Διευθυντής Φωτογραφίας (Director of Photography), ή "σαν σκηνή του σινεμά"...

Λύθηκαν οι απορίες μου...
Οχι αυτο ηταν απο συμπτωση εκεινη την ημερα σε αλλο χωρο-κτηριο του [χωριου πριν 2 αιωνες] και δεν το ειχα στο νου μου ,δηλαδη ειχα δει το προγραμμα του σκανσεν και ειχα στοχοποιησει 2-3 κτηρια-δραστηριοτητες.Αυτο που με ειχες ρωτησει σε προηγουμενο ποστ ειναι αληθες και ειναι οπως το περιεγραψα ,με την μια ηθοποιο επιασα κουβεντα και την ρωτησα αν μπορω να φωτ/φισω και μου ειπε ναι η δευτερη μου ειπε οχι ,απο εκει προεκειψαν αυτες20240524-ZD8_4261-2.jpg

• Like
Reactions: cacau
Μετα απο ωρα και σε αλλο χωρο κατα τυχη προεκειψε το γυρισμα και εκανα μερικα κλικ.

Eμενα οχι παντως.

Γραψτε και κατι για την φωτογραφια τι ειναι αυτο απο που κλπ....
σορυ τωρα ειδα το ποστ, ειναι απο ενα ζωολογικο κηπο και παρκο που προσομοιαζει την ζωη των Σουηδων πριν 100-200 χρονια ,καποιες φορες εχει και ηθοποιους που σου περιγραφουν την ζωη τοτε καποια πληρωνεις σε καποια αλλα οχι.
Να πω οτι εχω σταματησει να φωτ/ζω στον δρομο απο το σκοπευτρο και αυτο διευκολυνει.

• Like
Reactions: Kosh
Hθελε λιγο αερα το στησιμο.

Λιγο αερα αριστερα πιθανον και το πλαισιο της καταχωρησης μεσα στο καδρο και λιγο δεξιοτερα η κοπελα πιθανον και εκτος πλαισιου για να φορμαρει η φιγουρα της κοπελας με την ομπρελα στο σκουρο φοντο.