διαθεσιμοτητα panasonic 42et5

radagast

New member
4 January 2013
33
μετα απο αρκετο ψαξιμο και διβασμα στο forum, κατελειξα στην panasonic 42et5. Αλλα δυσκολευομαι λιγο να την εντοπισω σε γνωστα μαγαζια πχ πλαισιο, public, κωτσοβολο. Ξερετε καπου που να ειναι διαθεσιμη και οχι σαν προπαραγγελια? Ευχαριστω πολυ

Είναι ασχημη εποχή για αγορά τηλεόρασης. Τα μοντέλα του 2012 έχουν εξαντληθεί σε πολλές περιπτώσεις ενώ του 2013 δεν έχουν έρθει ακόμη.

καλημέρα,
την εχει στο media markt την πειρα εγω το σαββατο ... να σε ρωτησω αναμεσα απο ποιες κατεληξες εκει και γιατι ?
απλα να σου πω οτι το media player που έχει στα *.mp4 δεν δειχνει καθολου ελληνικα τα βγαζει μονο του κινεζικα και τα *.avi τα ελληνικα ειναι πολυ πολυ μικρα ... στα mkv μια χαρα ... εγω το εχω μετανιοσει και λεω να την παω σημερ απισω για να παρω την lg 640s...

Σε ποιοι media makrt? απο ποιοτητα εικονας? ειμαι αναμεσα σε αυτη, την samsung 6100 και την sony hx750

Σε ποιοι media makrt? απο ποιοτητα εικονας? ειμαι αναμεσα σε αυτη, την samsung 6100 και την sony hx750

καλημέρα, στο ρεντη πηγα και την πηρα, ποιοτητα εικονας απαλα χρωματα (οχι εντονα σαν της samsung) ...την αγορασα για το παθητικο 3δ αλλα δεν με συγκινησε και τωρα σκευτομαι να την αλλαξω ... και φυσικα να αναφερω τον χαλια μεδια πλαιερ που εχει .. *.μπ4 δεν δειχνει ελληνικα με τιποτα , *.αβι πολυ μικρα τα λογια οποτε ότι σειρες βλεπω πρεπει να βαλω εξψτερικο μεδια πλαιερ ... στα ματροσκα τα παει μια χαρα το πλαιερ ... το σμαρτ δε που εχει δεν μου πολυ αρεσει πρεπει να κανουν πολλες αναβαθμισεις για να γινει ποιο φιλικο στον χρηστη (ειναι και πολυ αργο , αν και δεν εχω δει σε αλλες εταιριες) ... να σου πω και εγω το σκευτομαι μηπως δεν τα ηθελα όοοολα τα καλουδια οποτε παρω την 6100 η ακομα και την 5500 και ασ ειναι το ενεργο στο 3δ και οχι παθητικο που εχει η πανασονικ

καλημέρα,
την εχει στο media markt την πειρα εγω το σαββατο ... να σε ρωτησω αναμεσα απο ποιες κατεληξες εκει και γιατι ?
απλα να σου πω οτι το media player που έχει στα *.mp4 δεν δειχνει καθολου ελληνικα τα βγαζει μονο του κινεζικα και τα *.avi τα ελληνικα ειναι πολυ πολυ μικρα ... στα mkv μια χαρα ... εγω το εχω μετανιοσει και λεω να την παω σημερ απισω για να παρω την lg 640s...

εχω παραγγειλει μια 47ΕΤ5 απο κωτσοβολο με δοσεις....μπορω να την ακυρωσω και να παρω καποια αλλη? γνωριζει κανεις?

εχω παραγγειλει μια 47ΕΤ5 απο κωτσοβολο με δοσεις....μπορω να την ακυρωσω και να παρω καποια αλλη? γνωριζει κανεις?

Γιατι δεν παιρνεις τον Κωτσοβολο να του το πεις στα ισια!!
Θελω να αλλαξω το μοντελο της τηλεορασης που επελεξα , γιατι την εχει ενας φιλος μου και δεν ειναι ευχαριστμενος.
Πιστευω οτι εφοσον δεν την εχεις παραλαβει κανονικα, μπορεις ανετα να κανεις αλλαγη και εαν δεν δεχτουν, τοτε μην την παραλαβεις ποτε!!!
Σιγουρα θα βρεις ακρη.
Πιστευω οτι εφοσον δεν υπογραψεις την παραλαβη, δεν μπορουν να αρχισουν να σε χρεωνουν.
Επειδη βλεπω οτι σε εχει χαλασει ή μαλλον φοβισει το μοντελο ΕΤ5 , μην την παραλαβεις, γιατι τα λεφτα που δινεις ειναι δικα σου και ειναι πολλαααα!!!
Θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ και οχι οτι σου λενε οι αλλοι.

Παιδια, μετα απο λιγες εβδομαδες ψαξιματος στο forum καταλαβα πως υπαρχει μια ταση προς υπερβολη καταστασεων, δηλ πραγματα που οι κοινοι θνητοι σαν εμενα δεν θα παεατηρουσαν ποτε. Ξαφνικα ολες οι τηλεορασεις ειναι αχρηστες, η μια εχει αυτο η αλλη το αλλο κτλπ. Αυτο εχει ως συνεπεια να ανυσηχει ο κοσμος μηπως δεν κανει σωστη επιλογη. Καταλαβαινω την εμμονη στην λεπτομερεια, αλλα η πολλη αναλυση φερνει την παραλυση. Δεν υπαρχει τελεια tv, οπως δεν υπαρχει τιποτα τελειο στην ζωη

απλα να σας πω ότι εκανα την αλλαγη και πηρα την samsung 6100 στις 40" και βρηκα την υγεια μου... το media player ειναι αστερι και τα παιζει ολα (*.mp4, *.avi, *.mkv) και ολα καλα ... οποτε φιλε εαν θες κοιταξε και αυτη την επιλογη ... και ποιο φτηνη απο την πανασονικ .. 600 στο μεντια μαρκετ

σημερα πηρα την 42' και τα σπαει παντως, δεν ειδα προβλημα clouding και πολυ καλη εικονα!

Re: Απάντηση: διαθεσιμοτητα panasonic 42et5

Παιδια, εγώ παρήγγειλα την 42ΕΤ5 από ηλεκτρονική στις 03.01.2013. Κατα την τοποθ'ετηση της παραγγελίας με ειχαν ενημερώσει οτι λόγω έλλειψης στην αντιπροσωπέια, περίπου τέλη Ιανουαρίου θα ερθει. Χτες που πήρα τηλ. να ρωτήσω τι γινεται, μου ειπαν οτι η αντιπροσωπέια δε θα ξαναφερει αυτο το μοντέλο οποτε να διαλεξω κάτι άλλο. Ισχύει αυτο? Γνωρίζει καποιος αν το μοντέλο δε θα ξαναέρθει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: διαθεσιμοτητα panasonic 42et5

Παιδια, εγώ παρήγγειλα την 42ΕΤ5 από ηλεκτρονική στις 03.01.2013. Κατα την τοποθ'ετηση της παραγγελίας με ειχαν ενημερώσει οτι λόγω έλλειψης στην αντιπροσωπέια, περίπου τέλη Ιανουαρίου θα ερθει. Χτες που πήρα τηλ. να ρωτήσω τι γινεται, μου ειπαν οτι η αντιπροσωπέια δε θα ξαναφερει αυτο το μοντέλο οποτε να διαλεξω κάτι άλλο. Ισχύει αυτο? Γνωρίζει καποιος αν το μοντέλο δε θα ξαναέρθει?

Θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα του 2013 σε 1.5-2 μήνες.