ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ BENQ W1070

msan

New member
7 July 2006
90
Παιδιά Καλησπέρα από Σάμο
Σήμερα απέκτησα τον πιο πάνω προβολέα, αλλά έχω κολλήσει στο πιο πάνω θέμα. Αν και διάβασα τις οδηγίες, εν τούτοις δεν κατάφερα μέχρι τώρα να το επιτύχω.
Ανοίγω το πορτάκι που είναι για το σκοπό αυτό και που υπάρχει η βίδα με βέλη για την μετατόπιση πάνω - κάτω...
Το manual αναφέρεται στην αποδέσμευση του μοχλού μετατόπισης και εν συνεχεία την μετακίνηση του για πάνω-κάτω της εικόνας... Μετά την οριστικοποίηση της νέας θέσης σταθεροποίηση του μοσχλού...
Αλήθεια πως γίνονται όλα αυτά? Δεν τα καταφέρνω...!!!

Φιλικά
Μανώλης
ΣΑΜΟΣ

Κανένας φίλος με τον 1070? Από ότι ξέρω πολλοί φίλοι του forum τον έχουν...!!! Σας θερμοπαρακαλώ μπας και δω κανένα παιγνιδάκι ....!!!!

Αυτη η βιδα που αναφερεις, ειναι αυτη που μετακινει την εικονα.
Με ενα κατσαβιδακι, περιστρεψε την δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα για να μετακινησεις την εικονα.
Προσοχη ομως, δεν ειμαι κατοχος του προβολεα, οποτε δεν γνωριζω ποση περιστροφη εχει η βιδα μεχρι να τερματισει.
Μολις καταλαβεις οτι η βιδα "τερματιζει" προς καθε φορα περιστροφης, μην την τσιτωσεις αλλο.

Δοκιμασε με λιγη δυναμη στην αρχη δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα σε περιπτωση που η βιδα ειναι τερματισμενη ηδη, αν και λογικα πρεπει να ειναι στη μεση της ρυθμισης οποτε θα πρεπει να μπορει αρχικα να περιστραφει και προς τις δυο κατευθυνσεις.

Καλοριζικος και καλες θεασεις να εχεις.! -bye-

Re: Απάντηση: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ BENQ W1070

Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ!!!! Είσαι αδελφός!!!!

Παιδιά Καλησπέρα από Σάμο
Σήμερα απέκτησα τον πιο πάνω προβολέα, αλλά έχω κολλήσει στο πιο πάνω θέμα. Αν και διάβασα τις οδηγίες, εν τούτοις δεν κατάφερα μέχρι τώρα να το επιτύχω.
Ανοίγω το πορτάκι που είναι για το σκοπό αυτό και που υπάρχει η βίδα με βέλη για την μετατόπιση πάνω - κάτω...
Το manual αναφέρεται στην αποδέσμευση του μοχλού μετατόπισης και εν συνεχεία την μετακίνηση του για πάνω-κάτω της εικόνας... Μετά την οριστικοποίηση της νέας θέσης σταθεροποίηση του μοσχλού...
Αλήθεια πως γίνονται όλα αυτά? Δεν τα καταφέρνω...!!!

Φιλικά
Μανώλης
ΣΑΜΟΣ

Εγώ που τον έχω απλά γύρισα την βίδα με κατσαβιδάκι και ανέβηκε η εικόνα. Εκ των υστέρων διάβασα στο manual αυτό που αναφέρεις και έπαθα!