Παιδιά, γιατί το EPG βγαίνει στα αγγλικά; Έχω την LG LU5000 22 ιντσών με ρυθμισμένο το μενού της γλώσσας στα ελληνικά.
Είναι θέμα αναβάθμισης ή επιλογή άλλης χώρας;
Mερικές ακόμη θεμελιώδεις απορίες :
1) Οι HD αποκωδικοποιητές που έχουν θύρα HDMI προσφέρουν καλύτερη θέαση των καναλιών από τους SD ή οι αλλαγές στην ποιότητα έχουν να κάνουν με την αναπαραγωγή αρχείων video ; (σε περίπτωση που ο αποκωδικοποιητής είναι και player φυσικά)
2) Αν ο αποκωδικοποιητής συνδεθεί με τηλέοραση HD ready και οχι full HD, εξακολουθεί να έχει νόημα η hdmi θύρα του αποκωδικοποιητή ;
00.20 τελος δοκιμων.
Πρωτες εντυπωσεις: αν και ειμαι σε περιοχη οπου εχω σημα με είδωλα, με εικόνα μεσα σε εικόνα (απο αλλα καναλια) και ανυπομονουσα για τη digea για να λυθουν τα προβληματα μου, αυτο που ειδα στο σημερινο δοκιμαστικο ειναι μια θολουρα. Πολυ θολουρα. Περιμενα λιγο καλυτερη εικονα απο το sport+ δεδομενου πως μιλαμε για mpeg4 αλλα απογοητευτικα σφροδρα.
Ξαφνικα τα αναλογικα παρολα τα παραπανω κουσουρια μου φαινονται hd
απογοητευση
εξοπλισμος: lg 42ld750
το epg παντως δουλευε μια χαρα στα Ελληνικα[/QUOTE
μα το sport+ ειναι mpeg2 και οχι 4 και οπως ειδαμε ολα τα καναλια της digea ειχαν καλυτερη εικονα απο τα mpeg2 της ΕΡΤ.:ernaehrung004:
00.20 τελος δοκιμων.
Πρωτες εντυπωσεις: αν και ειμαι σε περιοχη οπου εχω σημα με είδωλα, με εικόνα μεσα σε εικόνα (απο αλλα καναλια) και ανυπομονουσα για τη digea για να λυθουν τα προβληματα μου, αυτο που ειδα στο σημερινο δοκιμαστικο ειναι μια θολουρα. Πολυ θολουρα. Περιμενα λιγο καλυτερη εικονα απο το sport+ δεδομενου πως μιλαμε για mpeg4 αλλα απογοητευτικα σφροδρα.
Ξαφνικα τα αναλογικα παρολα τα παραπανω κουσουρια μου φαινονται hd
απογοητευση
εξοπλισμος: lg 42ld750
το epg παντως δουλευε μια χαρα στα Ελληνικα[/QUOTE
μα το sport+ ειναι mpeg2 και οχι 4 και οπως ειδαμε ολα τα καναλια της digea ειχαν καλυτερη εικονα απο τα mpeg2 της ΕΡΤ.:ernaehrung004:
εννοουσα πως εφοσον μιλαμε για mpeg4 στο μπουκετο της digea και εχουμε μεγαλυτερο bandwidth, θα περιμενα καλυτερα εικονα απο το sport+ που ειναι mpeg2
Παντως μεγαλο ρολο στις εντυπωσεις καθενος εχει και το μεγεθος. Φανταζομαι πως σε μια 26αρα ή 32αρα να φαινονται πολυ καλα τα καναλια της digea.
...σήμα στην κεραία (αναλογικό) -> μετατροπή σε MPEG4 κατά τη λήψη (ψηφιακό) -> μετατροπή πάλι σε αναλογικό (ώστε να μεταφερθεί στην τηλεόραση μέσω composite / s-video / component) -> μετατροπή πάλι σε ψηφιακό από την τηλεόραση ώστε να οδηγηθεί το panel....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.