A abarth200 New member 18 December 2010 7 21 December 2010 #1 αν ξερεις καποιος να μου πει στο πισω μερος της tv σε 37' ποσο ειναι οι διαστασεις για να βαλω βαση? (στην 32' ειναι 40Χ40 για παραδειγμα)
αν ξερεις καποιος να μου πει στο πισω μερος της tv σε 37' ποσο ειναι οι διαστασεις για να βαλω βαση? (στην 32' ειναι 40Χ40 για παραδειγμα)
aragornleg Established Member 15 April 2008 263 Ελλαδα, Αθηνα 22 December 2010 #2 Φαντάζομαι λες για την απόσταση στις τρύπες για τις βίδες για να την στηρίξεις πάνω στην βάση. Εξαρτάται από την τηλεόραση για ποιο μοντέλο μιλάς; ΥΓ είσαι σε λάθος section έπρεπε να το βάλεις καλύτερα στις βάσεις.
Φαντάζομαι λες για την απόσταση στις τρύπες για τις βίδες για να την στηρίξεις πάνω στην βάση. Εξαρτάται από την τηλεόραση για ποιο μοντέλο μιλάς; ΥΓ είσαι σε λάθος section έπρεπε να το βάλεις καλύτερα στις βάσεις.
A abarth200 New member 18 December 2010 7 22 December 2010 #3 aragornleg said: Φαντάζομαι λες για την απόσταση στις τρύπες για τις βίδες για να την στηρίξεις πάνω στην βάση. Εξαρτάται από την τηλεόραση για ποιο μοντέλο μιλάς; ΥΓ είσαι σε λάθος section έπρεπε να το βάλεις καλύτερα στις βάσεις. Click to expand... οντως ειμαι σε λαθος...........ολες απο οτι ειδα ειναι fix οι αποστασεις σε οποιαδηποτε μαρκα
aragornleg said: Φαντάζομαι λες για την απόσταση στις τρύπες για τις βίδες για να την στηρίξεις πάνω στην βάση. Εξαρτάται από την τηλεόραση για ποιο μοντέλο μιλάς; ΥΓ είσαι σε λάθος section έπρεπε να το βάλεις καλύτερα στις βάσεις. Click to expand... οντως ειμαι σε λαθος...........ολες απο οτι ειδα ειναι fix οι αποστασεις σε οποιαδηποτε μαρκα