DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

γιατί δεν βάζεις στο google translate το μήνυμα που σου εμφανίζει να δεις τι είναι;

Μπορω να δω καπου ποια καναλια του πακετου εχουν επιλογη και αγγλικο ηχο και ποια αγγλικο υποτιτλο ?

Πλέον τώρα μπορούμε να κάνουμε συνδρομή στο digitalb HD χωρίς να πάρουμε το ιδιόκτητο δεκτη, γίνετε pairing με cam conax τις neotion απλά γίνετε μονο για καινούρια συνδρομή η ανανέωση.

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Πλέον τώρα μπορούμε να κάνουμε συνδρομή στο digitalb HD χωρίς να πάρουμε το ιδιόκτητο δεκτη, γίνετε pairing με cam conax τις neotion απλά γίνετε μονο για καινούρια συνδρομή η ανανέωση.

μπραβο τους. να τα βλεπουν κι αλλοι αυτα..

Εξαιρετικη ειδηση!!! Θα ξεφορτωσω το αχρηστο δεκτη KAON!!! Εχω μια cam conax techinicrypt "cx".Θα την "παντρευτει" το Digital HD?

Που την βρηκες αυτην την πληροφορια γιατι στο site τους δεν βρισκω κατι τετοιο.Για να τα HD καναλια λεει οτι
Code:
Channels of this package can be seen only with Digitalb HD Satellite decoders.

και μάλιστα σε πρόσφατη επικοινωνία μου μαζί τους (η κάρτα μου τα παίξε) στο τέλος του μηνύματος ανέφεραν και αυτό
Code:
Thus we are communicating with you via this e-mail we inform you that would be necesary for you to change your receiver to and to get an HD Receiver from those who Digitalb platform trades, because only through these kind of receiver the subscribers will be able to look the platform Digitalb channels starting since 2012.

όπως το είπες από 1/1/2012 όλο το πακέτο περνάει σε mpeg 4 με pairing επειδή όμως πολύ έχουνε διαφορετικούς δεκτες δεν τους παίρνει να χάσουνε και άλλους πελάτες βγάλανε το conax ci+ pairing που στην ουσία κάνει ακριβώς το ίδιο με τον ιδιοκτησιακό δεκτι

Καλή είδηση, αν και στο επίσημο site έως στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση.

Μακάρι να ξεκλειδώσουν και τα ελεύθερα κανάλια στον ιδιοκτησιακό δέκτη (για όσους αναγκαστήκαμε να τον αγοράσουμε..) και να μπορούμε να τα βλέπουμε όταν τελειώνει η συνδρομή..

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Όσοι έχουν ci άραγε υπάρχει περίπτωση με κάποια αναβάθμιση να γίνονται συμβατοί;
Ναι! Το έχουν κάνει με επίσημες αναβαθμίσεις 3-4 ίσως και περισσότερες εταιρίες.
Δεν ξέρω όμως αν το CI που είχαν οι δέκτες, μπορούσε από την αρχή να γίνει CI+ και απλά το ενεργοποίησαν.
Παλιές εκδόσεις CI, ίσως έχουν κάποιο περιορισμό στο hardware και δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε +.

Last edited:

Εδώ και 3 ώρες σήμερα ο δέκτης Κaon μου έχει βγάλει στο καντράν ένα μήνυμα Ο7Αu κι ένα πίνακα να με τη συχνότητα 11639 πάνω πάνω να κάνω αναβάθμιση, αλλά ενώ έχει επιλογή για έναρξη αναβάθμισης δεν μπορώ να τη πατήσω! Έχει επιλογές για έξοδο από τη διαδικασία αυτή και επιστροφή στο κεντρικό μενού, αλλά δεν το χω κάνει μη κάνω καμιά γκάφα, γι'αυτό και γράφω εδώ να δώ αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλον αυτό.. Απλώς μου φαίνεται μεγάλο το χρονικό διάστημα πού έχει περάσει για την αναβάθμιση!

Απ'ότι έμαθα αλλάζουν συχνότητες. Σε αυτό το site έχει και τις καινούριες συχνότητες..