Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

spycon69

Banned
22 June 2006
1,216
Πρώτες ανεπίσημες εικόνες απο το νέο app του αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" που βρίσκεται στα τελικά στάδια υλοποίησης...

μόλις μπορέσω θα ανεβάσω κι αλλα screenshots

Attachments

• widget_3.jpg
    widget_3.jpg
    74.2 KB · Views: 72
  • widget_2.jpg
    widget_2.jpg
    70.2 KB · Views: 54
Re: Ανεπίσημα screenshots απο το app του ΔΑΑ

Ίσως :offtopic: αλλά εγώ έχω αυτό το link στα bookmarks του iPhone και βλέπω τις αναχωρήσεις/αφίξεις real time. Πολύ εξυπηρετικό και free. Δεν ξέρω αν θα είναι με χρέωση βέβαια η εφαρμογή για να μην προτρέχω... Παρ' όλα αυτά φαίνεται καλή. Αναμένουμε.

Πολύ όμορφο και μινιμαλιστικο. Μπράβο φίλε μου.. Θα ήταν πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον εάν έκανες τα συννεφάκια στο υπόβαθρο του screenshot2 να κινούνται αργά.. Να είσαι σίγουρος πως θα το κατεβάσω.. Ενημέρωσέ μας όταν θα είναι διαθέσιμο..

Πολύ όμορφο και μινιμαλιστικο. Μπράβο φίλε μου.. Θα ήταν πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον εάν έκανες τα συννεφάκια στο υπόβαθρο του screenshot2 να κινούνται αργά.. Να είσαι σίγουρος πως θα το κατεβάσω.. Ενημέρωσέ μας όταν θα είναι διαθέσιμο..

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Επειδή εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή ειναι να βγεί σύντομα η εφαρμογή, τα όποια σχόλια/παρατηρήσεις θα "ενσωματωθούν" στην επόμενη έκδοση...

Η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν.

Απάντηση: Ανεπίσημα screenshots απο το app του ΔΑΑ

Συγχαρητηρια!!!
Παρα πολυ καλη κ λειτουργικη, μπραβο

Κάθε σχόλιο και κριτική και στο itunes ειναι ευπρόσδεκτη ώστε να τη βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο με τις δικές σας παρατηρήσεις.