DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

επειδη το παρακολουθω τωρα μεσω scart και τα σπασιματα ειναι ελαχιστα λετε να φταει το hdmi?19 το αγορασα.εχετε ξανακουσει να φταιει το καλωδιο?
επισης το ιδιο μου συμβαινει με τα free hd του premiere.

ρε leo(συγγνωμη για το ρε) τι να κανω,τι να ψαξω στις ρυθμισεις?ειναι και τετοιος ο δεκτης που δεν νομιζω να τον εχουν πολλοι.καθε 10 δευτερα σου λεω.τοσο μαπα ειναι ο chess?τι να πω....

να μην παρω chess δηλαδη?

φταει ο δεκτης?

επειδη το παρακολουθω τωρα μεσω scart και τα σπασιματα ειναι ελαχιστα λετε να φταει το hdmi?19 το αγορασα.εχετε ξανακουσει να φταιει το καλωδιο?
επισης το ιδιο μου συμβαινει με τα free hd του premiere.

99% φταίει το καλώδιο. Βάλε ένα ακριβότερο (40 Ευρώ καλά είναι) και δεν νομίζω να κάνει τα ίδια.

Παιδια καλημερα,
Ηθελα να ρωτησω απλα τα νεα αλβανικα καναλια HD ειναι ελευθερα η κωδικοποιημενα?
Αν ναι ξερει κανεις κοστος και απο που αγορα καρτας?
Νικος

235 το full πακετο και ειναι προσωρινα ελευθερα για διαφημιστικους λογους και συντομα θα κλειδωσουν(αν δεν εχουν κλειδωσει ηδη)

235 το full πακετο και ειναι προσωρινα ελευθερα για διαφημιστικους λογους και συντομα θα κλειδωσουν(αν δεν εχουν κλειδωσει ηδη)

Ευχαριστω πολυ,
Χτες το βραδυ που κοιταξα ολα ηταν κλειστα.

καλησπερα και ευχαριστω για τα pm fofoti
δεν ξερω αν φταει ο δεκτης.σας ξαναλεω με το hdmi εχω σπασιματα σε ολα τα digitalb hd και του premiere.μολις αλλαζω σε scart κανενα προβλημα.τωρα ειναι κριμα να δωσω αλλα 40 ευρουλακια και να εχω τα ιδια με το νεο καλωδιο?spyrmak αν θες φθηνη λυση παρτο.αν θες ****sharin*,pvr,"ανοιγματα" και αλλα,ψαξε αλλου.
το σκεπτικο μου ηταν πως εφοσον ολα θα "κλειδωσουν"(premiere σε n3 h nds,tps σε astra) και επειδη δεν ειμαι σαϊνι σε σειρινγκ και τα διαφορα,πηγα σε μια οικονομικη λυση.
αν λυσω και το προαναφερθεν προβλημα εμενα με καλυπτει.

ξεχασα να αναφερω μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στην tv(samsung le32bd)?

Ean me skart den exis problima tote ftei to kalodio hdmi den iparxi logiki lisi pare ena kalo na ine version 1.3 sti tileorasi den hriazete kamia rythmisi to anagnorizi avtomata kalu kaku kane 1 reset sto dekti .

ζητω σyγγνωμη απο τους mods για το off topic αλλα καιγομαι.
επειτα απο δοκιμη σε αλλη tv(funai) στην οποια τα digitalb hd παιζαν κανονικα,τελικα κατι συμβαινει με τις ρυθμισεις της samsung le32r86.
απο τα manual δεν βρηκα ακρη.
επειδη το θεωρω αδυνατον tv hd ready να μην μπορει να υποστηριζει καναλια hd,παρακαλω οποιος γνωριζει να με βοηθησει να βρω τη λυση.
ευχαριστω

προσοχη στην αγορα δεκτη και συνδρομης επειδη δεν μας τα λενε καλα απο πανω.
πλεον θα "παντρεψουν" καρτα με δεκτη οποτε η παρακολουθηση ολων των καναλιων θα ειναι δυνατη μονο με τους δεκτες kaon που θα πουλαει η εταιρεια!!!!
λεπτομερειες προσεχως.
(και εγω πηγα και πηρα τον chess.....)

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

προσοχη στην αγορα δεκτη και συνδρομης επειδη δεν μας τα λενε καλα απο πανω.
πλεον θα "παντρεψουν" καρτα με δεκτη οποτε η παρακολουθηση ολων των καναλιων θα ειναι δυνατη μονο με τους δεκτες kaon που θα πουλαει η εταιρεια!!!!
λεπτομερειες προσεχως.
(και εγω πηγα και πηρα τον chess.....)

Επιβεβαιώνω το παραπάνω! Τα HD κανάλια θα δουλεύουν μόνο με τον δικό τους δέκτη. Πάει κι αυτό για το euro... Μήπως να ανοίγαμε καινούριο θέμα για το euro να δούμε τις επιλογές που έχουμε ή θα έχουμε???

ta 6 kanalia HD tha boroume na ta vlepoume gia akoma 2-3 mines apo eki kai meta tha hriazomaste to dekti pou dini to digitalb KAON opote to euro tha to doume kanonika me ton iparhon exoplismo simfona me info apo to digitalb kathe dektis KAON tha bori na litourgisi mono me mia smartcard diladi to s/n tis kartas tha padrevete me to s/n tou ekastote dekti KAON pou simeni oti enas dektis pou padreftike me mia sigekrimeni karta den tha litourgi me opiadipote alli karta opos kai i karta den tha litourgi se allon dekti