Digitalbox HDST-1200 combo

Απάντηση: DIGITALBOX HD TS-1200 COMBO????

Το να περάσουν το λογισμικό του ΑΜΙΚΟ στον EDISION το θεωρώ λάθος από άποψη γραφικών και ποιότητας του μενού.
Αν το έκαναν για δοκιμές, ή για να έχουν την τριπλή λίστα καναλιών ή για κάποιον άλλον λόγο, τότε ΟΚ.

Re: DIGITALBOX HD TS-1200 COMBO????

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος με το SkyItalia HD?.....

Βλεπω εικονα αλλα δεν εχω καταφερει να ακουσω ηχο ακομα....

Εβαλα και το Digital Audio Out σε LPCM Out αλλα τιποτα....

Για πάτα το κόκκινο κουμπί AUDIO... ή... άλλαξε την βασική γλώσσα ήχου από το μενού...

Eβαλα Audio Priority "Language" και First Audio "Italian"....σιγη ιχθυος!!

Δε γνωριζω κατι για την καρτα.....καπου εις τας ευρωπας ευρισκεται...:flute:

υπομονη, αυτη τη στιγμη οτι λογισμικο και να βαλετε θα εχετε προβλημα με τα hd συντομα θα υπαρξει νεο λογισμικο.

Απάντηση: Re: DIGITALBOX HD TS-1200 COMBO????

Δε γνωριζω κατι για την καρτα.....καπου εις τας ευρωπας ευρισκεται...:flute:
Οπότε, αφού είναι παράνομη η θέαση, δεν έχει νόημα να συζητούμε ενδεχόμενα προβλήματα.

Για αυτό το φόρουμ δεν έχει νόημα.....

Παιδία καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση ο DIGITALBOX-combo HDST 1200 δέχεται την κάρτα τις νόβα version 5

ολες τις καρτες νοβα τις διαβαζει αρκει να μην ειναι παντρεμενες.η 5αρα σιγουρα δεν ειναι φιλε μου.

Πηρα κι εγω σημερα αυτον τον δεκτη αλλα ειχε το αυθεντικο λογισμικο με τον αρ. 1.0.66.
Τηλ. στο service και μου ειπαν να βρω το 1.1.32.
Απ'οτι βλεπω ομως κυκλοφορουν και δεκτες με 1.1.76 αλλα δε μπορω να το εντοπισω πουθενα. Οτι και αν δοκιμασα βγαζει bootloader mismatch. Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω την τελευταια εκδοση λογισμικου; Ευχαριστω!
Αν θες την 1.1.76 και εισαι μεσα στην εγγύηση στην βάζουν στην αντιπροσωπια! ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ γουγλ ιτ

Αν θες την 1.1.76 και εισαι μεσα στην εγγύηση στην βάζουν στην αντιπροσωπια! ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ γουγλ ιτ
παιδιά σορυ το ποστ είναι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν είχα δει ότι εχει και άλλες σελίδες η συζήτηση.....και εντελει το παλικάρι ξέρει πιο πολλά από μένα και εγώ είμαι σε προηγούμενη έκδοση! :-)

Καλησπέρα, σκεύτομαι να μπω στο χώρο του δορυφορικού και ψάχνω για κάτι οικονομικό σε combo δέκτη. Ο συγκεριμένος στο PVR πως τα πάει; Αναφέρομαι και σε εγγραφές μέσω DVB-T. Μενού διαδικασίες, είναi απλές; Τον δίσκο τον παίρνει εσωτερικά ή εξωτερικά; Που μπορώ να βρω αναλυτικά στοιχεία του; Πως τα παει με τα HD του Astra;

Καλησπέρα, σκεύτομαι να μπω στο χώρο του δορυφορικού και ψάχνω για κάτι οικονομικό σε combo δέκτη. Ο συγκεριμένος στο PVR πως τα πάει; Αναφέρομαι και σε εγγραφές μέσω DVB-T. Μενού διαδικασίες, είναi απλές; Τον δίσκο τον παίρνει εσωτερικά ή εξωτερικά; Που μπορώ να βρω αναλυτικά στοιχεία του; Πως τα παει με τα HD του Astra;

Οταν τον πήρα έκανα δοκιμές κάνοντας εγγραφή λιγων λεπτών διάφορα δορυφορικά καναλια (στην περιοχή μου δεν έχουμε ακόμα επιγεια ψηφιακά) σε μνήμη usb αλλά και σε έναν εξωτερικό 2,5' κόκκινο σκληρό δίσκο WD 250G και γινοταν κανονικα. Η διαδικασία απλή πάτας το rec. Μετά μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή και να τρεξεις την εγγραφη όπως σε DVD player. Δεν μπορείς να κάνεις edit στις εγγραφές (έχει κλειδωμα μετονομασία και διαγραφή) Έχω ακούσει οτι ο σκληρός δίσκος μπορεί να μπει και εσωτερικά αλλα πρέπει να γίνει πατέντα. Οσον αφορά τις HD εγγραφές εγω προσωπικά είναι ικανοποιημένος. Εχω το Ελληνικο manual του δέκτη αλλά δεν δουλεύει το upload και δεν μπορώ να το ανεβάσω, άν θέλεις στείλε μου με PM o e-mail σου να σου το στείλω.

Last edited:

Θα βγει αραγε αργοτερα firmware που να υποστηριζει αναπαραγωγη divx απο τον σκληρο δισκο οπως γινεται με αλλους δεκτες η το hardware δεν μπορει να υποστηριξει μια τετοια δυνατοτητα?

Προγραμματισμό έχει ημερισιο, εβδομαδιαίο κλπ?

Προσωπικά δεν έτυχε να κανω προγραμματισμένη εγγραφή, αλλά απ' οτι
ειδα στο μενού (sw 1.1.76) υποστηρίζει 8 εγγραφές με τις εξής επιλογές μια φορα, ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία.

Εδω το Ελληνικό manual: h**p://rapidshare.com/files/435422151/Digitalbox-HDTS1200-Manual-Greek.pdf