DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Υπαρχει κατοχος Digitalb HD στη Δυτικη Κρητη (Χανια,Ρεθυμνο) να δωσει τα φωτα του για τον απαιτουμενο εξοπλισμο περαν του δεκτη που δεν εχουμε επιλογη;

Ρωταω εδω γιατι τους "επαγγελματιες" που ετυχε να ρωτησω δεν με επεισαν με τη σιγουρια των απαντησεων τους, μαλλον ερωτηματικο εβαζαν στο τελος:
-"Πιατο";
-"80αρι"..........;

Απάντηση: DIGITALB HD

o κoυμπαρος μου εβαλε πριν 1 μηνα το DIGITALB. ειχε 1Μ πιατο και η συχνοτητα 10975 22500 Η δεν κατεβαινε με τιποτα!ετσι εβαλε 120χ144 και ειναι ολα οκ. εγω αυτο σου προτεινω. το ιδιο πιατο εχω και εγω.

Θα μαθετε και αλβανικα στο τελος!!

άστα, αυτό το πράγμα με την γλώσσα μου χει σπάσει τα νεύρα κι εμένα,
μόνο στο μάντσεστερ - λίβερπουλ είχε αγγλικά αν δεν κάνω λάθος :mad:
φυσικά πολύ καλύτερα (πρέπει να) τα πηγαίνει το al jazeera σ'αυτό το θέμα,
αφού έχει πολύ περισσότερο αγγλικό ήχο, ούτε ήχο γηπέδου, ούτε ισπανικά, ούτε αλβανικά :smash:

εβαλε 120χ144 και ειναι ολα οκ. εγω αυτο σου προτεινω. το ιδιο πιατο εχω και εγω.

τι είναι το δεύτερο νούμερο; το πιάτο στρογγυλό δεν είναι; άρα σαν μονάδα μέτρησης έχει την διάμετρο, το 144 τι είναι; :confused:

εξαρτάται πάντως νομίζω από την πόλη/περιοχή κλπ,
εγώ π.χ. νέο ηράκλειο αττικής μια χαρά βλέπω με 90αρι πιάτο,
ακόμα κι αν η εγκατάσταση έγινε χωρίς πεδιόμετρο :smash:,
αλλά αυτό θα διορθωθεί άμεσα ;)

και... last but not least:
έχετε πετύχει καμια διαφήμιση για αύριο;
αύριο ξεκινάει nba, πόσα ματς θα δείχνει κάθε μέρα;
το cleveland - boston θα το δείξει να υποθέσω έτσι;
και εννοείται με αμερικάνικη περιγραφή, δεν θα το αντέξω να ακούω αλβανικό σχολιασμό και σε nba :smash:

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

τι είναι το δεύτερο νούμερο; το πιάτο στρογγυλό δεν είναι;
Όχι βέβαια, όλα τα πιάτα είναι οβάλ. Μόνο πιάτα κεντρικής εστίασης είναι "στρογγυλά". Σπάνια μπορεί να δεις και καμία εξαίρεση.

άρα σαν μονάδα μέτρησης έχει την διάμετρο, το 144 τι είναι; :confused:
Το 144εκ είναι το ύψος. Πάντα το μεγαλύτερο είναι το ύψος.
Τα πιάτα τα μετράμε πάντα με την μικρότερη διάμετρο. Όποιος το μετράει αλλιώς, το μετράει λάθος.
Το λάθος αυτό το κάνουν περισσότερο τα καταστήματα που αν ζητήσεις ένα πιάτο πχ 90χ105 θα σου πουν πως είναι 105εκ και όχι πως είναι 90άρι.

12 ζωντανες ποδοσφαιρικες μεταδοσεις υψηλης ευκρινειας
αυτο το τριημερο στο Digitalb! -bye-

Παρασκευη 30 Οκτωβριου

Dortmund-Hertha 21:30 HD5

Σαββατο 31 Οκτωβριου

Arsenal-Tottenham 14:45 HD5
Juventus va Napoli 19:00 HD2
Real Madrid-Getafe 19:00 HD3
Man Utd-Blackburn 19:30 HD4
Schalke-Leverkusen 19:30 HD5
Osasuna-Barcelona 21:00 HD3
Milan vs Parma 21:45 HD4
Bilbao-At Madrid 23:00 HD3
Braga-Benfi ca 23:15 HD5

Κυριακη 1 Noεμβριου

Roma vs Bologna 16:00 HD5

Frankfurt-Bochum 18:30 HD5

Είσαι σίγουρος για το Osasuna-Barcelona γιατί στην κάρτα που βγάζει με τις HD μεταδόσεις του Σ/Κ δεν το αναφέρει.

στο site του Digitalb αναφερει στον προτεινομενο εξοπλισμό οτι πρεπει να εχεις διπλό LNB (με δυο κεφαλες οχι δυο εξοδους) http://www.digitalb.al/paketat/index12.php

ξέρει κανείς αν χρειαζεται οπωσδηποτε αυτο ή κάνει τη δουλεια του και ενα απλο universal LNB?

στο site του Digitalb αναφερει στον προτεινομενο εξοπλισμό οτι πρεπει να εχεις διπλό LNB (με δυο κεφαλες οχι δυο εξοδους) http://www.digitalb.al/paketat/index12.php

ξέρει κανείς αν χρειαζεται οπωσδηποτε αυτο ή κάνει τη δουλεια του και ενα απλο universal LNB?

Με απλό εισαι οκ .

Υπάρχουν χρήστες που δεν μπορούν να δουν τα ελεύθερα hd κανάλια με τον δέκτη αυτόν
Και το ερώτημα είναι αναπάντητο εγώ αν είχα τον δέκτη θα έστελνα mail ακριβώς σε αυτήν την σελίδα που έδωσε ο φίλος και θα τους έλεγα εάν παραγκιλω αυτό το διπλό θα τα δω τα ελευθέρα hd κανάλια από τους άλλους δορυφόρους ?

Η ακόμα θα τους έλεγα γιατί δεν μπορεί ο δέκτης να τα δει

Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση του φίλου Teomad να πώ πως πέρα απο τα κανάλια του digitalb, ο ιδιοκτησιακός δέκτης(KAON) επιτρέπει τη θέαση ελευθερων hd και sd καναλιών απο τον ίδιο η και άλλους δορυφόρους χωρίς πρόβλημα και με απλά universal lnb .Οταν είχα το δεκτη και την κάρτα με diseqc 1.0 εβλεπα κανονικά και τα ελευθερα κανάλια απο άλλους 4 δορυφόρους πέρα απο τις 16Ε.

Νίκος

Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση του φίλου Teomad να πώ πως πέρα απο τα κανάλια του digitalb, ο ιδιοκτησιακός δέκτης(KAON) επιτρέπει τη θέαση ελευθερων hd και sd καναλιών απο τον ίδιο η και άλλους δορυφόρους χωρίς πρόβλημα και με απλά universal lnb .Οταν είχα το δεκτη και την κάρτα με diseqc 1.0 εβλεπα κανονικά και τα ελευθερα κανάλια απο άλλους 4 δορυφόρους πέρα απο τις 16Ε.

Νίκος
Φίλε Νίκο ποιο πάνω κάτι παιδιά δεν τα βλέπουν η τουλάχιστον κάποια κανάλια από αυτά
Μπορεί τότε παλιά να έπαιζαν δεν ξέρω δεν έχω τον δέκτη επομένως δεν γνωρίζω
Όμως όταν διαβάζω εδώ ότι κάποιοι δεν τα βλέπουν και άλλο τι περισσότερο δεν παίρνουν απάντηση από κανέναν μας βάζω και τον εαυτό μου μέσα είμαι υποχρεωμένος να δώσω την φιλική συμβουλή στα παιδιά αυτά να στείλουν στην εταιρία Mail ώστε να τους φτιάξουν μια αναβάθμιση να λύσουν το πρόβλημα

Νίκος

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=49924

Ετσι είναι. Εδω και κάποιες μερες δεν εχω εικονα απο EinsFestival-HD, ZDF HD, Das Erste HD και arte HD. Εχω μονο ηχο.

Ετσι είναι. Εδω και κάποιες μερες δεν εχω εικονα απο EinsFestival-HD, ZDF HD, Das Erste HD και arte HD. Εχω μονο ηχο.
Ακριβώς το ιδιο πρόβλημα
Τα αλλα ελευθερα HD κανάλια τα βλέπω κανονικά !

καντε κινησεις παιδια ενα mail δεν κοστιζει τιποτα να δουμε τι θα σας πουν

Ακριβώς το ιδιο πρόβλημα
Τα αλλα ελευθερα HD κανάλια τα βλέπω κανονικά !

Κι εγω το ιδιο προβλημα παιδες. Μιλησα με το καταστημα που προμηθευομαι τη συνδρομη και μετα απο τηλεφωνικη επαφη που ειχαν με Αλβανια δεν πηραν καμια απαντηση για το προβλημα!:twoguns: