Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

teddy743

Supreme Member
16 August 2014
7,176
Θεσσαλονίκη
Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν εντός του επόμενου 24ώρου, λόγω σοβαρής διαρροής στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί την πόλη με νερό από τις πηγές Αραβησσού, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.
Τα συνεργεία της Εταιρείας εργάζονται εντατικά ήδη από το απόγευμα της Τρίτης στο σημείο και συνέχισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες διευθετήσεις στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, ώστε να υπάρξει καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές.

Ο κεντρικός αγωγός της Αραβησσού τροφοδοτεί με 80.000 - 90.000 κ.μ. νερού την ημέρα το δίκτυο της Θεσσαλονίκης.

Γεμίστε κουβάδες παιδιά. Απο εχθές το βράδυ αργά είχα προβλήματα στην πίεση και τώρα δεν έχω νερό ούτε στο σπιτι ούτε στο γραφείο. Ολόκληρη η Χαριλαου δεν έχει νερό, η μίση Τούμπα και κάποια κομμάτια του κέντρου και το πρόβλημα εξαπλώνεται. Ας ελπίσουμε οτι θα είναι μόνο 24 ώρες.

Σε εμενα τρεχουν κατι σταγονες.

Αλλα γεμιζω μπουκαλακια .... :icon15: .....

Ηθελα να κανω μπανακι σημερα .... αλλα ΑΛΛΟΣ αποφασιζει !

Σε εμενα τρεχουν κατι σταγονες.

Αλλα γεμιζω μπουκαλακια .... :icon15: .....

Ηθελα να κανω μπανακι σημερα .... αλλα ΑΛΛΟΣ αποφασιζει !

Mάνο ,τίποτε δεν τρέχει ούτε σταγονίτσα .

Τωρα τι θελετε να σας πω οτι με εχει πιάσει φαγούρα απο το ξεραμένο σαπούνι....ρεζιλίκια...

Σκέφτομαι σοβαρά να ξεπλυθώ με σουρωτές.

Απάντηση: Re: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Τωρα τι θελετε να σας πω οτι με εχει πιάσει φαγούρα απο το ξεραμένο σαπούνι....ρεζιλίκια...

Ρίξε παραγγελιά στο Σείριο .

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Σε έπιασε η διακοπή στο μπάνιο;

Mάνο ,τίποτε δεν τρέχει ούτε σταγονίτσα .

Σε εμενα τρεχει.
Ισως να ειναι το βρισκομαι αρκετα κοντα στην παραλια ... (αρα, χαμηλα)
Θελω 5 λεπτα για να γεμισω ενα ποτηρι 300 ml (ανευ πλακας).
Καζανακι .... 25 με 30 λεπτα !

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, έχω και γω και μπύρες και Coca Cola...κτλ Το νερό που χρειάζομαι είναι σε μεγάλες ποσότητες και δεν μπορώ να το κουβαλήσω.

Το θέμα είναι οτι έχει γεμίσει η κουζίνα άπλυτα και κυρίως το καζανάκι δεν γεμίζει.

...και θέλω να κάνω μπάνιο κάποια στιγμή πριν μεθαύριο.

Re: Απάντηση: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Κι εγω εχω...
Πιεση βεβαια το μισο της συνηθους για αυτη την ωρα της ημερας.

Γέμισε κουβάδες Τάσο....αν αρχισε να πέφτει η πίεση........οσονούπω θα ζήσεις σκηνικά Mad Max....

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, έχω και γω και μπύρες και Coca Cola...κτλ Το νερό που χρειάζομαι είναι σε μεγάλες ποσότητες και δεν μπορώ να το κουβαλήσω.

Το θέμα είναι οτι έχει γεμίσει η κουζίνα άπλυτα και κυρίως το καζανάκι δεν γεμίζει.

Ε πηγαινε να κανεις μπανιο σε κανεναν συγγενη/φιλο που εχει νερο...

τί είναι μεθαύριο? :HTEHETH63:

πάνε σε ένα ξενοδοχείο από εκείνα (ξέρεις που πήγαινε ο Λούκυ Λουκ :idea:) , για μια ώρα, πιες και δυό κοκταιηλ και θα είσαι σένιος !