Απλά λέω ότι μετά από αυτόν πήρα και άλλον ALI για να κάνω την δουλειά μου.( Για τη δεν την έκανες ..και Ποιόν)
Κοίτα σε προηγούμενη σελίδα για τον κλώνο τους και το πώς δουλεύει. (Ποιόν κλώνο. πια σελίδα )
Τον θέλω Για να αντικαταστήσει έναν Turbo-X που κολάι σε crt για μην την βγάλω of.
γρήγορο zapping epg text και ωραίο μενού.
αν έχει χρήση και media player δεν με χαλάει .
Ευχαριστώ,
Αν σε ενδιαφέρει η καλή εικόνα (μέσω scart μόνο όμως) και το γρήγορο ζάπινγκ, δεν νομίζω να σε απογοητεύσει. Κυρίως το ζάπινγκ του είναι πολύ καλό.Παιδιά καλημέρα, κ εγώ σε αναζήτηση για ψηφιακό δέκτη είμαι.
Απ ότι διάβασα η γρήγορη εναλλαγή καναλιών είναι ένα απ´τα υπέρ του δέκτη αυτού.
Στο σαλόνι έχω HTPC οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου η λειτουργία του USB.
Σε περίπτωση που προκύψει κάτι, υπάρχει τελικά επίσημο Firmware Update του δέκτη;
Καλησπέρα κι ευχαριστώ
Πάντως, προς ενημέρωση και των άλλων φίλων που ίσως να παρακολουθούν το νήμα, δοκίμασα να δω αν ένα τηλεχειριστήριο από ένα Crystal Audio Premium HD, που ως δέκτης μου έχει αχρηστευθεί, δουλεύει με τον εν λόγω και δεν δούλεψε.
Άρα, πρέπει να πάω σε κάποιο κλώνο του ή κάποιο universal, ανάλογο με το Tele USB-100, που προτείνεις.
Το ερωτηματικό όμως που ανακύπτει σε μια τέτοια επιλογή είναι πώς θα προγραμματιστεί το Tele, αν δεν έχω το κανονικό τηλεχειριστήριο πλήρως λειτουργικό.
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να δανειστώ από κάποιον το χειριστήριο του HDT-330, ώστε να μπορέσω να προγραμματίσω το Tele.
Τα λέω σωστά ή κάνω λάθος κάπου;
Παναγιωτη μηπως το τηλεχειριστηριο ειναι αυτο που εχει στο παρακατω λινκ ?.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.