Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Fuse said:
Η παρέα του φόρουμ όμως με βοήθησε να δώ κάποια πράγματα διαφορετικά και ίσως να γίνω λίγο πιο ανεκτικός, περίεργος και τελικά καλύτερος φίλος της μουσικής και γενικά....

Βαγγέλη και μένα το ίδιο...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Δ. Παναγιωτίδης said:
το κακό με μένα είναι ότι θέλω να βλέπω πίσω.

να πρέπει να το παραδεχτώ...

Αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι.

Και αυτό κατανάγκη αποκλείει την αναθεώρηση chief;

Προσυπογράφω το post του GeonX! Οι ιντερνετικές μου αγορές έχουν αρχίσει να γίνονται... επικίνδυνες από τότε που πήρε φόρα η κατηγορία! Έχω μπει σε πρόγραμμα "διαβάζω, κατεβάζω, ακούω, αγοράζω". Ένα post έγραψε ο Κώστας σε "άσχετο" θέμα και εγώ έψαχνα μια βδομάδα να βγάλω άκρη με τα άλμπουμ των Kinks!

Re: Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Γιώργος Κουνελάκης said:
Και αυτό κατανάγκη αποκλείει την αναθεώρηση chief;

οχι.
η αναθεώρηση ισχύει γιά κάποιον που έχει ξεπεράσει το παρελθόν.
Εγώ είμαι ακόμα εκεί.
(ίσως να ισχύει για ό,τι έχω χάσει).

Εγώ στο μέλλον έχω πρόβλημα.
Αρα μιλάμε γιά θεώρηση (?)

Το έχω ξαναπεί.
Εχει τόσο πράμμα εκεί πίσω στα 70'ς αλλά και στα 60'ς και γενικά μέχρι το χθες, οπότε το σήμερα είναι ένα μικρό υποσύνολο.
Το σήμερα ΠΑΝΤΑ θα είναι υποσύνολο.
Γιατί λοιπόν να χάσω το δάσος κυνηγώντας το δέντρο ?

Μόλις προχθές , ο Γιώργος , μ' εκανε να ακούσω ενα δίσκο που είχα πάνω από 20 χρόνια να τον βάλω στο πικαπ . Αναθεώρησα την άποψη μου διότι εγώ έχω αλλάξει αυτά τα 20 χρόνια , αλλά αιτία στάθηκε μιά άλλη οπτική γωνία που μου προσφέρθηκε.
Πριν καιρό ο Nikos F με την λατρεία του για την Καιτούλα , μ' έκανε να αγοράσω τον καινούργιο της δίσκο - και δεν το μετάνοιωσα.
Ακόμη πιό παλιά ο Τζιμάκος με τον πληθωρικό λόγο του με ώθησε να αγοράσω τους Mars Volta - και το μετάνοιωσα:flipout: , αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι ότι μοιραζόμαστε την χαρά μας και τον θαυμασμό μας για πράγματα που μας αρέσουν , μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και μερικές φορές μας δίδεται το ερέθισμα να επανεξετάσουμε αυτό που έχουμε απορρίψει , και ίσως με συνοπτικές διαδικασίες , κατά το παρελθόν .

ΥΓ . Αυτός που πρωτοέγραψε την ρήση του τίτλου , εμένα μου μοιάζει για ψυχαναγκαστικός μαοϊκός . Ακου "διαρκής" και "συνεχής" . -bye-

πριν από λίγες μέρες σου έβαλα κι εγώ να ακούσεις αλλά δεν....:grinning-smiley-043

Μέχρι και Fourtet "everything ecstatic" έχω στην δισκοθήκη μου.
Σε ένδειξη εκτίμησης μάλιστα τους έβαλα στο ράφι δίπλα στον Νταλάρα για να γνωριστούνε...:flipout:

Re: Απάντηση: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Σπύρος Σούρλας said:
Τουλάχιστον απο αυτόν που το αντέγραψαν τον λένε ´φίλο´

Τιμή του ή τιμή τους?

p.s. Μην γίνεσαι σαν γεροντοκόρη βρε.-bye- :flipout:

Re: Απάντηση: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

valhala said:
Τιμή του ή τιμή τους?

τιμή αμφοτέρων!
αλλά και μιά αναφορά στο όνομα δε θα μας πείραζε, ή μαλλον επιβάλλεται....
:ernaehrung004:

Έλα μην είσαι υπερβολικός κι εσύ πρωί πρωί.
Τίποτα δεν επιβάλλεται. Φυσικά δεν πειράζει κιόλας. Εξαρτάται πάντα από τις προθέσεις... :grinning-smiley-043

- Αλλά για να επανέλθουμε και στο θέμα, ναι, πολλοί ζηλεύουν (όπως γνωρίζετε εντός εκτός και επί τα αυτά, συμπεριλαμβανομένου και εμού). Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι η κατηγορία αποτελεί το κόσμημα του avclub.

Τα σέβη μου.:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

valhala said:
Τιμή του ή τιμή τους?

Δέν γράφτηκε σάν γκρίνια.Αλλά και ο chief απο κάτω δίκιο έχει.;)

Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Δ. Παναγιωτίδης said:
ρίχτου μπας και γίνετι τίποτα....

Ναι, το πολύ πολύ να τους ψήσει να κάνουν συνεργασία!....:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαρκής αναθεώρηση , συνεχής επανεξέταση : αυτοί είμαστε..(;)

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
Δύσκολο...δεν είναι Jethro Tull οι Four Tet -bye-

Κάτσε να περάσουν άλλα είκοσι πέντε χρόνια και να δεις : ο τότε ακμαίος , όπως πάντα Νταλάρας θα συνεργασθεί και με τους κουρασμένους Four Tet:flipout: