύμπε ευχαριστήθηκε τους yes και μάλιστα το Tales , εγώ παρήγγειλα J. Cash , o δε Παναγιωτίδης αρέσκεται στους God speed you black emperor ( ή κάτι τέτοιο - ξέρετε το πρόβλημα μου ) . Tί περαιτέρω χρείαν αποδείξεων έχωμεν δια να να ανακράξωμεν άπαντες από κοινού : "Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε."

Ναι . Ο σκοπός του τίτλου επετεύχθη . Ο Λύμπε ευχαριστήθηκε τους yes και μάλιστα το Tales , εγώ παρήγγειλα J. Cash , o δε Παναγιωτίδης αρέσκεται στους God speed you black emperor ( ή κάτι τέτοιο - ξέρετε το πρόβλημα μου ) . Tί περαιτέρω χρείαν αποδείξεων έχωμεν δια να να ανακράξωμεν άπαντες από κοινού : "Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε."

Άντε, καιρός να αφιερωθείς στα άπαντα των Exploited κι εγώ στη Μοσχολιού-bye-