DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Tipota den tha kanoune to cs tha synexisti akathekta ke mi mu peite oti den to kanoune gia afto osi exune dekti ti eleftheis agoras den prokete na synexizoune ti syndromi ke den imaste ligi na doune eki pano an kopsume emis tis ananeosis poso makria tha pai pistevo poli grigora tha kanoune piso opos palea me ti karta pu den epeze se dragon cam , matrix cam ala mono se conax ke anagastikane ke to alaksane.

ta 6 kanalia HD tha boroume na ta vlepoume gia akoma 2-3 mines apo eki kai meta tha hriazomaste to dekti pou dini to digitalb KAON opote to euro tha to doume kanonika me ton iparhon exoplismo simfona me info apo to digitalb kathe dektis KAON tha bori na litourgisi mono me mia smartcard diladi to s/n tis kartas tha padrevete me to s/n tou ekastote dekti KAON pou simeni oti enas dektis pou padreftike me mia sigekrimeni karta den tha litourgi me opiadipote alli karta opos kai i karta den tha litourgi se allon dekti
το ιδιο ισχυει και με το Skyitalia-skydigital αλλα η καρτες δουλευουν σε δεκτες που εχουν emu οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

hello
paidia felo na sas rotiso ama vlepete ta kanalia digitalb 10,11,12,13,14,15,16,neser tv,bbf,tirana tv,supersonic.
giati otan kano anazitisi mou ta vgazei mono os radio,dhen ksero mipos kano tipota lafo.?

hello
paidia felo na sas rotiso ama vlepete ta kanalia digitalb 10,11,12,13,14,15,16,neser tv,bbf,tirana tv,supersonic.
giati otan kano anazitisi mou ta vgazei mono os radio,dhen ksero mipos kano tipota lafo.?

file mou opos ehoume anaferi ta kanalia ayta ekpeboun me sibiesi mpeg4 kai boris na ta dis mono me HD dekti

Stin albania 19000 lek peripu 170 euro ala den akzizi ine kleistos dektis ute manual scan den exi ta kanalia ine proegatestimena.

mia enimerosi apo to digitalb lei oti meta tis 15 tou mina ta 6 kanalia HD tha boroun na anigoun mono me ton neo dekti tou digitalb (KAON) den tha anigoun oute me tos hd dektes pou kikloforoun ayti ti stgmi stin agora all oute kai me ton palio dekti pou edine (GLOBALTEQ)

Εισαι σιγουρος? Δηλαδη ολοι οσοι εχουν ηδη αγορασει την καρτα και εχουν αλλο δεκτη (και ειναι χιλιαδες σε ολη την Ευρωπη) θα μεινουν απ εξω? Δε νομιζω. Μαλλον αναφερεται στους νεους συνδρομητες.