DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

καλησπερα.λει πωσ σημερα επειδη κλεινουν 5 χρονια θα μεταδωσουν το προγραμμα του χωρισ κρυπτογραφηση.εγω ομω δεν τα βλεπω.μπορει να μου εξηγησει κανεισ γιατι??

Απάντηση: DIGITALB HD

Μήπως εννοούν, όποιος έχει τον επίσημο δέκτη και ας μην έχει ενεργή κάρτα, θα βλέπει τα κανάλια?

δεν νομιζω διοτι ενασ φιλοσ πιο πανω λεει πωσ βλεπει κανονικα ολα τα καναλια + hd χωρισ τον δικο τουσ δεκτη

Να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται οτι σε επικοινωνια που ειχα με τα δυο καταστηματα που πουλανε συνδρομη Digitalb/Supersport με ενημερωσαν πως για να δει καποιος τα αθλητικα HD καναλια θα πρεπει να γινει συδρομητης στο Full Pack που σημαινει 320 για ενα χρονο.

Να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται οτι σε επικοινωνια που ειχα με τα δυο καταστηματα που πουλανε συνδρομη Digitalb/Supersport με ενημερωσαν πως για να δει καποιος τα αθλητικα HD καναλια θα πρεπει να γινει συδρομητης στο Full Pack που σημαινει 320 για ενα χρονο.

Με λίγα λόγια δεν φέρνουν την κάρτα Extra Supersport που περιλαμβάνει τα 5 κανάλια Supersport και τα 2 Supersport HD και τιμάται στα 216 ευρώ περίπου στην Αλβανία. Το Full Pack -Extra Premium το ονομάζει το Digitalb-στοιχίζει στην Αλβανία 293 Ευρώ. Μικρή διαφορά σε σχέση με εδώ, λαμβάνοντας υπόψιν άλλα πακέτα που στην Ελλάδα πωλούνται πανάκριβα. Τον ιδιοκτησιακό δέκτη πόσο τον δίνουν; Κάπου διάβασα από 190 έως 210 Ευρώ.

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

καλο και full pack... οταν δεν μπορεις να κανεις αλλιως.-bye-

Τα HD κανάλια θα δείχνουν αγώνες που δεν θα έχουν τα SD ή απλά θα κάνουν παράλληλες μεταδόσεις σε HD μορφή?

θα γινεται παραλληλη μεταδοση στα sd k hd καναλια.δηλαδη αν στο ss 1 δειχνει real barcelona τοτε θα το δειχνει κ στο sshd 1.αλλα αυτο ειναι μονο για τουσ πιο σημαντικουσ κ δημοφιλησ αγωνεσ..

Επειδη σκοπευω να παω Αλβανια για διακοπες, σκεφτομαι να αγορασω ενα πακετο συνδρομης Supersport + Supersport HD. Ποσο κανει το πακέτο + τον δέκτη Kaon ΗD + Smart Card? Ξέρει κάποιος να μου πει;

Για τιμές και πακέτα δες εδώ στο επίσημο σαιτ του Digitalb. Το ίδιο κέιμενο σε μετάφραση στα αγγλικά εδώ Στην Αλβανία το πακέτο με τα Supersport HD στοιχίζει 216 ευρώ + 140-190 ο δέκτης ΚΑΟΝ (εδώ στη Ελλάδα κάνει τόσο) + 15 ευρώ η smart card.

απ'οτι είδα στο site του supersport τον δέκτη + την smart card τον δίνουν 144500 λεκ (δηλαδη περίπου 120 ευρω) + 1 μήνα δώρο συνδρομή. Είμαι έλληνας εξ Αλβανιας και θα μπορουσα να σας μεταφρασω καποια πραγματα που θα θελατε απ'το site τους.