Kosh
AVClub Fanatic
Πολύ ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα χτυπά τη Γη
Η γεωμαγνητική καταιγίδα αυτή τοποθετείται στο επίπεδο 4 στην πεντάβαθμη κλίμακα, εξήγησε με βίντεο που δημοσιοποίησε ο ειδικός Σον Ντολ του αμερικανικού
arstechnica.com
Αυτα για να γινουν πρεπει και να ειναι η αναλογη αποσταση που θα διανυσουν.Τοσα δισεκατομμύρια και είναι στριμωγμένοι σε 1Χ1 ......
Που είναι τα γυαλιστερά κόκπιτ με τις οθονάρες, οι ατελείωτοι διάδρομοι, τα cosy υπνοδωμάτια που βλέπεις από το άνετο κρεβάτι σου το διάστημα .....
Τι παραμυθι έχουμε φάει......
![]()
Πλησιάζει τη Σελήνη το Orion, όλα ΟΚ εκτός της... τουαλέτας: Πώς αντιμετωπίζουν η Nasa και οι 4 αστροναύτες το μόνο πρόβλημα της αποστολής
Ο Βίκτορ Γκλόβερ, πιλότος της Artemis II, είπε ότι η θέα της Γης από την απεραντοσύνη του διαστήματος τον κάνει να εκτιμά πόσο ξεχωριστός είναι ο πλανήτης μας - Η Κριστίνα Κοχ έδειξε σε βίντεο το φαγητό τους που καταναλώνεται από σακουλάκιαwww.protothema.gr
Έχει γράψει σχετική νουβέλα ο θεός Liu Cixin και έχει γυριστεί και η ταινία The Wandering Earth.Βλέποντας την φωτογραφία, σκέφτηκα αν έχει βγει καμιά ταινία τι θα γινόταν αν σταματούσε η γη να περιστρέφεται. Ωραίο σενάριο μου ακούγεται.
![]()
Γιατί η αποστολή Artemis ΙΙ της NASA είναι τόσο σημαντική: Η επιστροφή στη Σελήνη ενδιάμεσος «σταθμός» για τον Άρη;
Ο κ. Λουκάς Ζαχείλας, Δρ. Αστρονομίας, πρόεδρος της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εξηγεί στο protothema τι σημαίνει η επιστροφή του ανθρώπου στην αθέατη πλευρά της Σελήνηςwww.protothema.gr
Δεν νομίζω ότι αναφέρεται πλήρως σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί εν μέρει αλλά έχω την εντύπωση ότι (η ταινία τουλάχιστον) δεν αναφέρεται σε αυτό.Έχει γράψει σχετική νουβέλα ο θεός Liu Cixin και έχει γυριστεί και η ταινία The Wandering Earth.
Ωραίο μπορεί να ακούγεται άλλα δεν θα είχε να δείξει και πολλά. Θα εκσφενδονιστούν τα πάντα με ταχύτητες άνω των 1000km/h. Οπότε μάλλον μικρού μήκους θα ήταν! χαχαχαχαχαχαΒλέποντας την φωτογραφία, σκέφτηκα αν έχει βγει καμιά ταινία τι θα γινόταν αν σταματούσε η γη να περιστρέφεται. Ωραίο σενάριο μου ακούγεται.
![]()
Γιατί η αποστολή Artemis ΙΙ της NASA είναι τόσο σημαντική: Η επιστροφή στη Σελήνη ενδιάμεσος «σταθμός» για τον Άρη;
Ο κ. Λουκάς Ζαχείλας, Δρ. Αστρονομίας, πρόεδρος της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εξηγεί στο protothema τι σημαίνει η επιστροφή του ανθρώπου στην αθέατη πλευρά της Σελήνηςwww.protothema.gr
Το προγραμμα artemis στην ουσία ειναι συλλογή δεδομένων για τον μετέπειτα στόχο.Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει επανεκκίνηση των αποστολών στην Σελήνη! Ως ενναλακτικό μέρος μερικής μετανάστευσης των πλουσίων (elysium στυλ)?? Ως σταθμών ανεφοδιασμού για αποστολές προς Άρη?? Ως σταθμών καθαρά επιστημονικού χαρακτήρα? Γιατί τόσα χρόνια μας είχαν πρήξει με τον Άρη και τις αποστολές.
Εάν είναι για μετοίκηση να κάνω κουμάντα να αγοράσω κανά οικόπεδο. Η γη πάντα έχει αξία και πάντα με ανοδικές τάσεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.