DIGITALline HDT-360

Έχεις και στην προβολή αποσυγχρονισμό εικόνας και ήχου με σύνδεση HDMI αλλά όχι με scart; Κυρίως στα κρατικά κανάλια και ιδίως στο HD; (Αποσυγχρονισμός ήχου εικόνας από κάποια δέκατα του δευτερολέπτου έως και 1 δευτερόλεπτο αναλόγως το κανάλι, με την εικόνα να προηγείται του ήχου πάντα)

Ο 360, παίζει ήχο από βιντεάκια με AC3; Αν δεν μπορείς να το ελέγξεις, μπορείς να δεις αν έχει ήχο και στα δύο audio streams του Νεριτ HD;
Είναι εύκολο και μια φωτογραφιούλα της πίσω πλευράς ή και της πλακέτας;

Δεν προβλέπεται να βγει αναβάθμιση για αυτόν τον δέκτη....
Γιατί; Έχει τα κλασσικά προβλήματα του Mstar 7802/7801, την χρειάζεται και υπάρχει ήδη η διόρθωση από την Mstar.

Last edited:
Re: Απάντηση: DIGITALline HDT-360

Έχεις και στην προβολή αποσυγχρονισμό εικόνας και ήχου με σύνδεση HDMI αλλά όχι με scart; Κυρίως στα κρατικά κανάλια και ιδίως στο HD; (Αποσυγχρονισμός ήχου εικόνας από κάποια δέκατα του δευτερολέπτου έως και 1 δευτερόλεπτο αναλόγως το κανάλι, με την εικόνα να προηγείται του ήχου πάντα)

Ο 360, παίζει ήχο από βιντεάκια με AC3; Αν δεν μπορείς να το ελέγξεις, μπορείς να δεις αν έχει ήχο και στα δύο audio streams του Νεριτ HD;
Είναι εύκολο και μια φωτογραφιούλα της πίσω πλευράς ή και της πλακέτας;

Γιατί; Έχει τα κλασσικά προβλήματα του Mstar 7802, την χρειάζεται και υπάρχει ήδη η διόρθωση από την Mstar.

Αυτό ακριβός αλλά σε σκαρτ δεν το δοκίμασα μόνο με hdmi.
Οχι AC3 δεν παίζει όσο και αν το εχω προσπαθήσει. Φωτογραφία της πίσω πλευράς εδώ.
https://www.dropbox.com/s/fdie4xth8lzypx2/20141210_102453.jpg?dl=0
Την πλακέτα δεν μπορώ γιατί έχει αυτοκόλλητο ασφαλείας και αν το ανοίξω θα χάσω την εγγύηση.
Δηλαδή βάζω άλλο firmware από άλλο αποκωδικοποιητή?
Δεν ξέρω σκέφτομαι να τον γυρίσω πίσω.

kardinalios εγω ανοιξα το θεμα οπως βλεπεις γιατι ψαχνω firmware για τον δεκτη που δεν υπαρχει οπως βλεπεις ουτε στην αντιπροσωπεια...κανε μου μια χαρη αν μπορεις πηγαινε στον δεκτη στις πληροφοριες και πατα να δεις τι firmware εχει και γραψε μου η ανεβασε μια φωτο αν μπορεις απο τις πληροφοριες....γιατι εμενα τα εχει παιξει και δεν μπορω να δω τις πληροφοριες στην καρτελα την συγκεκριμενη.

kardinalios εγω ανοιξα το θεμα οπως βλεπεις γιατι ψαχνω firmware για τον δεκτη που δεν υπαρχει οπως βλεπεις ουτε στην αντιπροσωπεια...κανε μου μια χαρη αν μπορεις πηγαινε στον δεκτη στις πληροφοριες και πατα να δεις τι firmware εχει και γραψε μου η ανεβασε μια φωτο αν μπορεις απο τις πληροφοριες....γιατι εμενα τα εχει παιξει και δεν μπορω να δω τις πληροφοριες στην καρτελα την συγκεκριμενη.

Aυτα γράφει στις πληροφορίες.
Digital line HDT-360
Έκδοση stam: AUG 28 2014
Έκδοση υλικού: DVB-T MSD7801 + MXL608

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIGITALline HDT-360

Δηλαδή βάζω άλλο firmware από άλλο αποκωδικοποιητή?
Όχι! Κινδυνεύεις να τον αφήσεις «φυτό» αν δεν έχει δοκιμασθεί.

Θα κοιτάξω να δω αν μπορεί να κάνει κάτι ο εισαγωγέας.
Αν μπορείς, δοκίμασε να κάνεις ένα βιντεάκι που να φαίνεται το πρόβλημα κατά την αλλαγή καναλιού, αλλά και το άλλο του αποσυγχρονισμού στην Νέριτ HD.

αρα talos 2002 φοραει 7801 τσιπ και οχι 3801 που μου ειπαν στην ψηφιακη τεχνολογια...εκτος αν παρακουσα για 3801....παντως εγω που μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι δεν υπαρχει firmware...τωρα τι να πω αν βγαλεις εσυ ακρη.........εν το μεταξυ του kardinalioy λεει αυγουστο 2014 firmware ενω εμενα ελεγε 2013 πριν τα παιξει....talos μηπως ξερουμε κατι για τσιπ 7801 ποιος αλλος δεκτης φοραει???η αν ταιριαζει με το 7818?

Last edited:
Σίγουρα δεν ταιριάζει του 7818.
Με το 7801 ξέρω μόνο τον DigitalWorld HDT-990.

Έστειλα μήνυμα στην Ψηφιακή Τεχνολογία ΑΕΒΕ. Μπορεί να με αγνοήσουν -όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα- επειδή δεν είμαι εταιρία, μπορεί και να είμαστε τυχεροί και να έχουμε αναβάθμιση. Θα δούμε. :smile:

Αν κάποιος τον αγόρασε από το e-shop.gr, ας τους αναφέρει τα προβλήματα. Ως μεγάλοι πελάτες, εκείνοι θα ληφθούν πιο σοβαρά από τον εισαγωγέα.
Απορώ με εκείνους που έγραψαν καλά λόγια για τον δέκτη αυτό, πώς δεν είδαν τα προβλήματα;

ειδα οτι ο powerplus hd5000 φοραει το 7801 μηπως πηρε το ματι σου κανα firmware γιατι ο stamelectronics στην σελιδα του δεν εχει τιποτα...η αν ξερεις το σαιτ της powerplus?

Κάνε λίγες μόνο ημέρες υπομονή μήπως απαντήσουν από τον εισαγωγέα, ποτέ δεν ξέρεις.

Μάλλον εννοείς το HD5000 3D, αφού ο 5000 έχει το 7818. Αναβάθμιση έχουν για τον 100 mini 3D.
Το site τους είναι η Stam Electronics που είναι και ο εισαγωγέας.
Πού γράφουν ότι ο 5000 3D έχει το 7801;

το εβαλα στο ψαχτηρι στο google και μου εβγαλε οτι εχει αυτο το τσιπ..εχεις δικιο ο 3d ειναι..ο stam παντως δεν εχει στην υποστηριξη firmware

Αγγελε για να γράψω αυτο που έγραψα σημαίνει οτι Μίλησα μαζί τους. Δεν έχει επιστρέψει δέκτης με το ίδιο πρόβλημα οποτε καλό θα είναι όσοι βλέπουν προβλήματα στον δεκτή να μιλάνε κατευθείαν με την Ψηφιακη και να μην παιζουν με firmware γιατί ο τεχνικός τους μπορεί να δει τι έχει κανει ο πελάτης και δεν θα τους καλυψει η εγγύηση.

Εντάξει, ας πούμε ότι το κομμάτι media player το αφήνουμε απέξω. Τα κουτιά πρώτα τα παίρνουμε ως δέκτες. Αλλά, αν υπάρχουν προβλήματα στο θέμα "λήψη", είτε μη συγχρονισμοί είτε οτιδήποτε, οφείλουν να τα διορθώσουν.

σεραφιμ το θεμα ειναι οτι ολες οι εταιριες στην ελλαδα τα τηλεοπτικα προιοντα τους τα εγκαταλειπουν απο υποστηριξη γιατι εχουν φερει ενα ταδε μοντελο και πουλανε το επομενο η αλλαζουν μαρκα προιοντων και δεν τους ενδιαφερει τι γινεται με τα πιο πισω ασχετος αν δουλευουν η οχι σωστα.Σεραφιμ ξερεις το σαιτ της power plus ...hdt 5000 3d ειναι ο δεκτης για να κατεβασω λογισμικο..γιατι ο stam δεν εχει στην σελιδα του...η ποιος τους φτιαχνει κατασκευαστης αυτη την μαρκα?αυτος φοραει 7801 τσιπ και θελω το λογισμικο του.

Last edited:
Σεραφιμ ξερεις το σαιτ της power plus ...hdt 5000 3d ειναι ο δεκτης για να κατεβασω λογισμικο..γιατι ο stam δεν εχει στην σελιδα του...η ποιος τους φτιαχνει κατασκευαστης αυτη την μαρκα?αυτος φοραει 7801 τσιπ και θελω το λογισμικο του