Διαρρήκτες με σεβασμό στη μουσική

xamastrok

Established Member
9 August 2009
180
Γλυφάδα- Βόλος
Δυστυχώς σήμερα γυρνώντας σπίτι από τη δουλειά είδα οτι συνέβη και σε εμάς το (σχεδόν) αναπόφευκτο στην Αθήνα: μας είχαν διαρρήξει το σπίτι τις πρωινές ώρες που λείπαμε.

Ευτυχώς που δεν πήραν κάτι σπουδαίο - δεν κρατάμε λεφτά και πολύτιμα στο σπίτι. Ευτυχώς επίσης που το ηχοσύστημα και τα CD ήταν άθικτα, υπάρχει και στις μέρες μας ένας σεβασμός προς την Τέχνη :smile:

Όσο να ναι όμως αποτελεί ένα μικρό σοκ να βλέπεις το σπίτι ανάκατο και παραβιασμένο.

τυχερος εισαι,παλι καλα.Που μενεις,σε ποια περιοχη?

Δυστυχώς σήμερα γυρνώντας σπίτι από τη δουλειά είδα οτι συνέβη και σε εμάς το (σχεδόν) αναπόφευκτο στην Αθήνα: μας είχαν διαρρήξει το σπίτι τις πρωινές ώρες που λείπαμε.

Ευτυχώς που δεν πήραν κάτι σπουδαίο - δεν κρατάμε λεφτά και πολύτιμα στο σπίτι. Ευτυχώς επίσης που το ηχοσύστημα και τα CD ήταν άθικτα, υπάρχει και στις μέρες μας ένας σεβασμός προς την Τέχνη :smile:

Όσο να ναι όμως αποτελεί ένα μικρό σοκ να βλέπεις το σπίτι ανάκατο και παραβιασμένο.

Φίλε μου τι να πείς σ'αυτές τις περιπτώσεις? :nounder:

Κουράγιο και να μη ξανασυμβεί...

Αφού σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ατυχία σας να μου επιτρέψεις λίγο black humor:
μήπως πάνω πάνω είχες τα cd της κλασσικής οπότε και τα κλεφτρόνια βλέποντας τίποτα Mahler, Bruckner κλπ δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω...;;;
;) Αν είχες τίποτα σε Πασχάλη Τερζή, Πλούταρχο κλπ πιθανώς θα είχαν κάνει φτερά...

τυχερος εισαι,παλι καλα.Που μενεις,σε ποια περιοχη?

Στο Νέο Κόσμο. Είχαν γίνει πολλές διαρρήξεις εδώ, και στην πολυκατοικία μας είχαν ξαναμπεί. Μετά ηρέμησαν τα πράγματα. Σήμερα η αστυνομία μας είπε οτι έγινε η δική μας και μια ακόμα διάρρηξη, μετά από καιρό.

Μάλλον δεν κατάλαβαν ότι το ηχοσύστημα έχει αξία. Και πάλι καλά να λες που δεν κατέστρεψαν τίποτα. Συνήθως η ζημιά, οικονομική και ψυχική, από τις φθορές που προκαλούν είναι πολύ χειρότερη από τη ζημιά της κλοπής.

Αφού σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ατυχία σας να μου επιτρέψεις λίγο black humor:
μήπως πάνω πάνω είχες τα cd της κλασσικής οπότε και τα κλεφτρόνια βλέποντας τίποτα Mahler, Bruckner κλπ δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω...;;;
;) Αν είχες τίποτα σε Πασχάλη Τερζή, Πλούταρχο κλπ πιθανώς θα είχαν κάνει φτερά...

Σε ευχαριστώ και το humour θα πρέπει να είναι πάντα καλοδεχούμενο.

Να σου πω την αλήθεια παρεξηγήθηκα και λίγο: μα δεν το εκτίμησαν καθόλου το ηχοσύστημα μου;;;; Είμαι σίγουρος οτι του φίλου μου που έχει προενισχυτή και τελικό και CD Player Meridian θα του το είχαν εξαφανίσει!

Και μονον η εικόνα τού να βλέπεις το σπίτι σου ´ανοιγμένο´και αναστατωμένο,πέρα αποσα εχουν κλαπεί, αποτελεί για μένα μιά αισθηση Βίαιης Εισβολής.
Συμφωνώ δηλαδή με οσα γραφει ο Κώστας στο προηγουμενο Ποστ.
Ειναι μιά Μορφη Βίας που πέραν τών άλλων σε θυμώνει βαθύτατα γιατι δεν μπορείς να αντιδρασεις.
Ευχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα.

Φίλε μου εκφράζω κι εγώ την λύπη μου για το γεγονός,και εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα..
Αλήθεια έιχατε κάποιο είδος προστασίας στο σπιτι;
Δηλ πόρτα ασφαλείας,συναγερμό..;

Περαστικά και γρήγορα να το ξεχάσετε φίλε μου.

Ότι και αν είχες από τη στιγμή που μπήκαν νιώθεις ανασφάλεια ότι δεν σε προστατεύει κανείς στον κόσμο που ζούμε.

Ο συναγερμός είναι κατασταλτική λύση, χρειάζεται προληπτική λύση στο σπίτι για να τους καθυστερήσεις όσο χρειάζεται ώστε ο συναγερμός να αποδώσει για αυτό, το οποίο είναι φτιαγμένος.

Επίσης καλό είναι ο συναγερμός να μη "διαφημίζεται" γιατί αν βλέπει ο πιθανός ληστής ότι εχεις συναγερμό, σου λέει έχει ψωμί εδώ.

Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι βιομετρικές κλειδαριές για όταν λείπω και για όταν είμαι μέσα στο σπίτι, μπάρες ασφαλείας να πιάνουν όλη την πόρτα μαζί με την κάσα και το ντουβάρι.

Ας έρθει κανείς και θα φάει καλά, το σπαθί πάνω στο τζάκι να είναι καλά !!!!!

Re: Απάντηση: Διαρρήκτες με σεβασμό στη μουσική

Φίλε μου εκφράζω κι εγώ την λύπη μου για το γεγονός,και εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα..
Αλήθεια έιχατε κάποιο είδος προστασίας στο σπιτι;
Δηλ πόρτα ασφαλείας,συναγερμό..;

Τίποτα δεν είχαμε. Μόνο μια πόρτα/κλειδαριά (και καλά) ασφαλείας ATRA, που από οτι μας είπε και ο κλειδαράς αλλά και η Ασφάλεια που ήρθε για αποτυπώματα είναι πλέον για τα πανηγύρια! Έχουν την τεχνολογία να τις ανοίγουν σε 5-10 λεπτά (με κάμερα στην κλειδαριά και μετά με μηχάνημα παραγωγής κλειδιού).. Γενικά οι κλειδαριές ασφαλείας με το μακρύ πλακέ κλειδί έχουν ξεπεραστεί, καλύτερα να το είχαμε ξεκλείδωτο μας είπαν.

...
...

Τυχεροί μέσ'την ατυχία σας!

Νομίζω σαν πρώτο μέτρο ο συναγερμός είναι ό,τι καλύτερο