Διάσταση οθόνης για το νέο μου σπίτι

Καλά εννοείται αυτό (είπαμε 90% έναντι 86%) , το θέμα είναι αν αξίζει η W905 τα 600-700 ευρώ παραπάνω και η απάντηση για εμένα είναι "όχι" , για κάποιον άλλο μπορεί να είναι "ναι".

Όπως με όλα τα συστήματα "ενίσχυσης" των χρωμάτων το triluminus έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του πχ. εφόσον επιθυμεί κάποιος μια τηλεόραση να έρχεται πάνω στα πρότυπα ουσιαστικά δεν έχει να του προσφέρει κάτι , για να μην πω ότι κάνει και ζημιά.

Re: Απάντηση: Διάσταση οθόνης για το νέο μου σπίτι

Μην αγχώνεσαι. Σε μια βδομάδα θα συνηθίσεις το μέγεθος... :cool:

αυτό ξαναπεστο! Πριν απο χρονια, απο τις 29 πήγα στις 42 (ίντσες εννοείται). Τότε νόμιζα ότι ήμουν τυφλός και βρήκα το φώς μου. Και ας το θεωρούσα τότε υπερβολή. Πέρασαν τα χρόνια και πριν κανα 2 βδομαδες απο τις 42 πήγα στις 65. Το μάτι προσαρμόστηκε αμέσως και αν μπορούσα (και χωρούσε) σίγουρα θα σκεφτόμουν και μεγαλύτερη. Απόσταση θέασης 4 μέτρα παρα κάτι.
Οπότε η ταπεινή μου πάντα γνώμη είναι όσο μεγαλύτερη τοσο καλύτερη (TV εννοείται):ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Διάσταση οθόνης για το νέο μου σπίτι

Όσο καλύτερη είναι η F8000 από την F6500, άλλο τόσο και η W905 από τη δεύτερη. Ακριβές εν πάση περιπτώσει για αυτή τη διαφορά...

συμφωνω..απο εικονα ειναι ανωτερη η 905...το ερωτημα ειναι αξιζει ΜΟΝΟ για την διαφορα εικονας/κινησης τα παραπανω λεφτα...εαν περισσευουν βουρ γαι 905 αλλιως...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με πείσατε ειναι η αλήθεια να μην ασχοληθώ με τις 40'.

πλέον ειμαι κοντά στην 46W905

Μπορεί να μην γνωρίζω πολλά απο τηλεοράσεις αλλά στο public που πήγα και είδα την 46W905 δίπλα σε άλλες η οθόνη "έλαμπε". Ξεχώριζε πολύ απο όλες στα μάτια μου. Εκπληκτικά χρώματα.

Και σε όσα reviews διάβασα ελληνικά και ξένα μιλάνε για την καλύτερη τηλεόραση LCD. αυτήν και την F8000. (άν και την SONY την έχουν για λίγο καλύτερη).

όμως χαζεύοντας και βλέποντας τα σχόλια σας αυτή η Samsung UE55F6500 έχει πολύ καλή τιμή και ειναι 55'

δηλαδή εκεί που σκεφτόμουν για 40αρα τώρα κοιτάω 55!!

Φιλε μου τα παιδια προσπαθουν να σε σωσουνε! Στα 3.5 μετρα θελει 65 τουλαχιστον ,η 46 ειναι για 2 μετρα ,στα 3.5 δεν θα βλεπεις την καλυτερη εικονα που θες! Εγω τωρα την 65 ρα απο τα 3.0 μετρα την πηγα στα 2.80 !

Φιλε μου τα παιδια προσπαθουν να σε σωσουνε! Στα 3.5 μετρα θελει 65 τουλαχιστον ,η 46 ειναι για 2 μετρα ,στα 3.5 δεν θα βλεπεις την καλυτερη εικονα που θες! Εγω τωρα την 65 ρα απο τα 3.0 μετρα την πηγα στα 2.80 !

Ε καλα,μην υπερβαλουμε κιολας,που θελει 65 ιντσες στα 3,5 μετρα!Με τις 55 εισαι καλυμενος,απλα σου λεω φιλε acmilan οτι αν παρεις 46αρα w905 για την αποσταση σου,θα ειναι πεταμενα λεφτα!Αν σε ζοριζει τοσο το οικονομικο,που το καταλαβαινω απολυτα παρε την samsung 55f6500,μια χαρα τηλεοραση ειναι.

Ε καλα,μην υπερβαλουμε κιολας,που θελει 65 ιντσες στα 3,5 μετρα!Με τις 55 εισαι καλυμενος,απλα σου λεω φιλε acmilan οτι αν παρεις 46αρα w905 για την αποσταση σου,θα ειναι πεταμενα λεφτα!Αν σε ζοριζει τοσο το οικονομικο,που το καταλαβαινω απολυτα παρε την samsung 55f6500,μια χαρα τηλεοραση ειναι.

Πάντως επειδή με ενδιαφέρει πολύ το xbox one και συγκεκριμένα το FIFA όταν παίζω όσο και μεγάλη να ειναι η τηλεόραση, παίζω σχετικά σε μικρή απόσταση απο αυτήν γιατί αλιώς δεν με βολεύει.
Για αυτό και σκεφτόμουν ότι και οι 46 θα με καλύψουν. Αλλά και πάλι δεν ξέρω

Σε όλα τα προιόντα που αγοράζω προτιμώ την ποιότητα απο το μέγεθος.

Είμαι πλέον μεταξύ της samsung 55f6500 και της Sony 46W905A
Η αλήθεια ειναι ότι βλέπω απο όλους σας να λέτε ότι το μέγεθος 46 είναι μικρό και με ψήνετε σιγά σιγά...αλλά ρε γμτ όταν την είδα απο κοντά "χάζεψα"

Κάνε μια δοκιμή σε αυτά τα δύο μοντέλα τουλάχιστον, βλέποντας από την απόσταση θέασης που θα έχεις το σπίτι. Νομίζω πως η 46" δε θα είναι τόσο εντυπωσιακή στη σύγκριση...

Αν υπολογισεις τις μπαρες η 65 γινεται 55 περιπου στο 16:9. Δεν ειναι τοσο τεραστια οσο ακουγεται! Παρ ολα αυτα τα 3.5 μετρα ειναι πολλα!

Αν δεν κανω λαθος οσο πιο μικρες οι διαστασεις της οθονης τοσο πιο αδιαφορο ειναι το πανελ, η καθαροτητα στο τηλεοπτικο σημα, το hd υλικο, οι ατελειες στην εικονα κλπ και παντα σε σχεση με την αποσταση θεασης.
Προσωπικα, θεωρω το μεγεθος της οθονης κατι το υποκειμενικο. Ειναι σιγουρο οτι αν παρεις πχ μια 60" θα εισαι ευχαριστημενος αλλά λογω budget θα πρεπει να επιλεξεις μεταξυ ποιοτητας, μεγεθους και ευκολιων.
Προσωπικα εχω 2 LG 37" και 32" 5ετιας σε αποσταση 2,50 μετρων και μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος και βλεπω ευχαριστα σειρες, ταινιες και Παπαδακη(!!!). Δεν θα με χαλαγε ομως το να δω καποια ταινια σε περισσοτερες ιντσες αλλά οχι σε TV αλλά σε προτζεκτορα...