γεια σας. Θελω να κανω αναβαθμιση τον συγκεκριμενο δεκτη στην τελευταια διαθεσιμη εκδοση, αλλα δεν ξερω που να βρω το firmware. Μπορει καποιος εστω με pm να μου πει που μπορω να το βρω και γενικα σε ποιο site να κοιταω για ανβαθμισεις?
έτσι σου πε αυτός που σε "έγδυσε"??? ότι παραλίγο να χαλάσει? πέρα απτή πλάκα ελπίζω να μην σου πήρε πολλά!
RS232 null modem cable χρειάζεται, το κατάλληλο software και κάποιον που να ξέρει πως θα το περάσει!
Βρε καλως τον!!! Και εσυ που εισαι εξπερ γιατι δεν βοηθας τον φιλο να το περασει?
Ισως με την βοηθεια σου να τα καταφερει χωρις να πληρωνει..... εκτος και δεν θελεις να τα βαλεις εδω..... και να ζητας να σε περνουν τηλεφωνο οπως το συνηθιζεις.
Ποιος σου ειπε ρε συ sat4all οτι με εγδυσε κ οτι τον εδωσα χρηματα?τπτ δεν πηρε ο ανθρωπος κ με εξυπηρετησε αμεσως.αν ξερεις απο αυτα τα πραγματα γτ δεν βοηθας τοτε αλλα μονο λογια λες χωρις να ξερεις!!!!!
Amber21 δικιο εχεις μου την ειπε ετσι χωρις λογο αλλα αν ειναι γνωστης των πραγματων ο κυριος καλυτερα να βοηθαει κανεναν εδω μεσα που εχει αναγκη βοηθειας!!!!
Μην περιμενεις βοηθεια απο αυτον εδω...... δεν γραφει γιατι κουραζετε.
Ισως να σου δωσει το τηλεφωνο του και να σε ζαλισει τηλεφωνικα...... γιατι και απο το τηλεφωνο δεν θα καταλαβεις και τιποτα.
Και καλα θα κανεις.
Αν ασχοληθεις μονος σου με τον δεκτη ριξε πρωτα μια ματια http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/61429-DIGITALBOX-HD-TS-1200-COMBO/page11 στα ποστ #105 /#106
και να εχεις παντα υπ'οψη σου οτι το λογισμικο που θα βρισκεις να ειναι για id 06000100 (Το γνωριζεις βεβαια οτι ο δεκτης ειναι κλωνος yu-ma-tu) και τα λογισμικα ειναι τα αναλογα.
Κρατησε σε ενα usb πληρες backup απο οτι εχεις τωρα......
Αν εχεις αλλη απορια και μπορω να σε βοηθησω τα λεμε.
πηγα να εγκαταστησω την τελευταια αναβαθμιση απο Yumatu Full HD και μου βγαζει το μυνημα bootloader.exe mismatch.
η εγκατασταση του προηγουμενου επισημου software και που την δεχεται ο δεκτης, ειναι του 2010
στις 14 σελιδες για το δεκτη δεν αναφερεται καν αυτο το προβλημα για bootloader. τι πρεπει να κανω;
συγγνωμη αν δεν πιανω τα αυτονοητα αλλα εχω καιρο να ασχοληθω, πανω απο 6 χρονια.