DIGITAL DVX-495 VS TOSHIBA SD-900EE

Re: Απάντηση: DIGITAL DVX-495 VS TOSHIBA SD-900EE

Παιδιά γειά σας,

Είχα ένα Bluesky το οποίο τα 'παιξε. Ψάχνω τώρα το DIGITAL DVX-495 να το αγοράσω και δεν το βρίσκω. Τώρα έχουν ένα Trenton η κάπως έτσι.
Το έχει δει κανείς στν Αθήνα ;

Ευχαριστώ,
Κωστής

Eχμ....το τηλεκοντρολ για το blue sky μηπως περισσευει Κωστη ? Το δικο μου εσπασε και δεν μπορω να βρω πουθενα..ουτε universal που να κανει.Μηπως λεω..μηπως.. αν ειναι πες μου.
-bye-

Μην τρελαθούμε!
Αμα σας αρέσει το ντίτσινταλε και σας χαλάσε το τηλεκομάντερ... πάρτε ένα καινούργιο ντινζιτάλε και μην μας ζαλίζεται με άσκοπα ανουσιώδη μηνύματα...

Re: Απάντηση: DIGITAL DVX-495 VS TOSHIBA SD-900EE

Μην τρελαθούμε!
Αμα σας αρέσει το ντίτσινταλε και σας χαλάσε το τηλεκομάντερ... πάρτε ένα καινούργιο ντινζιτάλε και μην μας ζαλίζεται με άσκοπα ανουσιώδη μηνύματα...

Δεν ζαλιζουμε κανεναν.

1.Πρωτον μου χαλασε το τηλεκομαντερ στο blue sky και δενμπορω να βρω αλλο..ουτε τηλεκομαντερ..αλλα ουτε και blue sky.

2.Aκομα και αν ηθελα να αγορασω το ντιτζιταλε (με το τηλεκομαντερ ) δεν θα μπορουσα(μαλλον.) γιατι πλεον ουτε αυτο υπαρχει (παντου).Αντιθετα φερνουν καποιο trendo η καπως ετσι.

3.Δηλαδη επρεπε να βαλω αγγελια ζητησης για το τηλεκομαντερ ? Η επρεπε να ανοιξω καινουργιο θεμα για να μαθω αν αλλαζεις τα κομματια απο το τηλεκομαντερ ? Δεν μπορω να εχω μια μικρη βοηθεια απο ενα συμφορουμιτη ?
Χαλασε το θεμα δηλαδη ?

4.Και πιον ζαλισαμε ? Αφου αυτο το θεμα το ξεθαψα εγω απο την κρυπτη του Τουταγχαμων...

Last edited:
τι πάει να πεί αλλάζει τα κομμάτια ?
Αν εννοείς να πατήσεις το 4 και να παίξει το 4 ναι.

Αν εννοείς κάτι άλλο ξεκαθάρισέ το.

και κάτι άλλο.
αυτά τα αγοράζουν στην ώρα τους.
25 ευρά κάνουν.
ούτε μιά μπύρα στα όρθια δεν κάνει τόσο.

έχω δυό, το ένα μου πιάνει τόπο, αλλά γιά ανταλλακτικά το κρατάω.

πάντως όλο και κάποιος θα πουλάει

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITAL DVX-495 VS TOSHIBA SD-900EE

Eχμ....το τηλεκοντρολ για το blue sky μηπως περισσευει Κωστη ? Το δικο μου εσπασε και δεν μπορω να βρω πουθενα..ουτε universal που να κανει.Μηπως λεω..μηπως.. αν ειναι πες μου.
-bye-

Φίλε Croft,

Το Bluesky έχω στο εξοχικό μου. Το επόμενο Σάββατο που θα πάω θα στο φέρω.

Κωστής

τι πάει να πεί αλλάζει τα κομμάτια ?
Αν εννοείς να πατήσεις το 4 και να παίξει το 4 ναι.

Αν εννοείς κάτι άλλο ξεκαθάρισέ το.

και κάτι άλλο.
αυτά τα αγοράζουν στην ώρα τους.
25 ευρά κάνουν.
ούτε μιά μπύρα στα όρθια δεν κάνει τόσο.

έχω δυό, το ένα μου πιάνει τόπο, αλλά γιά ανταλλακτικά το κρατάω.

πάντως όλο και κάποιος θα πουλάει

Κοιτα Δημητρη αυτο εννοω.Oταν πηγα να το αγορασω δεν ειχε συσκευασια , ηταν το τελευταιο..ουτε καν τηλεκοντρολ ειχε..το πηρ απο περιεργεια απο αυτα που διαβασα εδω..Ετσι αγορασα ενα τηλεκοντρολ universal το οποιο εκανε ολες της λειτουργιες (οταν το επαιξα το blu σαν dvd )αλλα δεν αλλαζε (δεν ξερω γιατι ) τα κομματια οταν το χρησιμοποιουσα σαν πλαυερ.Δηλαδη οταν παταγα το 4 δεν γινοταν τιποτα.Καπου καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και εμεινα με την εντυπωση οτι αυτο ειναι του πλαυερ κουσουρι.Προφανως οχι απο οτι μου λες.Απο κει και περα ουτε το ξαναβρηκα το blu παλι αλλα και οταν αποφασισα να παρω ενα μικρο πλαυερ ξανα (το digital) ..δεν βρηκα ουτε αυτο πια.
Ενταξει δεν προνοησα να παρω δυο , ουτε και καιγομαι στο κατω κατω.Απλως εκανα μια ερωτηση (σε περιπτωση που το βρω η το ξαναφερουν ) .Κουτο δεν ειναι να λυσω μια απορια πληρωνοντας 30 ε ? Ακομα και 10 ε..που λεει ο λογος..οταν εχουμε το φορουμ.Το ξερω οτι στοιχιζει δυο μπυρες..αλλα οπως ειπα αν δεν μου κανει δουλεια δεν θα τα κανω συλλογη.Μπορω να παρω και δυο cd με αυτα τα λεφτα...

τώρα δεν θυμάμαι τέλεια, αλλά
ή πατάς 4 και περιμένεις λίγο (δεν το κάνει αμέσως)
ή πατάς 4 + enter.