Digea και media centre (vista)

Άντε, καλορίζικο το "νέο" Vista media center....
Χάνεις πάντως που δεν πας σε Windows 7 , καθώς έχουν βελτιώσει τρομερά το media center αλλά είναι και πολύ πιο γρήγορα από τα Vista...

Re: Απάντηση: Digea και media centre (vista)

Χάνεις πάντως που δεν πας σε Windows 7 , καθώς έχουν βελτιώσει τρομερά το media center αλλά είναι και πολύ πιο γρήγορα από τα Vista...

έχουν και καμιά 200άρα ευρώ όμως... .

Re: Απάντηση: Digea και media centre (vista)

Χε χε, ευχαριστώ!

Περίπου στα 100 Ευρω είναι η αναβάθμιση (update), νομίζω... και όντως, το έχω δει, το media centre είναι ωραίο. Αφού δουλεύει, όμως, γιατί να το χαλάσω?!

Μην ειστε και τοσο απολυτοι οτι τα 7 ειναι ταχυτερα απο τα Βιστα.Σε μενα κανει πολλα δευτερολεπτα για να μπει απο προγραμμα σε προγραμμα.Με τα Βιστα ημουν πολυ καλλιτερα.Απλως τα 7 εχουν πραγματι ωραιοτερο Interface.

Λοιπον αντιμετωπισα τα εξης καταστροφικα πραγματα
1) εκανα εγκατασταση οσα δινεται στο http://digiex.net/computing-section...tv-pack-2008-download-installation-guide.html .
Το KB951685 δεν εμπαινε αλλα υπηρχε ηδη εγκατιστημενο
Το KB950754 δεν μπαινει γιατι οπως λεει δεν κανει για το συστημα μου !
Εβαλα και το k-lite
Πριν το βαλω επιανω οτι και πριν...μονο mpeg2
Μετα που το εβαλα a) ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ MPEG2 β) πιανω mpeg4 εντελως σπαστα με πληρη αποσυγχρονισμο ηχου και εικονας..
Οποσδηποτε χρειαζομαι λυση

μολις παρατηρησα οτι πλεον το cpu usage παει στο 100% μολις τρεχω το windows media center

Λοιπον συνεχιζω..με την εγκατασταση του k-lite δεν εκανα reboot
Εκανα λοιπον μπας και διορθωθουν τα παραπανω..και..
1) Επανηλθαν τα mpeg2
2) χαθηκαν τα mpeg4
Σαν να μη μπηκε ποτε το k-lite...
Καποιος μας δουλευει

Μετα απο ψαξιμο καταλαβα οτι δε γινεται τιποτα..και μαλιστα γινονται ακομα πιο περιεργα πραγματα !!!
Αν κλεισω το wmc και πριν ειχα mpeg2 μεταδοση...αν το ξανανοιξω το wmc ΔΕΝ θα πιανει mpeg2 αλλα θα πιανω mpeg4 ...οπως παντα ομως με σπασιματα και πληρη αποσυντονισμο ηχου και εικονας . Αν το κλεισω ξανα ( ενω το τελευταιο προγραμμα ηταν mpeg4) και το ξανανοιξω ΔΕΝ θα πιανω mpeg4 μεταδοση..αλλα mpeg2...
Οτι να ναι !!!...σε καθε περιπτωση αντικειμενικα mpeg4 δε μπορω να δω

Κατ'αρχην μπορεις να κανεις System Restore (μιλαμε για Vista, ε?) και να επανελθει το συστημά σου στα προηγουμενα (βαλε τηε λεξη restore στο start menu και θα εμφανιστει)

Τωρα, για το τι συνεβη....

εκανα εγκατασταση οσα δινεται στο http://digiex.net/computing-section...tv-pack-2008-download-installation-guide.html .
Μην κανεις update το TVPACK μεχρι να βρεις τα καναλια. Περιεργο, αλλα και εγω ειχα ενα θεμα. Πρωτα εγκαθιστας το TV pack, μετα restart, μετα βρισκεις τα καναλια και τελος κανεις update TVPack (cumulative update νομιζω λεγεται).

Το KB951685 δεν εμπαινε αλλα υπηρχε ηδη εγκατιστημενο
και εμενα το ιδιο

Το KB950754 δεν μπαινει γιατι οπως λεει δεν κανει για το συστημα μου !
και εμενα το ιδιο

Εβαλα και το k-lite
Εδω αλλάζω στρατηγικη γιατι ΠΟΤΕ δεν βαζω codec packs (να τι συμβαινει). Μερικοι το προτιμουν, σεβαστη η αποψη. Παντα χρησιμοποιω μονο το FFDSHOW και στην περιπτωση μας, εβαλα και το χακεμενο DLL για να δει εικονα MPEG4.

Πριν το βαλω επιανω οτι και πριν...μονο mpeg2
Μετα που το εβαλα a) ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ MPEG2 β) πιανω mpeg4 εντελως σπαστα με πληρη αποσυγχρονισμο ηχου και εικονας..
Οποσδηποτε χρειαζομαι λυση

Κανε ενα system restore και ξαναδοκιμασε, ελπιζω να "πετυχει" η συνταγη.

εβαλα το ms*.dll και ολα καλα
δουλευουν ταυτοχρονα και τα mpeg2 και τα mpeg4 χωρις κολληματα
thanx για την βοηθεια!