Σε ποιοι media makrt? απο ποιοτητα εικονας? ειμαι αναμεσα σε αυτη, την samsung 6100 και την sony hx750
καλημέρα,
την εχει στο media markt την πειρα εγω το σαββατο ... να σε ρωτησω αναμεσα απο ποιες κατεληξες εκει και γιατι ?
απλα να σου πω οτι το media player που έχει στα *.mp4 δεν δειχνει καθολου ελληνικα τα βγαζει μονο του κινεζικα και τα *.avi τα ελληνικα ειναι πολυ πολυ μικρα ... στα mkv μια χαρα ... εγω το εχω μετανιοσει και λεω να την παω σημερ απισω για να παρω την lg 640s...
εχω παραγγειλει μια 47ΕΤ5 απο κωτσοβολο με δοσεις....μπορω να την ακυρωσω και να παρω καποια αλλη? γνωριζει κανεις?
εχω παραγγειλει μια 47ΕΤ5 απο κωτσοβολο με δοσεις....μπορω να την ακυρωσω και να παρω καποια αλλη? γνωριζει κανεις?
σημερα πηρα την 42' και τα σπαει παντως, δεν ειδα προβλημα clouding και πολυ καλη εικονα!
Παιδια, εγώ παρήγγειλα την 42ΕΤ5 από ηλεκτρονική στις 03.01.2013. Κατα την τοποθ'ετηση της παραγγελίας με ειχαν ενημερώσει οτι λόγω έλλειψης στην αντιπροσωπέια, περίπου τέλη Ιανουαρίου θα ερθει. Χτες που πήρα τηλ. να ρωτήσω τι γινεται, μου ειπαν οτι η αντιπροσωπέια δε θα ξαναφερει αυτο το μοντέλο οποτε να διαλεξω κάτι άλλο. Ισχύει αυτο? Γνωρίζει καποιος αν το μοντέλο δε θα ξαναέρθει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.