DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

φερνει και τον δεκτη?

Για το κεντρο (Αθηνα) υπαρχουν καταστηματα του DigitAlb που προσφερουν και τον δεκτι (εννοειτε)
Δεν εχω τηλ αλλα υπαρχει ενα καταστημα στο στ. Λαρισης...

Δεν εχει μεγαλη διαφορα η συνδρομη εδω απο την συνδρομη στην Αλβανια.

Απάντηση: DIGITALB HD

Code:
www.shqiperiasat.com
και τον δέκτη και κάρτες και αρκετα φτηνος σε ολα

ξεκλειδώνονται τα HD κανάλια από το δέκτη με κάρτα 450000 λεκ
μόνο για full πακέτο
το supersport ανεβαίνει δεν θυμαμαι πόσο αλλά το full κλειδωμένο ειναι πλεον στα 350000 λεκ

350 ευρώ πάει όλο το πακέτο (δέκτης + 1 χρόνο συνδρομή) στο www.shqiperiasat.com. Πολύ ανταγωνιστική τιμή. Το σκέφτομαι να το πάρω από τη νέα σεζόν. Αξίζει γι' αυτά που προσφέρει.

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Code:
www.shqiperiasat.com
και τον δέκτη και κάρτες και αρκετα φτηνος σε ολα

ξεκλειδώνονται τα HD κανάλια από το δέκτη με κάρτα 450000 λεκ
μόνο για full πακέτο

τι ενοεις? αν παρεις τωρα καρτα με 350ε θα μπορεις να βλεπεις και τα hd πχ στον dream

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

τι ενοεις? αν παρεις τωρα καρτα με 350ε θα μπορεις να βλεπεις και τα hd πχ στον dream
Τα HD κανάλια ξεκλειδώνονται μόνο με τον ιδιοκτησιακό δέκτη, απ' όσο γνωρίζω, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITALB HD

yeap

είναι διαφήμιση και την είδα την κυριακή,δεν έχω καταφέρει να την ξαναδώ αλλα με δυο tel που έκανα ναι θα τα απελευθερώσουν με 100000 λεκ διαφορα η κάρτα και μονο το full (είναι μια κόκκινη κάρτα αλλα δεν είναι στο site ακόμα)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITALB HD

yeap

είναι διαφήμιση και την είδα την κυριακή,δεν έχω καταφέρει να την ξαναδώ αλλα με δυο tel που έκανα ναι θα τα απελευθερώσουν με 100000 λεκ διαφορα η κάρτα και μονο το full (είναι μια κόκκινη κάρτα αλλα δεν είναι στο site ακόμα)
Αν ισχύσει τελικά αυτό θα γίνει πάταγος.

είναι η τελευταία αλλα δεν βάζο το χέρι στην φωτιά (νομίζω ότι είδα κόκκινη )
αν το γυρίσει σε κανάλι HD οποιος έχει την κάρτα εκτος του Kaon θα δει ότι που και που ανοίγουν τα κανάλια (κάνουν δοκιμες)

Μου φαίνεται ότι και οι Αλβανοί αρχίσανε να γίνονται κι άυτοί άπληστοι.Πέρυσι το φουλ πακέτο μαζί με τα hd κανάλια έκανε 240 ευρώ και τώρα πήγε στα 350 ευρώ. Εμένα μου έληξε η συνδρομή και αν και έχω και τον δέκτη τους δεν ξέρω αν θα το ανανεώσω από τη στιγμή που δεν βάζουν σχολιασμό σε δεύτερη γλώσσα στος αγώνες που μεταδίδουν από τα hd αθλητικά τους κανάλια εξαιρουμένων των αγγλικών αγώνων

Παρε μονο το πακετο Supersport (5 SD + 2 HD καναλια) που κανει 210 ευρω.
Οσο για την φετινη αυξηση της συνδρομης μην ξεχνας οτι εδω και ενα χρονο που λειτουργουν τα HD καναλια τα προσφεραν χωρις επιβαρυνση σε ολους τους συνδρομητες τους. ;)

Παρε μονο το πακετο Supersport (5 SD + 2 HD καναλια) που κανει 210 ευρω.
Οσο για την φετινη αυξηση της συνδρομης μην ξεχνας οτι εδω και ενα χρονο που λειτουργουν τα HD καναλια τα προσφεραν χωρις επιβαρυνση σε ολους τους συνδρομητες τους. ;)

Σωστα τα ειπε ο ekigonzalez!:a0210:

Σημερα ειδαμε στο Supersport HD2 τον τελικο των γυναικων στο Roland Garros και αυριο εχουμε των ανδρων μεσω αναμεταδοσης του προγραμματος απο το Eurosport HD!

Όλα αυτά τα είδατε με τον επίσημο δέκτη ή με μοντούλα σε άλλο δέκτη;

Νομίζω οτι μόνο με επίσημο δέκτη βλέπεις digiHD

ekigonzalez,που εχεις τον επισημο δεκτη KAON,σε ρωταω ο δεκτης ΚΑΟΝ μπορει να βλεπει αλλους δορυφορους εκτος απο το δορυφορο 16Ε?Εχω κινητο πιατο και σκεφτομαι για τη αγορα εναν δεκτη ΚΑΟΝ και μια ετησια καρτα στο αθλητικο πακετο με HD.