Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Απάντηση: Re: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Από όλες τις μέρες η σημερινή είναι η χειρότερη, είχαμε κάθε μέρα νερό (μπότσαρη χαμηλά) αλλά το σημερινό δεν παλεύεται.

Γείτονες είμαστε Λευτέρη ;

Ας ανακοινώσουν ενα πρόγραμμα υδροδοτησης ανα περιοχή τουλάχιστον να μαζευουμε για τις αναγκες μας.
Καλά και στο χώρο της εστίασης δεν τολμώ να σκεφτώ τι ζημιά έχει επέλθει. Πραγματικά είναι παρανοϊκό το οτι δεν υπάρχει εφεδρική πηγή υδροδοτησης.
Ενα ντου να κανουν οι τούρκοι... Με τις υποδομές που έχουμε άστα βραστα Πολυχρόνη...
Ρε μήπως είναι παιχνίδια για τη στροφη της κοινής γνώμης υπέρ της ιδιωτικοποίησης;

Θανάση ,για μένα είναι αδιανόητο ότι έχουν αγωγό 40 ετών [με οποιο υλικό και αν είναι φτιαγμένος] και δεν έχουν πρόγραμμα αντικατάστασης του .

Κατ αρχάς είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένας αγωγός για την ύδρευση όλης της πόλης.

Κατ αρχάς είναι απαράδεκτο το γεγονός του ότι υπάρχει μόνο ένας αγωγός για την ύδρευση όλης της πόλης.

Ανδρέα ,δεν είναι ένας ,απλά αυτός φέρνει το νερό από την Αραβησσό
Απ ότι ξέρω από τον Αλιάκμονα υπάρχει άλλος αγωγός .

Πέτρο, φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε πιεση -αν και μειωμένη- στο δίκτυο αυτή τη στιγμή λοιπόν; Φαντάζομαι πως σε κάποιο σημείο δεν υπάρχει διπλή οδεύση με τα γνωστά αποτελέσματα.

Αντρέα ,το νερό που υπάρχει το μοιράζουν σε άλλες πλευρές του πολεοδομικού συγκροτήματος .
Υπάρχουν 3 [νομίζω ] αντλιοστάσια μέσα στη πόλη ,στα υψηλότερα σημεία ,στα Μετέωρα ,στη Κασσάνδρου και στη Τούμπα και μέσω αυτών ρυθμίζεται και η τροφοδοσία του κυρίως πολεοδομικού συγκροτήματος
Ας μη ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκαν οργανισμοί <τέρατα> που απ ότι φαίνεται από άποψη οργάνωσης,υποδομών και σχεδιασμού βρίσκονται δεκαετίες πίσω

Χθες το βραδυ σε εκπομπη του Ραπτοπουλου ειπαν πως το δικτυο εχει ακομα σωληνες αμιαντου...
Ειναι δυνατον ρε?
Ακομα και στο χωριο μου εχει αλλαχτει το ολο δικτυο εδω και 20 χρονια...

Χθες το βραδυ σε εκπομπη του Ραπτοπουλου ειπαν πως το δικτυο εχει ακομα σωληνες αμιαντου...
Ειναι δυνατον ρε?
Ακομα και στο χωριο μου εχει αλλαχτει το ολο δικτυο εδω και 20 χρονια...

Καλά τον Ραπ μη τον παίρνεις και πολύ στα σοβαρά .
Το ότι το δίκτυο της πόλης είναι πάρα πολύ παλιό είναι γεγονός .Αυτό βέβαια αφορά το παλιό τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος γιατί στα σχετικά νεότερα τμήματα είναι προφανώς πιό νέο .
Εγιναν κάποιες αντικαταστάσεις τμημάτων των κεντρικών αγωγών που υπάρχουν στις οδούς ,αλλά αν έχουν αντικατασταθεί και οι συνδέσεις με τις οικοδομές δεν ξέρω .

Re: Απάντηση: Re: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Καλά τον Ραπ μη τον παίρνεις και πολύ στα σοβαρά .
Το ότι το δίκτυο της πόλης είναι πάρα πολύ παλιό είναι γεγονός .Αυτό βέβαια αφορά το παλιό τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος γιατί στα σχετικά νεότερα τμήματα είναι προφανώς πιό νέο .
Εγιναν κάποιες αντικαταστάσεις τμημάτων των κεντρικών αγωγών που υπάρχουν στις οδούς ,αλλά αν έχουν αντικατασταθεί και οι συνδέσεις με τις οικοδομές δεν ξέρω .

Μια χαρα τα λεει γενικοτερα...
Εσεις οι σουπεραδες/μπουλντογκ δεν τον πατε για αλλους λογους...:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Μια χαρα τα λεει γενικοτερα...
Εσεις οι σουπεραδες/μπουλντογκ δεν τον πατε για αλλους λογους...:p

Εγώ σουπεράς;
Ο Ραπ <χτυπήθηκε> από τότε που βγήκε στο Λαζόπουλο και πήρε λίγο παράξενο δρόμο ,ευτυχώς η γυναίκα του είναι σοβαρή και τον <μάζεψε> .
Μέσα από τις υπερβολές του λέει αλήθειες .

Και βέβαια καμιά αρμόδια δημόσια αρχή δεν μπήκε στο κόπο τόσες μέρες να βγάλει μια απαγορευτική διάταξη για την άσκοπη χρήση νερού .
Θα μου πείς ,να χαλάσουν την ζαχαρένια τους ;

Re: Απάντηση: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Έπεσε και το τελευταίο προπύργιο....:flipout:

σιγά το προπύργιο.
Προχτές όλη μέρα κομμένο ήταν.
Μέρα παρα μέρα μας πάει...

Τώρα μάζεψα....

Και βέβαια καμιά αρμόδια δημόσια αρχή δεν μπήκε στο κόπο τόσες μέρες να βγάλει μια απαγορευτική διάταξη για την άσκοπη χρήση νερού .

τι απαγορευτική ρε Πέτρο...
αν έρθει νερό μην πίνετε ή μην κάνετε μπάνιο ή μη γεμίζετε τον κουβά για το βεσε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Έπεσε και το τελευταίο προπύργιο....:flipout:

Περίμενε και σε λίγες ώρες θα βγεί ο Σαββίδης και θα προσφέρει δωρεάν την αντικατάσταση του αγωγού .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

τι απαγορευτική ρε Πέτρο...
αν έρθει νερό μην πίνετε ή μην κάνετε μπάνιο ή μη γεμίζετε τον κουβά για το βεσε?

Μη πλένετε αυτοκίνητα [δίπλα μου στο πρατήριο πλένουν αυτοκίνητα] ,μη πλένετε πεζοδρόμια ,μπαλκόνια .
Αυτή είναι η άσκοπη χρήση Δημήτρη .

Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ζημια ειναι αυτη και κραταει 5 μερες, ας παρουν μερικους εργαζομενους του ΤΑΡ να το φτιαξουν μπαμ μπαμ...:p

Διαβασα οτι και η Χαλαστρα δεν εχει νερο, φοβερος σχεδιασμος πρεπει να ειχε γινει τοτε που φτιαχτηκε το δικτυο, ειναι δυνατον να τροφοδοτει και χωρια 20χλμ μακρια?