Digea στην Αττική

Απάντηση: Re: Digea στην Αττική

πόσο σήμα σου εμφανίζει?
όταν εκπέμπουν δυναμώνει?

Εαν ρωτας εμενα φιλε δεν εχω κανει ποτε ληψη των καναλιων δυστηχος και ελπιζω τωρα να τα πετυχω δεν περιμενω μεχρι τις 3-4 το πρωι οτι ειναι να γινει ας γινει...-bye-

Παιδια συγγνωμη για το απανωτο δικο μου Post παλι αλλα ηθελα να σας γραψω οτι την κανο μεχρι στιγμης εκανα το ιδιο search με το παραπανω αλλα και ενα γενικο σε ολες τις συχνοτιτες αλλα και παλι τζιφος...καληνυχτα και καλο ψαξιμο στους ξενυχτιδες...-bye-

Αυτήν τη στιγμή με Samsung 46B8000 απο Άνω πατήσια τίποτα,άυριο θα δοκιμάσω και από βούλα με beovision 7 από αίγινα,προς το παρόν από υμητό τίποτα.

H 47 είναι ανοιχτή από υμηττό...με mega skai και σταρ...ισχυς 100% ποιότητα σήματος 100% με lg 47 lh 5000...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:2thumb22sup:
Το σταρ έχει την πιο κακή ποιότητα εικόνας από τα 3..έχει και ένα 4ο που εκπέμπει μπάρα,ανοιξε και η 46 με τον αντ1 να εχει την χειρότερη εικόνα..

Last edited:
χαχα επιτελους φιλε sgatz τα καταφερες,χαλαλι το ξενυχτι αποψε!!! επιβεβαιωνω και εγω απο Περαμα εχω ληψη της 47 με 97% ποιοτητα.
Ανοιξε και η 46 τωρα με ποιοτητα στο σημα 100%

Last edited:
Γαλάτσι σήμα στην συχνότητα 47.Με κανάλια MEGA και υπόλοιπα.46 δεν έχω σήμα
Με κεραία γυρισμένη Πάρνηθα έχω
Συχνότητα 682000KHz
ID υπηρεσίας 02bc
Πολυπλεκτικό TSID 0002,ONID 0001
Δίκτυο Digea DVB-T (ID 0001)
Επίπεδο bit σφάλματος από 0 έως 3
Ισχύς σήματος 65
ΕΡΤ ισχύ σήματος έχω 80 αλλά η κεραία όπως προείπα κοιτάει Πάρνηθα

Μόλις κατέβηκαν και της 46 τα κανάλια με επίπεδο bit σφάλματος 4
και ισχύς σήματος 45

μια ερωτηση ο ηχος ειναι συγχρονισμενος σ εσας γιατι σ εμενα φαινεται σαν να ανοιγοκλεινουν το στομα και μετα να ακουγεται η ομιλια.....εχω ton xoro 7600 hd και ανησυχω οτι ισως ειναι προβλημα το δεκτη....το epg δεν ειναι ανοιχτο σ εμενα

Last edited:
πάω κάθε πρωί σαν πρεζόνι για δουλειά...επιτέλους τα κατάφερα φίλε mat...
και το καλύτερο?και στις 2 συχνότητες εχω ισχύ 100% και ποιότητα 100%...Λες να ξέραν ότι έχω σήμερα τα γεννέθλια μου?:ernaehrung004:

ο ήχος σε όλα τα κανάλια είναι συγχρονισμένος

Και εδώ Άλιμο καμπάνα τα καναλάκια.Δεν παρατήρησα κανένα delay στον ήχο όπως λέτε.Η εικόνα στην 50 άρα VΤ20 είναι πολύ καλή.

Χρονια σου Πολλα φιλε να τα εκατοστησεις!!! ωραιο δωρακι σου εκαναν,χαχα!!!μαλλον φαινεται οτι ειναι προβλημα του δεκτη,σ ευχαριστω

το epg είναι οκ αλλά η lg το δείχνει αγγλικά...οχι ότι θα κολλήσω εκεί...το 100% σε ισχύ και ποιότητα ήθελα να τσεκάρω..σε εσας είναι ελληνικό το epg?
ευχαριστώ φίλε mat...μαζί ξενυχτάμε άλλωστε...

το epg επισης δουλευει αψογα
Ναι στα ελληνικα
και μου βγαζει ολης της ημερας το προγραμμα

ναι ανοιξε το epg και σ εμενα....και στο δικο μου δεκτη ειναι στα αγγλικα

Last edited:
στο δικο μου βγαινουν ολα σε αγγλικα και ειναι παραξενο γιατι το epg των ψηφιακων της ερτ βγαινει στα ελληνικα.....παντως ειναι ενα προβλημα που ειχα διαβασει οτι υπηρχε και στη Θεσσαλονικη οταν ξεκινησαν.

Στην κρεβατοκάμαρα έχεις 42άρα;;;!!!
Δηλαδή στο σαλόνι σου τι έχεις το VILLAGE CINEMA;;;

Συγνώμη πολύ gια το off topic

:ADFADF1::ADFADF1::Banane0:

Περίπου....:D

attachment.php

attachment.php