DIGEA - Ξεκίνησε η Αντίστροφη Μέτρηση για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης…

Re: DIGEA - Ξεκίνησε η Αντίστροφη Μέτρηση για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης…

εβαλα μια εσωτερικου χορου που πριν δεν επιανε τιποτα αναλογικα τωρα καμπανιαζει
λετε να εξαφανιστει αφτο το χαλι με τις κεραιες στις ταρατσες?

Last edited:
Re: DIGEA - Ξεκίνησε η Αντίστροφη Μέτρηση για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης…

άντε καλορίζικη και καλοθέατη βρέ (εγώ ακόμα δεν είδα αμα άνοιξε, είναι το έτερον ήμισυ μέσα και έχει καβαντζώσει το πλάσμα για να δεί ταινία)

ΥΓ κάνε πλάκα σε λίγη ώρα να κοπεί πάλι όπως εχθές και να βγάλει σήμα στην DIGEA
messageel.jpg

blackjo
συμφωνω αλλα ρωτησα
καθυστερηση επες ?
αισθητη?
να πω οτι με pinnacle 330i hybrid tuner χωρις mpg4 στα win 7 βλεπω κανονικα
πιανω και κατι μπαρες μου βγαζει 3 τελειες για ονομα ...
παω να δοκιμασω στα xp me pinnacle studio

blackjo
συμφωνω αλλα ρωτησα
καθυστερηση επες ?
αισθητη?
για pc εχω και εγω την ιδια υποστιριζει mpeg4 κανονικοτατα η καθηστερηση στο καμ ειναι κανα 3 δευτ αμελιτεα εμενα δεν με ενοχλει

blackjo
συμφωνω αλλα ρωτησα
καθυστερηση επες ?
αισθητη?
Αυτό ειναι το τέταρτο κανάλι που λείπει από το stream στο 29.

Last edited:

Η κάρτα που δείχνει ο ΣΚΑΙ από φιλιππειο
59100mhz20100115032717.jpg

Original uploader : mcelliot_g

sta xp me pctv h 330 τα πιανει 100 power 70-80 quality ειμαι στο υπογειο
δεν δειχνει τιποτα ομως blackjo θελει ενεργποιηση για να δeιξει h264
καμμια ιδεα ??

εχω ηχο κανονικα

Καλά παιδια είστε απίστευτοι!.Με ξύπνησε η μικρή στις 5 και μπήκα να δω τι γίνεται, λύθηκα στα γέλια, τέτοια κίνηση εδώ μέσα..άντα καλορίζικοι ρε! και στα δικά μας στην Αθήνα..αλλά τί να λέμε όλα τα καλά στην Θεσσαλονίκη ρε, και ψηφιακή, και μετρό σας φτιάχνουν και ότι θέλετε...και κλαίγεστε για την Αθήνα ρε αχάριστοι!!! να δείτε ότι σε λίγο θα πάρετε και πρωτάθλημα!

Με γειες, με γειές!

Pedia ligi voi8ia ego kano sarosi kanonika kai m bgazi oti exi provlima h kerea kai oi ri8misois...3eri kanis tpt?

Στέλιο γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες..

Δεύτερον, τι απάντηση να σου δώσει κάποιος όταν δεν αναφέρεις τίποτα για την τηλεόραση ή τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή που έχεις και πως δοκίμασες να κάνεις την αναζήτηση, όπως και σε ποια περιοχή είσαι.

Οκ λοιπον εχο SONY VAIO 1080 ειμαι ηλιουπολη..εχο κανει κανονικα σαρωση σε 506 και 538..αλλα μου βγαζει οτι εχει προβλημα η κεραια..

Εχω κανει σαρωση πληρης και μου βγαζει απο κατο το προβλημα κ λεει πως φτενε οι ρυθμισεις της κεραιας..αχ και εχει ενσωματομενο αποκοδικοποιητη η τηλεοραση μου..

Αν κατεβαίνουν κανονικά τα αναλογικά κανάλια δες τις οδηγίες του manual για την αναζήτηση στα ψηφιακά κανάλια.
Επίσης κατεβάζεις κανονικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ?
Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις την αναζήτηση αφού έχεις συντονιστεί σε ένα από αυτά τα κανάλια.
Και δε μας είπες αν η TV σου έχει δέκτη MPEG-4..

Eχει και παιζει κανονικα τα ψηφιακα τς ΕΡΤ...τωρα θα δοκιμασω τν αναζητηση απο εκει..

Μπα δεν εγινε τπτ...να κανω μια ερωτηση εμενα εκτος απο σηχνοτητα εχει και αλλα 2, 1)αναγνωριστηκο δικτυο 2)ρυθμος συμβολου..μηπως ξερεις τη βαζω σε αυτα?

οκ ευχαριστο αδερφε

Απάντηση: Re: DIGEA - Ξεκίνησε η Αντίστροφη Μέτρηση για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσ

Οκ λοιπον εχο SONY VAIO 1080 ειμαι ηλιουπολη..εχο κανει κανονικα σαρωση σε 506 και 538..αλλα μου βγαζει οτι εχει προβλημα η κεραια..
Αυτή είναι τηλεόραση ή laptop ?