DigitAlb HD

Απάντηση: DIGITALB HD

Παιδες καλημερα ... Ψαχνω και γω για αγορα ΚaonHD+ Digitalb HD...
Bασικα με ενδιαφερουν μονο τα αθλητικα HD .
Ηθελα να ρωτησω αν ειναι σημαντικη η διαφορα της συνδρομης μεταξυ foul πακετου και αθλητικου πακετου , οποτε αν δεν ειναι σημαντικη και αξιζει τον κοπο να προτιμησω το φουλ πακετο...
Απο εγκατασταση υπαρχει κινητο 1,0 μετρου με το οποιο δεν νομιζω να αντιμετωπιζω προβλημα
Ευχαριστω...

καλυτερα να παρεις το full pack. η διαφορα πρεπει να ειναι μικρη. 2 αθλητικα εχει σε HD και τριτη τεταρτη ειναι και τα 6 HD με μπαλα. οτι καλυτερο!
η τιμη ειναι 320 η συνδρομη και ο ΚΑΟΝ HD στα 100 ευρω.

Re: DIGITALB HD

Οπως έχει αναφερθεί και σε παλιότερα post τα εδώ μαγαζιά δεν πωλούν σκέτο το HD αθλητικό πακέτο του Digitalb παρά μόνο το Full Pack. Αν θες δηλαδή τα Supersport HD θα πρέπει να αγοράσεις το Full Pack. Εκτός και αν μπορείς να το φέρεις από Αλβανία.

οκ Ευχαριστω παιδες εγινε κατανοητο ....
Αρα , να ετοιμαζομαι σιγα - σιγα για full pack ...

Τελικά, όλοι κυνηγούν αυτό το πακέτο. Μας έβαλαν HD γυαλιά οι Αλβανοί με πανδαισία αθλητικών σε HD και ιδιαίτερα ποδοσφαίρου. Τα βλέπει η NOVA;

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Τελικά, όλοι κυνηγούν αυτό το πακέτο. Μας έβαλαν HD γυαλιά οι Αλβανοί με πανδαισία αθλητικών σε HD και ιδιαίτερα ποδοσφαίρου. Τα βλέπει η NOVA;

Η Νοβα τα έχει δει και δυστυχώς προχωράει σε μηνύσεις.....

Εγώ ήμουν Αλβανία τον Αύγουστο για διακοπές και πήγα σ' ένα κατάστημα που πουλάει Digitalb και ρώτησα τιμές. Εχει καταργηθει πλεον το πακετο Supersport + Supersport HD. Για να δεις τα αθλητικα κανάλια HD χρειάζεται το Full Πack (Extra Premium οπως το λενε). Ο δέκτης ΚΑΟΝ μαζί με την Smart card κάνει 100.000 lek, δηλαδή κάτι λιγότερο από 80 ευρω, ενώ το Full Pack κοστίζει 379.000 lek, δηλαδή περίπου 293 ευρώ. Συνολικά μας κανουν περίπου στα 370 ευρωπουλα.

έχει ucas ο κοντός, αυτό σημαίνει ότι διαβάζει conax;

επίσης, είναι εύκολη η τοποθέτηση αυτής της κάρτας;

δηλαδή απλά την παίρνω κ την βάζω σε μια σχισμή; πως γίνεται γιατί είμαι κ ασχετος

έχει ucas ο κοντός, αυτό σημαίνει ότι διαβάζει conax;

επίσης, είναι εύκολη η τοποθέτηση αυτής της κάρτας;

δηλαδή απλά την παίρνω κ την βάζω σε μια σχισμή; πως γίνεται γιατί είμαι κ ασχετος
ναι την διαβαζει,αλλα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η καρτα αν δεν ειναι πρεπει να μπει σε original conax για να ενεργοποιηθει και οχι ucas

ααα, οκ, στην ενεργοποιούνε νομίζω στο κατάστημα που την αγοράζεις,

οπότε μας έμεινε το πόσο πάει,

αν δεν ξέρετε θα πάρω αύριο να ρωτήσω κ θα σας πω