DigitAlb HD

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Kαι αυτο το Σαββατοκυριακο πολυ ποδοσφαιρο με απολαυστικη εικονα υψηλης ευκρινειας στο Digitalb!
Σαββατο:
Manchester City v Middlesbrough,
Schalke 04 v Werder Bremen,
Lecce v Inter,
AC Milan v Reggina
και την Κυριακη:
Tottenham Hotspur - Arsenal,
Roma - Genoa,
West Ham - Manchester United,
Barcelona - Sporting Gijon και
FC Porto - Benfica.
:Banane0::firstprize::music-smiley-005:

Και ολα αυτα με 150 ευρω συνδρομη το χρονο!
Γεια σου ρε Νοβα με τα 60 ευρω το μηνα και την συμπιεση σου!!!:rifle:

Aπλως μια παραθεση.Η εικονα στην Νοβα ειναι πολυ καλη και πολυ καλυτερη απο τα supersport του Digitalb.Bεβαια τα HD καναλια που προσφερει το Digitalb δεν συγκρινονται με αυτα της Νοβα.Kαι η διαφορα της τιμης μεγαλη.

Re: DIGITALB HD

ακομη ισχυει το παντρεμα δεκτη με καρτα ή παιζει και με μοντουλα και σε αλλους δεκτες?

Για καποιον που θελει να βλεπει τα κυριοτερα ευρωπαικα ποδοσφαιρικα παιχνιδια σε HD καθε σαββατοκυριακο και ταυτοχρονα να βλεπει ολα τα ελευθερα HD καναλια απο τους αλλους δορυφορους, η αγορα του ΚΑΟΝ δεκτη με 190 ευρω δεν ειναι ασυμφορη.

προς το τέλος του μηνα το digitalb περνάει από το κας 5 σε κας 7 από τι μου είπανε θα "απενεργοπισουνε" και τις τελευτές παλιές κάρτες με ότι αυτό συνεπάγεται δηλαδή η κάρτα θα πεζή μονο σε conax modul η ενσωματωμένο conax.

εχω μια καρτα που αρχιζει απο 014 και τελειωνει σε 23-8 για πειτε τι να κανω? θα παιξει σε conax-humax 2000?

έχω το εξής πρόβλημα με τον δεκτή kaon:πολλές φορές δεν βγάζει ήχο από την θύρα hdmi.ανοιγοκλείνω το δεκτή και διορθώνεται.έχω δοκιμάσει και με άλλο καλώδιο hdmi αλλά πάλι το ιδιο κάνει.δεν νομίζω να φταίει η lcd μου (le40a786).
Mε άλλη πηγή(ps3) που το έχω συνδεδεμένο δεν έχω κανένα πρόβλημα
εχει παρατηρήσει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτο ?

Και σε μενα το ιδιο συμβαινει. Γιαυτο εχω συνδεσει δεκτη και τηλεοραση με κοκκινο-λευκο καλωδιακι για να εχω ηχο.

προς το τέλος του μηνα το digitalb περνάει από το κας 5 σε κας 7 από τι μου είπανε θα "απενεργοπισουνε" και τις τελευτές παλιές κάρτες με ότι αυτό συνεπάγεται δηλαδή η κάρτα θα πεζή μονο σε conax modul η ενσωματωμένο conax.

οταν γινει αυτο ριξε μου ενα πμ σε παρακαλω

Στις HD μεταδοσεις εκτος απο τον αλβανικο ηχο υπαρχει και ενα δευτερο καναλι ηχου. Στους ισπανικους αγωνες εχει ηχο γηπεδου, στους ιταλικους ιταλικο σπικαζ και τελος στους γερμανικους και τους αγγλικους αγγλικο σπικαζ.

Τα HD καναλια εκπεμπουν μονο σε 16:9 και 1080ι αναλυση.:grandpa:
Το σαββατοκυριακο ερχονται live σε HD:
Friday
02:00 am NBA Miami - Chicago
21:30 pm Hoffenheim - Leverkusen

Saturday
16:30 pm Hertha - Bayern
17:00 pm Lazio - Torino

Sunday
16:00 pm Juventus - Sampdoria
21:30 pm Inter - Milan
-bye-

Άμα δεν πάντρευαν και την κάρτα με τον δέκτη θα ήταν τέλειοι. Δυστυχώς όμως...

Παίδες καλημέρα
καλώς σας βρήκα.

Είμαι ψιλό εως...χοντρό Άσχετος με τα δορυφορικά αν και κάτοχος πιάτου εδώ και 2 χρόνια.

Είμαι στο τσακ να αγοράσω κι εγώ μια καρτούλα των 150 ευρω του πακέτου αλλα έχω τις εξής δυο απορίες:
1)Θέλω να μάθω αν τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν θα δείχνει premier league και
2) Αν μπορώ αυτή τη κάρτα να την χρησιμοποιήσω σε ένα dreambox500 δηλ. αν θα παίξει ...

Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικώς για να μη κάνω καμιά πατάτα και την αγοράσω...

Ευχαριστώ.

Απάντηση: DIGITALB HD

Φανταζομαι μιλάς για γνήσια κάρτα του πακέτου. Θα παιξει στον ντρημποξ 500 αλλά μόνο τα καναλια χαμηλής ευκρίνειας, τι θα δειχνει του χρονου όμως δεν ξέρω...

Last edited:
Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Φανταζομαι μιλάς για γνήσια κάρτα του πακέτου. Θα παιξει στον ντρημποξ 500 αλλά μόνο τα καναλια χαμηλής ευκρίνειας, τι θα δειχνει του χρονου όμως δεν ξέρω...

θα μου επιτρεψεις να μου πεις πως θα παιξει στον drembox γιατι εγω δεν νομιζω να παιξει αμα την αγορασει ο cesar

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITALB HD

θα μου επιτρεψεις να μου πεις πως θα παιξει στον drembox γιατι εγω δεν νομιζω να παιξει αμα την αγορασει ο cesar

Θα παίξει 1000% με gbox και μαλλον και με όλα τα άλλα εμου...
Εννοείται πως αφού του την πουλάνε σκέτη δεν ειναι κάρτα παντρεμένη με τον δέκτη (οπότε και δεν θα παίξει)

εγω παντος δεν καταλαβα τιποτα περι της καρτας μου φενετε στο τελος θα αρχισω να παιρνω λυγμενα:flipout:
αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε