αφου σε ολα τα καναλια μου το epg ειναι στα αγγλικα τι να κανω ?
Μενού >ρύθμιση συστήματος>μενού γλώσσα>επέλεξε την ελληνική και κάνε exit.και το epg παιδια ειναι στα αγγλικα , χωρα εχω βαλει ευρωπη:bigcry:
EPG
το βλέπω και εγώ με τα μάτια μου στα κανάλια της ΕΡΤ δεξιά γραφεί ελληνικα,στα κανάλια της digea είναι αγγλικά.
Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι από τον παροχή και όχι από τον δέκτη
Θα κάνω έλεγχο το βράδυ στο σπίτι και με τον dm8000,αν και εκεί υπάρχει το πρόβλημα τότε κάτι δεν πα καλά.
με τον dm8000,της ΕΡΤ και της digea το EPG ειναι στα ελληνικα,αρα τοτε θα αναμενουμε μελοντικη αναβαθμισει και γινει κατι,αυριο θα ψαξω να δω κατιEPG
το βλέπω και εγώ με τα μάτια μου στα κανάλια της ΕΡΤ δεξιά γραφεί ελληνικα,στα κανάλια της digea είναι αγγλικά.
Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι από τον παροχo και όχι από τον δέκτη
Θα κάνω έλεγχο το βράδυ στο σπίτι και με τον dm8000,αν και εκεί υπάρχει το πρόβλημα τότε κάτι δεν πα καλά.
Τον συγκεκριμένο δέκτη τον πήρα σήμερα απο Multirama για την αδερφή μου
Τελικά κατέληξα να πάρω τον crypto 200 με διπλό tuner & time shift, τον σετάρισα σπίτι μου πρίν τον κατεβάσω στην αδερφή μου πρίν απο 15 λεπτά ο οποίος δεν υπόσχεται στο site του ότι παίζει avi και δεν το κάνει άλλα όλα όσα λέει ότι κάνει τα κάνει μια χαρά!
)
Τελικά κατέληξα να πάρω τον crypto 200 με διπλό tuner & time shift, τον σετάρισα σπίτι μου πρίν τον κατεβάσω στην αδερφή μου πρίν απο 15 λεπτά ο οποίος δεν υπόσχεται στο site του ότι παίζει avi και δεν το κάνει άλλα όλα όσα λέει ότι κάνει τα κάνει μια χαρά!
Θεωρω απιθανο να μην παιζει καποιος δεκτης τις εγγραφες του.Από αναφορές φαίνεται από τους καλύτερους δέκτες ως τώρα...
Δεν ξέρω όμως αν αν παίζει τις εγγραφές που κάνει ή πρέπει να τις δεις σε ΗΥ ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.