Εχω κι εγω την ιδια απορια... αφου το Αγγλικο παιζει σε dm με ccam client kai gbox client, γιατι οχι και το Αλβανικο ?
Απ όσα ξερω εγω τα καναλια HD του πακέτου του ΟΤΕ (και μονο αυτά) θα διατίθενται και με σκέτη κάρτα conax. Τα υπόλοιπα ή και τα HD για όσους θελουν και τα υπόλοιπα θα δίνονται αποκλειστικά πακέτο με ιδιοκτησιακό δεκτη συστήματος griffin-bulcrypt (η καρτα του οποίου δεν θα παίζει αλλού).
Εχουν γραφει και εδω αυτά και μεχρι στιγμής και εφόσον δεν αλλάξουν γνώμη αυτά ισχύουν ακόμη. Φυσικά στην Ελλάδα τα πάντα ρει...σας θυμίζω όμως οτι εχει υπάρξει και επίσημη συμφωνία με την Conax που ανακοινώθηκε και στην Anga (δυστυχώς λόγω πληθώρας θεμάτων ...θαβονται γρήγορα οι πληροφορίες και μετα ξαναρωτιούνται τα ίδια....)
Για το Digitalb ο χρόνος θα δείξει...
thanks fofotiNIKO lei gia tous alvanus pu menune ameriki epidi tha alaksi provider mesa se 2 vdomades ke lei oti i alagi apo to ena doriforo sto alo tha gini horis na plirosune tipota ute kenurio dekti ke lei oti tha prosthesune ke ala alvanika programata.
θα διατεθουν τα hd καναλια
και μονα τους?
ωραια!
(αν καταλαβα καλα)
και γι αυτα θα αρκει δλδ ενας δεκτης με conax
η με μοντουλα conax
και η απαιτουμενη καρτα...
ετσι?
τα υπολειπα μονο με το δικο τους δεκτη?
η συμφωνια με την conax
ισχυει μονο για τα hd καναλια του πακετου?
απο που προκυπτει αυτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.