digital media players

Status
Not open for further replies.

patch

New member
6 November 2007
2
0
Γεια σας φίλοι
Είμαι νέο μέλος και γνώρισα το site στο consumer electronics show.
Έχω στήσει ένα οικιακό δίκτυο και θέλω να αγορ'ασω ένα media extender(ethernet + wireless). Λόγω χαμηλού budget θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν δικτυακοί media players που να είναι και av receivers ώστε να αποφύγω την αγορά ενισχυτή για πολυκάναλο ήχο
ευχαριστώ εκ των προτέρων

φίλε μου καλωσήρθες...
δε νομίζω να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ζητάς. κατά τη γνώμη ο πληρέστερος media extender (και λέγοντας αυτό καταλαβαίνω ότι εννοείς extender σε htpc με Media Center) είναι το XBox360...
Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι οι extenders δεν παίζουν dvd μέσω δικτύου (να έχεις δηλ το dvd σου ripped στο htpc και να παίξεις μέσω extender) ενώ δεν παίζουν και πολλά άλλα αρχεία video (ή για να τα παίξουν χρειάζονται του κόσμου τις αλχημείες)

υπάρχουν δικτυακοί media players όπως τα linksys kiss 1600, d-link dsm, netgear eva 800 που δέχονται streaming video/audio απο htpc(ακόμα και dvd) ,ενσύρματα και ασύρματα,αλλά δεν έχουν έξοδο για πολυκάναλο ήχο. Υπάρχει κατι τέτοιο?

Έχω απο τον Σεπτέμβρη τον DSM-510 ο οποίος διαθέτει ψηφιακή έξοδο ήχου (το οτι δεν έχω προλάβει ακόμη να τον χρησιμοποιήσω...αυτό είναι άλλη ιστορία...)

Status
Not open for further replies.