Καλημέρα!
Δηλαδή, διαγράφουμε ότι δεν χρειαζόμαστε (κάδο ανακύκλωσης κλπ) αμέσως μετά "τρέχουμε" repair permissions (χωρίς verify), κάνουμε κι ένα time machine backup και κατόπιν update από το app store με το ML.
Καλό και το clean install αλλά δεν θέλω να ταλαιπωρούμαι καλοκαιριάτικα:smash:
Εγω έκανα και verify και repair disk permissions και πριν και μετα το upgrade,αν θες συμπληρωματικά για μετα κατέβασε και το onyx να κάνει ένα cleaning
Μπα..είμαι ΟΚ. Μαγικό χαλί το ML στο air! Όλα δουλεύουν ρολόι. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η ταχύτητα και γενικά η λειτουργία του safari..
Λέω να αφήσω τον chrome στην άκρη.
Να ρωτήσω σε Mac mini late 2009 me 4gb ram θα πηγαίνει καλα λέτε? γιατί Είχα ακούσει ότι στο lion δεν πήγαινε και πολύ γρήγορα! Τι λέτε? κάποιος που να έχει το ίδιο setup?
το λιοντάρι μοιαζει με τον μακαρίτη....τι άλλο μένει να διαβάσουμε.....
να ρωτήσω, το vmware παίζει μετά την αναβάθιση;μου ειπαν πως όχι και δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθιση.
Υπαρχει αλλος τροπος να το εγκαταστησω στο macbook ;
Το imac μου ειναι mid 2007 και το mountain lion "κατεβηκε" και εγινε install μια χαρα...
Το macbook μου το αγορασα καινουργιο Ιανουαριο 2009 αλλα ειναι φτιαγμενο αρχη 2008, οποτε δεν γινεται το "κατεβασμα" και η εγκατασταση.
Υπαρχει αλλος τροπος να το εγκαταστησω στο macbook ;
Supported
Models
iMac (Mid 2007 or newer)
MacBook (Late 2008 Aluminum, or Early 2009 or newer)
MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer)
Xserve (Early 2009)
MacBook Air (Late 2008 or newer)
Mac mini (Early 2009 or newer)
Mac Pro (Early 2008 or newer)
ειναι ασπρο macbook early - mid 2008 ?
γιατι αμα ειναι mb pro 2008 ειναι οκ
Εχεις δικιο, αλλα που να το βρειςΔυστυχως, ειναι ασπρο macbook early 2008, ουτε καν 4 χρονων υπολογιστης.
Ειναι αδικο, δεν καταλαβαινω γιατι η apple εβαλε τετοιους περιορισμους....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.