ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ;;

Εσύ τουυλάχιστον ακούς μουσική.

Εγώ άκουγα στο παληό μου σπίτι τους διπλανούς που πηδιόσαντε..
Κάθε ξημέρωμα στις 04:30 !!

Με το ρολόι στο χέρι το κάνανε.
Να τα αχ,τα ουχ,τα ουρλιαχτά (!!!) και μετά σιωπή..

Μετακόμισα και τους έχασα..

Που εμενες ειπες Δημητρη???? :flipout::flipout::flipout:

Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Ο γείτονας, που για κακή μου τύχη έχω μεσοτοιχεία στην κρεβατοκάμαρα, όλο το απόγευμα ή παίζει στη διαπασων το Clavinova του ή παίζει -ακόμα και με ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ-μουσική. Τρέμουν τα πατώματα. ΠΟλλές φορές παίζει μέχρι 1200 το βράδυ αλλά και 3-4 το μεσημέρι. Μόκις ακούει να ανοίγει πόρτα σταματά για 10'. Έχει γίνει σύσταση αλλά πρόκειται περί ανισόροπου αλκοολικού και δεν βρίσκω άκρη. Ξέρει κανείς τίποτα για την ισχύουσα νομοθεσία (ώρες, ντεσιμπελ κλπ), γιατι προσπάθησα να κατεβάσω σχετικό ΦΕΚ αλλά οι κοινοί θνητοί δεν έχουμε πρόσβαση...

Ευχαριστώ που ακούτε τον πόνο μου...

Τί το σκέφτεσαι ακόμη? Πάτα του μια μύνηση!!!!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Απάντηση: Re: ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ;;

Λοιπόν οι επιλογές σου είναι εξης:

1) Εξώδικο/αγωγή μήπως συνετιστεί αν και χλωμό.
2) Δεν του λες τίποτα και στέλνεις έναν μπράβο να τον μαυρίσει στο ξύλο.
3) Σηκώνεσαι και φεύγεις.

Αστυνομία, δικαστήριο κλπ. δε θα βγάλεις άκρη ιδιαιτέρως αν ενοχλείσαι μόνο εσυ.

Tην κουρτινα δυο.Εγγυημενα πραγματα.:grinning-smiley-043

Λοιπόν σήμερα που γύρισα από δουλειά έβαλε μουσική. Μου σπασε τα νεύρα και άνοιξα την πόρτα και φώναξα "ώρα κοινής ησυχίας". Παραδόξως μείωσε την ένταση. Αν το βράδυ συμβούν άλλα, αποφάσισα να χτυπήσω τα κουδούνια όλης της πολυκατοικίας να τους ξεσηκώσω εναντίον του!

Απάντηση: Re: ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ;;

Λοιπόν σήμερα που γύρισα από δουλειά έβαλε μουσική. Μου σπασε τα νεύρα και άνοιξα την πόρτα και φώναξα "ώρα κοινής ησυχίας". Παραδόξως μείωσε την ένταση. Αν το βράδυ συμβούν άλλα, αποφάσισα να χτυπήσω τα κουδούνια όλης της πολυκατοικίας να τους ξεσηκώσω εναντίον του!

Γιατι δεν χτυπας την πορτα να του το πεις?

Μπορει και να ειναι ευκολοτερο απο οτι φαινεται.

Κανε τη καρδια σου πετρα και οταν τον ξαναδεις να εισαι μουτρωμενος για να μην ξαναπαρει θαρρος...:singer:

Για πες τι έγινε χθες το βράδυ .
Δεν μας είπες ο γείτονας έχει γυναίκα –παιδιά –σκυλιά –γατιά….ψάρια. ????

επειδή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα στη γειτονιά μου με τους διπλανούς και επειδή η αστυνομία δεν ασχολείται, ναι καλά διαβάζετε......δεν ασχολείται (τουλάχιστον στο τμήμα της περιοχής μου) ο μόνος τρόπος είναι να τσακωθείς. Θα πας που θα πας στον εισαγγελέα τουλάχιστον να το έχεις ευχαριστηθεί πρώτα και αν σε ρωτήσει τίποτα περίεργο πες του "Εγώ θα το ξανακάνω αν συνεχιστεί αυτό !!! Για να μη σου πει την επόμενη φορά πάλι "γιατί τον πλάκωσες στο ξύλο ξανά κατηγορούμενε ?"

Η μόνη λύση όταν δεν πέρνει κάποιος από λόγια είναι το ξύλο !!!!

επειδή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα στη γειτονιά μου με τους διπλανούς και επειδή η αστυνομία δεν ασχολείται, ναι καλά διαβάζετε......δεν ασχολείται (τουλάχιστον στο τμήμα της περιοχής μου) ο μόνος τρόπος είναι να τσακωθείς. Θα πας που θα πας στον εισαγγελέα τουλάχιστον να το έχεις ευχαριστηθεί πρώτα και αν σε ρωτήσει τίποτα περίεργο πες του "Εγώ θα το ξανακάνω αν συνεχιστεί αυτό !!! Για να μη σου πει την επόμενη φορά πάλι "γιατί τον πλάκωσες στο ξύλο ξανά κατηγορούμενε ?"

Η μόνη λύση όταν δεν πέρνει κάποιος από λόγια είναι το ξύλο !!!!

Καλο το αστειο.....

Αστειευεσαι δεν αστειευεσαι ??

αστειεύομαι μεταξύ σοβαρού και αστείου. συγνώμη αλλά όταν κάποιος δεν μπορεί να βρει το δίκιο του ούτε με την αστυνομία που δεν εκτελεί τις αποφάσεις νόμων τότε τι κάνεις ? Αλλάζεις χώρα ?????

Εάν επιμείνει λιγάκι στην αστυνομία, δεν νομίζω να μην γίνει η δουλειά του... μάλλον σε βαριεστημένο αξιωματικό βάρδιας θα έπεσε, δεν μπορεί.

Εάν επιμείνει λιγάκι στην αστυνομία, δεν νομίζω να μην γίνει η δουλειά του... μάλλον σε βαριεστημένο αξιωματικό βάρδιας θα έπεσε, δεν μπορεί.

τους οποίους Τάσο τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός !