Διαστημικά - Αστρονομικά Νέα

Πάντως όποτε διαβάζω νέα και βλέπω φωτογραφίες από την πραγματικότητα, ξενερώνω σε σχέση με αυτό που μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου μια ζωή το Χόλιγουντ.
π.χ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

NASA's Artemis II Live Mission Coverage (Official Broadcast)​

NASA

Τοσα δισεκατομμύρια και είναι στριμωγμένοι σε 1Χ1 ......
Που είναι τα γυαλιστερά κόκπιτ με τις οθονάρες, οι ατελείωτοι διάδρομοι, τα cosy υπνοδωμάτια που βλέπεις από το άνετο κρεβάτι σου το διάστημα .....
Τι παραμυθι έχουμε φάει......

Τοσα δισεκατομμύρια και είναι στριμωγμένοι σε 1Χ1 ......
Που είναι τα γυαλιστερά κόκπιτ με τις οθονάρες, οι ατελείωτοι διάδρομοι, τα cosy υπνοδωμάτια που βλέπεις από το άνετο κρεβάτι σου το διάστημα .....
Τι παραμυθι έχουμε φάει......

Αυτα για να γινουν πρεπει και να ειναι η αναλογη αποσταση που θα διανυσουν.
Δεν μπορει να πανε στο φεγγαρι ενα τσιγαρο δρομος και να τους φτιαξουν το μπατλσταρ γκαλακτικα!

Βλέποντας την φωτογραφία, σκέφτηκα αν έχει βγει καμιά ταινία τι θα γινόταν αν σταματούσε η γη να περιστρέφεται. Ωραίο σενάριο μου ακούγεται.

Βλέποντας την φωτογραφία, σκέφτηκα αν έχει βγει καμιά ταινία τι θα γινόταν αν σταματούσε η γη να περιστρέφεται. Ωραίο σενάριο μου ακούγεται.

Έχει γράψει σχετική νουβέλα ο θεός Liu Cixin και έχει γυριστεί και η ταινία The Wandering Earth.

Έχει γράψει σχετική νουβέλα ο θεός Liu Cixin και έχει γυριστεί και η ταινία The Wandering Earth.
Δεν νομίζω ότι αναφέρεται πλήρως σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί εν μέρει αλλά έχω την εντύπωση ότι (η ταινία τουλάχιστον) δεν αναφέρεται σε αυτό.
Αν σταματούσε η Γη να περιστρέφεται άμεσα δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να ζήσει οποιοδήποτε ζωντανό ον. Θα εκσφενδονιστούν τα πάντα με ταχύτητες άνω των 1000km/h.

Ωραίο μπορεί να ακούγεται άλλα δεν θα είχε να δείξει και πολλά. Θα εκσφενδονιστούν τα πάντα με ταχύτητες άνω των 1000km/h. Οπότε μάλλον μικρού μήκους θα ήταν! χαχαχαχαχαχα

Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει επανεκκίνηση των αποστολών στην Σελήνη! Ως ενναλακτικό μέρος μερικής μετανάστευσης των πλουσίων (elysium στυλ)?? Ως σταθμών ανεφοδιασμού για αποστολές προς Άρη?? Ως σταθμών καθαρά επιστημονικού χαρακτήρα? Γιατί τόσα χρόνια μας είχαν πρήξει με τον Άρη και τις αποστολές.
Εάν είναι για μετοίκηση να κάνω κουμάντα να αγοράσω κανά οικόπεδο. Η γη πάντα έχει αξία και πάντα με ανοδικές τάσεις!

Μετοίκηση; Αν χρειάζεται 50 μέτρα ύψος πύραυλος και κάτι χιλιάδες τόνοι καύσιμα για να σπρώξουν μια κάψουλα με 4 άτομα, κόψε εισιτήριο και περίμενε στην ουρά 😁😁😁

Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει επανεκκίνηση των αποστολών στην Σελήνη! Ως ενναλακτικό μέρος μερικής μετανάστευσης των πλουσίων (elysium στυλ)?? Ως σταθμών ανεφοδιασμού για αποστολές προς Άρη?? Ως σταθμών καθαρά επιστημονικού χαρακτήρα? Γιατί τόσα χρόνια μας είχαν πρήξει με τον Άρη και τις αποστολές.
Εάν είναι για μετοίκηση να κάνω κουμάντα να αγοράσω κανά οικόπεδο. Η γη πάντα έχει αξία και πάντα με ανοδικές τάσεις!
Το προγραμμα artemis στην ουσία ειναι συλλογή δεδομένων για τον μετέπειτα στόχο.