Digea και συνδρομητική τηλεόραση....

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
τώρα τελευταία ακούγετε όλο και ποιο συχνά.....

αλήθεια, πόσο κοντά είναι να υλοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο ?
να μας ζητηθεί συνδρομή για να έχουμε TV ?
έχετε ακούσει κάτι ?

Τότε λοιπόν Κώστα, με μεγάλη μας χαρά ΔΕΝ θα πάρουμε!
Να βλέπουν μόνοι τους τις αηδίες τους, να πιστεύουν τις ειδήσεις τους και να χαίρονται!

αυτό είναι το μόνο σίγουρο !

υ.γ
αλήθεια την ΕΤ1 και ΕΤ2 μέχρι πότε θα τις πληρώνουμε και γιατί ?
ακόμα και τα νεκροταφεία πληρώνουν ΕΤ...δεν είναι γελοίο ?

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

αύριο κιόλας να τα κλειδώσουν κάπου σκοτεινά και απόμακρα με τρελό αλγόριθμο κωδικοποίησης .... χωμένα στη ζώνη του λυκόφωτος και με συνδρομή 1000 ευρα την ημέρα

Το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα υπάρξουν κάποια συνδρομητικά κανάλια, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και ελεύθερα.

όλα ειναι φαύλος κύκλος....αν δεν έχουν έσοδα απο της συνδρομές τότε
θα ελαττωθούν και οι διαφημίσεις άρα διπλό χάσιμο για τα κανάλια....
μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος

Re: Απάντηση: Digea και συνδρομητική τηλεόραση....

Και φυσικά δεν μιλούμε για τα υπάρχοντα κανάλια της digea , αυτά έχουν άδεια (ή όταν πάρουν τελικά) για εκπομπές ελευθέρων προγραμμάτων πανελλήνια.

έλα δεν το πιστεύω....δηλαδή λειτουργούν χωρίς άδεια ????
κανονικοί πειρατές δηλαδή !!!

υ.γ
φυσικά και κάνω πλάκα

Έχει δηλώσει και ο πρόεδρος της Digea ότι το επόμενο βήμα είναι η συνδρομητική. Λογικά δεν θα πληρώνουμε για τα free κανάλια (από κάπου πρέπει να γίνει και η πλύση εγκεφάλου), απλά θα γίνει πτώση της ποιότητας του περιεχομένου τους, αφού τα όποια ποιοτικά προγράμματα (αθλητικά, ακριβές σειρές, σχετικά νέες ταινίες) θα μεταφερθούν στα premium κανάλια που θα είναι επι πληρωμή.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο ψηφιακά, εξού και το "ψηφιακό άλμα". Πως αλλιώς θα βγάλουν λεφτά στη Digea; Κλέφτες θα γίνουν;

Μακάρι να υστερούσε η ελληνική τηλεόραση ποιοτικά μόνο σε αυτό το επίπεδο. Θα ήταν το λιγότερο...

Έχει δηλώσει και ο πρόεδρος της Digea ότι το επόμενο βήμα είναι η συνδρομητική. Λογικά δεν θα πληρώνουμε για τα free κανάλια (από κάπου πρέπει να γίνει και η πλύση εγκεφάλου), απλά θα γίνει πτώση της ποιότητας του περιεχομένου τους, αφού τα όποια ποιοτικά προγράμματα (αθλητικά, ακριβές σειρές, σχετικά νέες ταινίες) θα μεταφερθούν στα premium κανάλια που θα είναι επι πληρωμή.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο ψηφιακά, εξού και το "ψηφιακό άλμα". Πως αλλιώς θα βγάλουν λεφτά στη Digea; Κλέφτες θα γίνουν;

εάν πάντως γινει συνδρομητική η tv εγώ θα γίνω δωρητής οργάνων
και θα τους δώσω τα @@ μου !

Θα γίνει συνδρομητική, αν γίνει, όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω, σε παραγωγές που θα είναι, αν μη τι άλλο προσεγμένες, σύγχρονες και εμπορικές (βλέπε αθλητικά). Τα σκουπίδια, με ότι περιλαμβάνονται σε αυτά, θα είναι ελεύθερα και θα αποτελούν και βήμα διαφήμισης για τα συνδρομητικά. Εξ άλλου, τι θα γίνει η παραπληροφόρηση;

Υ.Σ. Φαντάζεστε τους ανθρώπους, 70+ χρονών να αρχίσουν να σερφάρουν;

Re: Απάντηση: Digea και συνδρομητική τηλεόραση....

Αν πειστώ να πληρώσω συνδρομή για να βλέπω τετράγωνες (4:3) βλακείες και μονοφωνικά σκουπίδια, τότε σας παρακαλώ από τώρα να με κλείσετε σε κάποιο ίδρυμα.!!

Κοίτα, μην είσαι αφοριστικός. Σκέψου μόνο αν θα πλήρωνες συνδρομή για κάποιο κανάλι που θα έπαιζε φιλμ νουάρ. Τα οποία ως επί το πλείστον είναι Α/Μ, σε 4:3 και έχουν μονοφωνικό ήχο...

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Digea και συνδρομητική τηλεόραση....

Κοίτα, μην είσαι αφοριστικός. Σκέψου μόνο αν θα πλήρωνες συνδρομή για κάποιο κανάλι που θα έπαιζε φιλμ νουάρ. Τα οποία ως επί το πλείστον είναι Α/Μ, σε 4:3 και έχουν μονοφωνικό ήχο...

-bye-

Φώτη μου ,καλέ μου σινεφίλ,φυσικά και δεν θα έχω πρόβλημα στην περίπτωση που ανέφερες.:grinning-smiley-043

Αλλωστε εγώ μίλησα για βλακείες και σκουπίδια (ήτοι την υπάρχουσα τηλεόραση) και ουχί για φιλμ νουάρ, που σε καμμία περίπτωση εμπίπτουν στους χαρακτηρισμούς μου.