Digea στη Θράκη από 19 Νοεμβρίου

Re: Digea στη Θράκη: από 19 Νοεμβρίου

Ξερετε αν γινεται να αλλαξω τα καναλια σειρα? Τωρα στο 1 ειναι το Alpha, στο 2 ειναι το Alter, στο 3 το ΑΝΤ1 κτλ.

Από το μενού της τηλεόρασης πιθανώς επαναδιάταξη ή κάτι τέτοιο

Απάντηση: Re: Digea στη Θράκη: από 19 Νοεμβρίου

ποια εχουν καλυτερο σημα;
τα Ελληνικα ή τα Τουρκικα καναλια;

Θα μας πεις εσύ απο την βλαχονησίδα
τι βλέπεις καλύτερα.

Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές αλλά δεν άντεξα τόση χαζομάρα μαζεμένη.

Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσει τέτοιου είδους διένεξη στο thread, σίγουρα δεν θα ωφελήσει τελικά κανέναν.

Ας εκληφθεί ως ¨ατυχής¨ ερώτημα χωρίς ανάγκη περεταίρω απάντησης ή σχολιασμού.

Απάντηση: Digea στη Θράκη: από 19 Νοεμβρίου

Τα cine+, sport+, prisma+, Rik που εκπέμπουν στο κανάλι 64 (818 Mhz), θα τα πιάσετε μόνο με κεραία που βλέπει Αλεξ/πολη γιατί στην ίδια συχνότητα βγαίνει η ΕΤ 3 από Παγγαίο με πολύ δυνατό σήμα. Τα υπόλοιπα (τουλάχιστον στην Κομοτηνή) τα πιάνουμε χωρίς καν να πειράξουμε τις κεραίες μας που σχεδόν όλες βλέπουν Θάσο.
Δεν παίζει ρόλο η κεραία, και η πιο απλή κάνει δουλειά αν κοιτάει Αλεξ/πολη.

Last edited:

Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση στους Κομοτηναίους: ήμουν εκεί για τις γιορτές (ένεκα καταγωγής της συζύγου). Αγόρασα μια Samsung με ενσωματωμένο mpgeg-4 δέκτη και δεν κατάφερα να πιάσω κάποιο από τα ψηφιακά, με κεραία στραμμένη Θάσο. Μόλις έστριψα την κεραία προς Αλεξανδρούπολη, έπιασα αμέσως Digea, αλλά ούτε τα κρατικά ψηφιακά έπιανε, ούτε τα της DU (είδα διαφήμιση στο Thraki Net). Το σπίτι είναι στην περιοχή Στρατώνες, μονοκατοικία, παλιά εγκατάσταση κεραίας.

Καλημέρα, υπάρχει κανένας άλλος που να επιβεβαιώνει πρόβλημα στην ψηφιακή τηλεόραση στην Θρακη?
Όταν λέω προβλήματα εννοώ ότι κατά διαστήματα(1sec-2sec) σπάει-κολλάει-χαλάει η εικόνα, δεν το κάνει συνέχεια αλλά σε διάφορες στιγμές μέσα στην ήμερα. Όλα αυτά έχουν εμφανιστεί κατά τον τελευταίο μήνα(πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα). Ρωταω γιατί έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει αρπάξει τίποτα η TV από τις διακοπές ρεύματος που είχαμε "βλέπε ΔΕΗ".

Καλημέρα, υπάρχει κανένας άλλος που να επιβεβαιώνει πρόβλημα στην ψηφιακή τηλεόραση στην Θρακη?
Όταν λέω προβλήματα εννοώ ότι κατά διαστήματα(1sec-2sec) σπάει-κολλάει-χαλάει η εικόνα, δεν το κάνει συνέχεια αλλά σε διάφορες στιγμές μέσα στην ήμερα. Όλα αυτά έχουν εμφανιστεί κατά τον τελευταίο μήνα(πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα). Ρωταω γιατί έχω αρχίσει να φοβάμαι μην έχει αρπάξει τίποτα η TV από τις διακοπές ρεύματος που είχαμε "βλέπε ΔΕΗ".

Δεν έχω παρατηρήσει σημαντικό πρόβλημα. Όντως τον τελευταίο μήνα έχει κάποια ψιλοσκαλώαμτα το σήμα αλλά τίποτα το τραγικό, 3-4 φορές τη μέρα το παρατηρώ και μόνο στα ιδιωτικά.

Δεν έχω παρατηρήσει σημαντικό πρόβλημα. Όντως τον τελευταίο μήνα έχει κάποια ψιλοσκαλώαμτα το σήμα αλλά τίποτα το τραγικό, 3-4 φορές τη μέρα το παρατηρώ και μόνο στα ιδιωτικά.

Ναι το ίδιο λέμε,
Για να δούμε αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος...

Ναι το ίδιο λέμε,
Για να δούμε αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος...

Διαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμα σου νόμισα οτι είχες διακοπές κάθε 1-2 δευτερόλεπτα. :smile:

Ας μας πει και κάποιος άλλος γιατί με τη 1 ώρα την ημέρα που βλέπω τα ιδιωτικά δεν είμαι και το καταλληλότερο στατιστικό δείγμα :laugh:

Εχω παγοματακια και χασιμο του σηματος για μερικα δευτερολεπτα οχι συχνα αλλα καθιμερινα υπαρχει το προβλημα και στις 2 τηλεορασης που εχω.Περιοχη ξανθη

Όντως δημιουργείται ψηφιδωτό(πιξελάρισμα)-πάγωμα- ακόμη και ο ήχος χάνεται ή και το σήμα κάποιες φορές. Παρατηρείται στην 32(MEGA, STAR & ΣΚΑΙ). Με την 24 πάρα πολύ σπάνια( προς καθόλου) ενώ ΕΡΤ και τοπικά όλα μια χαρά.
Έχω επικοινωνήσει με την DIGEA αλλά και με τα κανάλια μέσω mail. Η DIGEA μου είπε να δω την εγκατάστασή μου ή να φωνάξω τεχνικό. Τα έκανα όλα και είναι μια χαρά. Το πρόβλημα υπάρχει στην Κομοτηνή σε 3 διαφορετικά σπίτια με TV με ενσωματωμένο ή αποκωδικοποιητή αλλά και σε χωριά περιφερειακά της Κομοτηνής(Καλλιθέα - Μαρώνεια). Δεν ξέρω για Αλεξ/λη. Καλό είναι να στείλεται κι εσείς mail στην DIGEA(απο το site της) και να αναφέρεται το πρόβλημα μήπως και μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε.
Μου ζήτησαν και τους έδωσα το τηλ. μου και θα επικοινωνήσουν κάποια στιγμή.

Last edited:

Όχι άμεσα σχετικό με την Digea: σήμερα ανακάλυψα οτι εκπέμπει το ΤηλεΑστυ ψηφιακά στο κανάλι 57. Στη συχνότητα υπάρχουν 3 ακόμα κενές θέσεις. Για να δούμε αν και πότε θα γεμίσουν.

Αλεξανδρούπολη, απο Πλάκα. Αυτη τη στιγμή η τηλεόραση δίνει ποιότητα 100%, ισχύς 60% και όνομα δικτύου City Press (Ch 57/762Mhz)