Digitalbox HDST-1200 combo

KaRmAGr

New member
26 July 2006
20
Re: DIGITALBOX HD TS-1200 COMBO????

Καλησπερα. Πηγα να κανω ενα downgrade απο ενα backup που ειχα κανει και κατι δεν πηγε καθολου καλα....δεν bootαρει καθολου...γραφει boot για καποια δευτερολεπτα μετα σβηνει στιγμιαια και μετα γραφει on ....και μετα loopαρει ...boot και μετα on ....και δεν δειχνει τπτ...παρακαλω βοηθεια !!!!!

khair

New member
6 February 2008
4
Καλησπέρα, έχει κάποιο μέλος του forum το manual του δέκτη σε digital Μορφή? Το χειρόγραφο χάθηκε στην πρόσφατη μετακόμιση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Δοκίμασα κάποια firm τελευταία στο δέκτη , το galaxy και ένα με μενού proton ,ήταν τα πιο καλά.
Το firm της yumatu εκτός που δεν μου άρεσαν τα μενού, είχαν και χειρότερη ποιότητα εικόνας .

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Μετέφερα τον Digitalbox HDST-1200 combo από μια τηλεόραση σε άλλη .
Στην δεύτερη TV ο δέκτης δεν ανταποκρινόταν στο τηλεχειριστήριο. Για την ακρίβεια δούλευαν μόνο τα πλήκτρα για την αλλαγή καναλιών.
Η αλλαγή των καναλιών γίνονταν πιο αργά , ο δέκτης δεν εμφάνιζε το μενού, ούτε την λίστα καναλιών .
Το εκάνα μια επανεκκίνηση τα ίδια .

Πήγα τον δέκτη στην πρώτη TV , δούλεψε κανονικά και ανταποκρινόταν κανονικά στο τηλεχειριστήριο.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω ήταν ότι έφταιγε ότι στην πρώτη TV ήταν συνδεμένος με hdmi και στη δεύτερη με scart και δεν μπόρεσε να συνδεθεί σωστά με την TV.

Last edited by a moderator:

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Το μυαλό και εμένα πήγε να ρυθμίσω από το μενού την ανάλυση.
Το δέκτη τον έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο ,για "οικονομία χρόνου" τον έβαλα στην προηγούμενη TV και έβαλα στη θέση του άλλο δέκτη .

pasific

New member
25 October 2008
25
μου δωσανε αυτον και ειπα να του κανω αναβαθμιση αλλα τωρα ανοιγει στο βοοτ μια εικονα και μετα δεν κανει τιποτα πριν το κανω update apo usb ειχε αυτα
ali-3602
06000100_1.4.97 emu
ALI-HD1-LV-VER1.0
M3602A 1.1.6
δεν εχω ιδεα πως θα τον επαναφερω.

Για την digea τον θέλω ξέρει κανείς με πιο προγραμμα θα του περάσω νέο λειτουργικό

Επεξεργασία:
Παιδιά τα κατάφερα έχω περάσει και τα Καναλια αν μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ πως θα περάσω και τα κλαδια

Last edited by a moderator: