DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

με diablo 2.3 η κουρτινες "ανοιγουν" στις νεες καρτες?

Λαρρυ ρωτάς αν παιζουν οι νέες καρτες στην ντιαμπλο 2.3 ή αν οι ντιαμπλο 2.3 ανοίγουν τις κουρτίνες ωστε να μπαίνει άπλετο φως;
Για το πρωτο δεν ξερω, το δεύτερο ισχύει εδω και λιγο καιρό, αν και στην φαση των αλλαγων μπορει να μεινουν και κλειστες οι κουρτινες για μία μέρα...

καλησπερα,
χαθηκα για καποιες ημερες αλλα ετσι ειναι οπως τα λεει ο leo.
εχω παλια καρτα για αυτο τα βλεπω ακομα τα hd.δεν παιζει ρολο ο δεκτης.
αλλα μακρια απο chess ή απο samsung lcd.(ακομα δεν ξερω τι φταιει)
η εικονα κλειδωνει στα 570p.για παραπανω αναλυση συνεχομενο μαυρισμα εικονας στα hd αλλα και στα sd καναλια.

Dritan Hoxha Πρόεδρος Του Top Media,θεμελιωτής του Αlbania radio,Top Channel,kαί DIGITALB εχασε την ζωή του σημερα ωρα 08:25 το πρωί .
Απο τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομια, τράκαρε με το αμαξι του τυπου ferrari χρωμα κοκκινο .
Απο τις αιτιες του δυνατού τροχαίου το αμαξι είχε χωρίσει στα δυο μερη .
O Dritan Hoxha θα λειψει στην κόρες του lorit,sares,redias και στο παιδι του το μικρο που γεννήθηκε ενα χρόνο πριν.

Dritan Hoxha 1968-2008
Ο Άνθρωπος που εμπνεύστηκε το DIGITALB
:bigcry:

Last edited:
Απάντηση: Re: DIGITALB HD

makari min ginei tora kamia stravi kai paei kata viaolou to digitalb

Last edited:

καλησπερα,
χαθηκα για καποιες ημερες αλλα ετσι ειναι οπως τα λεει ο leo.
εχω παλια καρτα για αυτο τα βλεπω ακομα τα hd.δεν παιζει ρολο ο δεκτης.
αλλα μακρια απο chess ή απο samsung lcd.(ακομα δεν ξερω τι φταιει)
η εικονα κλειδωνει στα 570p.για παραπανω αναλυση συνεχομενο μαυρισμα εικονας στα hd αλλα και στα sd καναλια.

Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και εμένα ο CHessHD με Sony 20" με HDMI...
Η πλάκα είναι ότι έδειχνε τους υπότιτλους αλλά όχι την εικόνα...Μόλις γύρισα σε 576p έδειξε εικόνα.... Μετά ξαναγύρισα σε 720p και 1080i και έστρωσε (είχα εικόνα).... Περίεργα πράγματα (μάλλον κάτι παίζει με το HDCP του)

ton dekti kaon hd tha to vrite stin panepistimiu 56 TOP DIGITAL NETWORK
220

Σήμερα που πήρα τηλ στην TOP DIGITAL NETWORK μου είπαν πως ο δέκτης KAON κοστίζει 190 ευρώ

Στην αλβανια (ΤΙΡΑΝΑ) που το αγόρασα έκανε 190 LEKE δηλαδη 160 EURO.

Last edited:

Παιδια,το αλβανικο αθλητικο πακετο Supersport μαζι με τα 2 καναλια Supersport HD εκτος το πακετο digitalb θα παει μονο στον δεκτη kaon η μπορει να το δεχεται αλλον δεκτη?Αν ναι,υπαρχει καταστημα απο θεσσαλονικη εχει δεκτη kaon και ποσο κανει ο δεκτης?

Fofoti, εχω σκετη ετησια καρτα supersport αλλα σε λιγο θα ληξει σε 2 μηνες και δεκτη arion powersky ciskv 8210.Ο λογος που θελω να δω τα supersport HD λογω πλησιαζει το Euro 2008 γι'αυτο θα παρω HD δεκτη.Συμφερει αυτη η αγορα δεκτη Kaon? Ξερω οτι μονο ο Kaon ανοιγει τα HD καναλια αφου ειναι ιδιοκτησιακο δεκτη της Digitalb.

ego iha to globaltech ke mu to alaksane me to kaon pu den mu aresi katholu ke mu pantrepsane ti karta theli kathe fora 5 lepta na pari mbros meso HDMI ke den ksero pu ofilete eno me skart dulevi kanonika den mboris na kanis manual anazitisi i na prosthetis kenuria sihnotita piani mono 2 doriforus hotbird ke w2 ean ehis palea karta dokimase mipos dulevi se HD dekti ke ksana milame

Πιανει μονο δυο δορυφορους?Εχω κινητο πιατο και γι'αυτο δεν παρω τον Kaon που δεχεται μονο δυο δορυφορους...Θα ανανεωσω τη καρτα αλλον ακομα εναν χρονο κανονικα τα 5 αθλητικα καναλια χωρις με τα HD καναλια που δεν εχω HD δεκτη.Θα εχω υπομονη μεχρι θα βρεθει νεο HD δεκτη που μπορει να δεχεται HD καναλια χωρις να χρειαζεται τον Kaon...Ευχαριστω για τη συμβουλη σου,fofoti!

Eγω πιστευω πως οπως με το πρωτο δεκτη που έβγαλε το digitalb δεν μπορούσες να βάλεις άλλους δορυφορους εκτος eutelsat w2 kai hotbird
με τον καινουργιο που έβγαλε μετα δεχόταν δορυφορους .
Οπως και με το καοn το ίδιο.
Eίναι ο πρωτος δεκτης HD digitalb
πιστευω πως θα το αλλάξει .

NIKO o dektis KAON den ine o protos ala o 2 o protos itane GLOBALTECH ke mboruses na kanis ta panta ke polus doriforus na valis ke pola ala eno me to KAON tipota apo ola afta ase pu pantrevi ke ti karta ke den dulevi puthena alu ke den to kani me software ala mesu hardware pu ine diskolo na spasi pros to paron ke piges pu gnorizune kala ipane oti poli syndoma tha perasune ola ta kanalia se mpeg4 diladi ipohreotika dekti mapa KAON.

Tote eimaste olli ipoxreomeni na agorasoume dekti kaon,megali vlakia..eftixos pou dhen einai poli akrivo.160 euro ama to pareis stin alvania edo dhen ksero..eftixos pou exoume gnostous stin alvania kai mas to fernoun-bye- .
kati lene oti tha aniksoun kai alla kanalia HD kserete tipota?

Last edited:

Ne etsi ipane oti tha prosthetun ke ala HD kanalia mexri to septembrio na dume giati ine aveveo akoma idika tora pu pethane o proedros tous.

Επικοινωνησα σε ενα καταστημα και μου ειπανε δυστυχως οτι ο αποκωδικοποιητης Kaon βλεπει μονο 2 δορυφορους Hot Bird & Eutelsat W2 (κριμα παει αυτο γιατι εχω κινητο πιατο).Και μου ειπανε οτι που εχω τη καρτα Supersport που περιλαμβανει τα 2 supersport HD που δεν βλεπω αφου δεν εχω δεκτη HD...Κλαψ θα μεινω χωρις το Euro 2008 HD...

Makari na sinexisoun me ton idio rifmo ,kafe xrono eixame kainourgia kanalia sto digitalb.
Akousa simera sto top channel oti to oniro pou ekane o proedros tous tha sinexisti.
As elpizoume na kanoun kai ta channel x HD:party:

τερμα τα hd καναλια παρολο που εχω παλια καρτα.
δεν ξερω τι να κανω.να δωσω 160 για kaon hd?o fofotis μου ειπε πως δεν αξιζει και μαλλον ετσι ειναι,αλλα το euro αξιζει να το δεις σε hd.